Saturday, January 23, 2010

death metal kurang diminati?

death metal kurang digemari remaja malaysia zaman sekarang yang kebanyakan berubah arah kepada band-band indie seperti hujan,bunkface dan lain lain (aku tolong promote ni) wakakakka... tapi.. aku yakin lepas korang semua tengok video bawah ni, mesti korang suka dengan death metal... yeaarghhhh!!! (sambil buat muka ganas)



aku sangat yakin anda semua sudah berminat dengan death metal kan?? sebab apa aku begitu yakin?? sebab ayam aku pun dah mulai suka dengan death metal.. wakakakak



wakakakaka.. hidup metal!! wakakakakaka


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
2 Comments
Comments


2 comments:

"..hikayat nomey.." said...

"..mmg besh pak cik crayon.. hahahaha.. hikayatnomey pun peminat death metal.. haha.. hidup metal!!..huhu"

Kaio said...

haha. sumpah style ayam tu scream. exheal lak tu. damn!

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk