Saturday, January 16, 2010

peminat yang terlampau

artis? bila disebut pasal artis, pasti boleh dikaitkan dengan peminat.. ada peminat yang rilek, ada yang over, ada juga yang menjadi terkenal apabila semua orang tahu yang dia tu die-hard fans artis tertentu.. video bawah ni contoh die-hard fan britney spear yang telah dikenali ramai iaitu chris crocker.. ehehe.. 29,000,000++ hit tu~



sekarang kita tengok pula die-hard fan faizal tahir meluahkan apa yang tersirat dalam hati dia..



FAILED!! please leave faizal tahir alone tu sesuai ditujukan untuk kau la!!! rasa cam nak sumbat ja pempuan ni masok dalam loker besi belakang dia tu!! pastu baling dalam laut.. arghhhh!! aku menyampah tengok... wakakaka


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
9 Comments
Comments


9 comments:

deusXmachina® said...

rosak tul die hard fans ni
biasa2 sudah
erk888

RJ said...

hahahha
macam sajak jer
hahahha

.:hanif.razali:. said...

haha..plis leave ft alone..kcian dia dpt kipas-susah-mati cam ppuan tuh..haha

qishie said...

hahaha...cam haram.

Cik Miza said...

menyampah gak tgk.. && pompuan tu sure2 menyampah kalau bace entry kamu nih.

Sofia Aimd said...

hhahahahahaha!! please~~~~

!!!!Let Me help U~ said...

saye suke chriss crocker~

Ct_hAjAr said...

dua2 mcm ape ntah..giler kronik dorang nie..hahahaa

.::: Princess MOMOY :::. said...

macam hampeh jer momoy tengok
yang 2nd video tu berguling2 gelak
haha...

Katak Puru boleh dimakan???"

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk