Saturday, January 9, 2010

disco rojak at gurney drive penang

tengok mamak ni.. sangat kreatif kan.. setiap hari menari camtu nak tarik customer.. takyah pakai sihir nak tarik orang pun.. ahahaha.. tapi horror gak cara dia potong-potong tu, jadi risau lak tengok takut-takut terpotong tangan dia sendiri..



ni part yang lawak.. bila aku tengok mamak tu, aku teringat kat video pak arab ni.. wakakakaka... nasib baik mamak rojak tu tak buat camnih.. kalo tak, konfem customer lari.. lagi horror dari potong tangan..



wakakakaka... gelak la wei.. tolonglah!! wakakakakaka....


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
4 Comments
Comments


4 comments:

Anonymous said...

HAha mana la ang rembat video arab ni kekekek~

RJ said...

hahaha
mamat tu
siap gelek arab
pasti rojak tu sedap
menjilat jari

sha89 (bini kepada Kim Hyun Joong haha) said...

waakakak adoii...sakit perut aku duk gelak...tp mamak tu cute jgak even die sengal...asyik ckp 'rojak..rojak..rojak..'

hahahah srius klaka pak arab tu...muka die ade iras2 ikan flower haurn la (xtau btul ke x eja ni) hehe

mrs sweet lola said...

vid 2 - gg kuneng hhaaa larikkk

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk