Friday, June 10, 2011

troll - sambungan kepada entry webcam lucah

troll - sambungan kepada entry webcam lucah

ini adalah sambungan kepada entry semalam (klik sini).. aku heran, kenapa ada orang yang tak paham bahawa dalam entry semalam, aku sengaja nak buat prank.. siap ada yang boleh marah-marah aku sebab sebarkan video lucah.. kah kah kah.. mananya video lucah yang aku sebar?? kalau betul pun aku sebar video lucah, kenapa anda tak pi marah puak-puak ameno yang sebar video anwar ibrahim tu? kah kah kah.. nampak sangat otak lembab ataupun kurang pandai bersosial dengan masyarakat.. 


kalau anda tak tahu maksud troll, troll ni ialah slanga internet yang membawa maksud memberi pendapat yang berlawanan, memberi statement menyerang, mengubah conversation lari dari tajuk, membuatkan orang marah atau terasa, memancing dan lain-lain.. pendek kata troll ni lebih tepat bermaksud 'buat kacau' di internet tak kiralah dalam apa jua jenis media pun..

pada mulanya slang 'troll' ni tak digunakan meluas oleh orang ramai.. tapi selepas seorang user di laman komuniti deviantart berjaya mencipta karektor 'trollface' melalui komik pendeknya, fenomena troll ni berkembang luas ke seluruh dunia.. 


karektor trollface ini bukan sahaja telah menaikkan nama dan menaikkan ranking blog pemilik asal karektor trollface, tetapi juga telah mem-femeskan seorang penyanyi russia berumur 77 tahun (eduard khil).. hahahaha.. dulu-dulu, eduard khil telah mencipta lagu dan menyanyikan lagu bertajuk "im happy to be back home" dimana lagu ini tiada lirik langsung.. katanya, dia berusaha untuk menyampaikan sesuatu melalui lagu tanpa lirik ini.. pada ketika itu, lagunya tidak diterima masyarakat dan lagu itu telah dibanned..

video : trololo trollface (edited)
video : im happy to be back home (original)

siapa sangka, lagu 30 tahun lepas tiba-tiba boleh meletup-letup di internet.. kah kah kah.. eduard khil sendiri pun tak sangka dia akan femes secara tiba-tiba ke seluruh dunia.. dahsyat kan effect troll ni?

jadi kepada manusia yang suka bogel depan webcam dan cuak ketika membaca title entry aku semalam, ataupun mereka-mereka yang kecewa kerana tidak dapat menonton video porn semalam, aku takmau mintak maaf kepada anda semua.. kah kah kah.. padam muka!! padam muka!!! boooooo!! boooooooooo!!
Share This

24 comments:

  1. hebat lah trollface nie hahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha..ayat last tu yg tak tahan. boooo sama dia :P

    ReplyDelete
  3. aku tak baca la entry semalam..
    (-_-")

    ReplyDelete
  4. kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka
    kakakakakaka

    ReplyDelete
  5. bace entry semalam...tapi malas nak komen... but this entry just wanna all out this.. HAHAHAHAHA...



    ....the best is, uninstall je sfwre webcam sndiri, takdelah teringin sangat nak buat...... kan senang...

    ReplyDelete
  6. bleh ke padam muka????hahahaha

    ReplyDelete
  7. ada baca entry smlm..tp tak der pulak rasa nk marah kau, sebaliknya just tersengeh mcm sllu bila tgk post video kau..:)

    ReplyDelete
  8. first of all. B.P.H kat HG.. bagi yang berfikiran kritis. Semua yang hg tulis tu bolehlah dianggap hg sedang berkhayal..sebab tulisan hang tidak mencerminkan tentang pendekatan yg ilmiah... hang memang sewel kalu nak prank orang yang tak berapa sewel... kah kah kah

    ReplyDelete
  9. khayal? tak ilmiah? sewel? problem????

    ReplyDelete
  10. camane lak eduard khil tu leh femes skali... mcm x abes citer jee.. sori x tgk video..buffering..

    ReplyDelete
  11. camna bleh femes? x tgk video? ni saja nak troll aku ka apa ni?? HAHAHAHAHAHA...

    btw, kena tgk video baru bleh paham

    ReplyDelete
  12. aik umno ka yg tyang vid anwar tuh?
    aku asa berita kot...xsgka admin xbrapa cerdik...haha...dulu kapal singh leh tyang vid blue geng BN, lani depa bls dndam la..haha

    ReplyDelete
  13. kasihan..dah tua2 baru feymes....-.-" sama la..tak amek taw sgt pun entry smlama...bile tgok heboh semacam, baru aku bukak dah! kahh333x!!!!!!!!!!!!!!1 korng saper2 kena troll giler babi! wakakakakakakakakak!

    ReplyDelete
  14. tubelawak..jgn libat politik...kang gaduh tak pasal2..aku sayang tubelawak..hahaha..:D betul la..kang kena banned macam skmm buat tu..

    ReplyDelete
  15. sumpah lembab gler manusia2 yg marah ko pasal entry smlm tu...mesti diorg budak skima, xpaham maksud humor...
    ak baca entry ko smlm pon dah leh agak, mmg ko kaki kelentong, mmg xserius orgnye..haha..so to korg2 yg marah TL, why so serious guys??.ke korg takut video bogel korg tersebar?..hahaha, bunguks!..org nak berjenaka pon susah...apa pon tak boleh!!!

    ReplyDelete
  16. entah mengapa aku teringat masa kita webcam dulu izuari...u bukak i bukak...kihkihkih!

    auuuuu i like!

    ReplyDelete
  17. palaotak hang.. tadak sejarah aku webcam chat..

    ReplyDelete
  18. edwardhaste nnt femes gak la kot...kan?

    ReplyDelete
  19. anon = kecut tadak teloq. stai kutuk all out tapi anon. BOOOOOBOOOOOOO BOOOOOOO dia!!!

    ReplyDelete
  20. Saya terkenang Shrek! The Mask! Mr. Bean!. 3 in 1 untuk penyanyi trololo trollface di atas...

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates