Thursday, May 26, 2011

teknologi sebenarnya lebih taboo dari sihir

teknologi sebenarnya lebih taboo dari sihir

bila sebut pasal ilmu terlarang ni, mesti ramai yang sangka ilmu terlarang berkait rapat dengan ilmu hitam dan sihir kan? sebelum ada yang tersalah, aku nak tegaskan bahawa mempelajari ilmu hitam dan sihir sebenarnya tidak salah, tetapi dikhuatiri memudaratkan dan boleh memesongkan akidah kita.. dalam entri ni, aku bukan nak bercerita mengenai ilmu hitam dan sihir.. ilmu ini tidaklah haram untuk dipelajari atau dipraktikkan, tetapi sangat ditakuti oleh dunia.. kenapa? sebab ianya boleh memusnahkan sistem yang dah sedia ada..


ilmu yang super taboo ingin aku terangkan disini ialah ilmu menghasilkan kuasa ataupun bahan bakar atau tenaga selain daripada minyak.. kalau bukan dijana menggunakan minyak, sudah pasti ianya adalah percuma! adakah anda tahu banyak syarikat terpaksa ditutup, ekonomi jadi kacau bilau, syarikat minyak rugi gilababy, dan paling best ialah kerajaan pun tak boleh nak putar alam lagi kalau jentera mampu digerakkan menggunakan bahan galian selain daripada minyak..

secara logiknya, air mengandungi hidrogen dan oksigen.. hidrogen adalah gas yang mudah terbakar.. inilah asas yang digunakan oleh stan meyers untuk menghasilkan teknologi yang membolehkan enjin berfungsi dengan menggunakan air.. beliau sempat mencipta nama pada tahun 90an tetapi selepas beliau didapati mati secara misteri, tiada siapa mahu meneruskan kajian beliau kerana takut dibunuh dan dilaporkan mati secara misteri juga.. hahaha..


kalau anda ada ilmu dan kemahiran yang tinggi, sila lah berhati-hati.. bukan setakat orang boleh gunakan kemahiran anda untuk kepentingan sendiri, tapi mereka juga boleh gunakan anda secara percuma dan pijak anda pada masa yang sama.. zaman sekarang ni penipu banyak nak mampus.. ihsan dan ikhlas manusia seringkali disalahgunakan dan dimanipulasi.. kalau anda ada skills dan idea, aku rasa baik rahsiakan ja.. gunakan bila anda rasa sesuai mengikut masa dan keadaan..

"aaahhhhh! kalau dah susah sangat nak buat itu tak boleh, nak buat ini tak boleh.. tak payah belajar pandai-pandai lah! tak payah carik ilmu dalam-dalam.. senang! tak ada siapa nak gunakan kita, tak ada siapa nak pijak kepala kita.. kan?" ya! anda tak perlu ada ilmu yang tinggi untuk memperolehi duit yang banyak dan hidup yang mewah.. bukan setakat orang tak pijak kepala anda, bahkan anda boleh pijak teloQ orang pulak.. :) percayalah.. orang bangang ja terpedaya dengan sistem dunia sekarang.. termasuk aku.. kita semua sekarang dizaman manusia bangang.. kah kah kah


p/s : satu persoalan... kenapa takda bomoh power yang boleh  hantaq santau kat bush & tony blair & bik mama? semang deraih, semang kemaih buleh la! cuba buat kat depa tengok!!
Share This

30 comments:

  1. sebab bomoh bikmama,bush,tony blair lg hebakkk..haha..

    dunia skrg,mmg ssh nk jmpe yg ikhlas kecuali yg tengah komen ni.sekian.

    ReplyDelete
  2. a'ah kan?? npe xd owg yg bomohkn sje mrk2 itu?? hakhakhak~

    ReplyDelete
  3. salah! sebab jin takut sama nuklear! kah kah kah

    ReplyDelete
  4. dah mula muak dengan teknologi2 yg ada sekarang neh

    ReplyDelete
  5. Santau tak bole lalu atas air laut,pantang dia tak bole seberang laut,unless ada pembawakan contoh letak dalam kain pelikat ke,gambar ke,makanan ke pastu suruh ijuali bawak ke America..hahaha

    ReplyDelete
  6. diorang pun jin and setan...lagu mana...??dh jumpa,kamcen geget pulakk.hahahahah

    ReplyDelete
  7. hahaha....
    betul2..
    teknologi sekarang ni dah melampau-lampau kekejamannya.....

    ReplyDelete
  8. aah la.... kot bomohkan aje deme tuuu, aman sikit dunia ni kan?

    jadi, aku pun mangsa bangang dunia bangang la ni? adehhh dah la gila blog ni...

    terbaru--> SECEBIS DAGING DI MATA KAIL --> .download.

    ReplyDelete
  9. nanti aku nak hack busuk.org
    jaga jaga

    ReplyDelete
  10. yang bush sume tuh kan sah sah sembah setan, sah sah la xle antau setan cekai2... dah diorang hamba boss besar setan. adoiai...

    ReplyDelete
  11. share lah kat pereka Malaysia, video first tu.. ahahha

    video kedua tu mmg b****** hehe.. sampai muntah lagi

    ReplyDelete
  12. Haha.. soalan last tu macam leh jawab ja.
    Well.. sejak bila pulak Allah kata, ilmu sihir, santau apa semua ni hanya ada pada orang Melayu saja? Kat US, UK, Europe pa semua takkan takdak kot? Hehehe...

    ReplyDelete
  13. Tak cukup power nak sampai Amerika. Separuh jalan dah hilang power.

    Percutian Mewah dengan Limo Terpanjang di Malaysia

    ReplyDelete
  14. cmne nak santau..mereka pun kerabat jin jugak

    ReplyDelete
  15. yang pasal ilmu terlarang tu aku setuju, haha

    ReplyDelete
  16. tu la ape la malangnya hidup di kalangan manusia yang pandai tapi bangang nie haish!!

    bomoh depa lagi hebat sebab tu bomoh low class tak dapat nk menyihir.. haha

    ReplyDelete
  17. sini ad correction sket. stahu aku oxygen baru yg snang t'bakar. hydrogen senang mletop. ha, btol lah kn. hee ~

    ReplyDelete
  18. kahkah..mcm2 komen.hebat yer korng semua :)

    ReplyDelete
  19. keluarkan sy dr dunia bangang :((

    ReplyDelete
  20. takleh lari dari sistem sekarang.. anda hanya semut

    ReplyDelete
  21. Really great blog. My friends referred me your site. Looks like everyone knows about it. I'm going to read your other posts. Take care. Keep sharing.

    ReplyDelete
  22. teknologi kdg2 menyusahkan....

    ReplyDelete
  23. hanya orang percaya bomoh je kena bomoh

    ReplyDelete
  24. tak sangka air boleh jana tenaga untuk kereta

    ReplyDelete
  25. jom join

    http://cintazulaikha-ummi.blogspot.com/2011/06/asyik-korang-ja-buat-contestakak-pon.html

    ReplyDelete
  26. sebab bush pu ade bomoh la...sangat kuat dan ampuh...memang sembah iblisnye....

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates