Wednesday, January 13, 2010

carutan kurang ajar yang lawak

aku orang kedah.. orang kedah kuat mencarut.. tapi kebanyakan pihak lain anggap orang kedah kurang ajar.. bukannya kami kurang ajar.. bagi kami, mencarut itu salah satu cara untuk merapatkan silaturrahim dengan kawan-kawan terdekat.. ehehehe.. jadi, janganlah marah aku post video ni untuk hari ni.. bukan niat nak melukakan hati sesiapa, bukan niat nak marah sesiapa.. sekadar nak korang semua happy bergelak ketawa.. enjoy~ :)



nohorom goh kuat!! wakakakakaka... gelak pon kuat!! wakakakaka...


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
3 Comments
Comments


3 comments:

Raina said...

vavi! hahaha!
sapa kata orang kedah suka mencarut?
haramjadah aih sapa yang kata gu tu
aku tak kuat mencarut pun!

senshi said...

hahha.. canggih2.. buat lagi video camni..aku sokong

Okultika said...

nokharomm. ako staii xleh nak bqeti gelak!!... hakhakh... tgok video neh tqingat mmber ako kat loqstaq nuh.. dia pnya dok layang smpai bleh hapai scrip video neh.. hakhka...

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk