Tuesday, February 9, 2010

bukti kegatalan lelaki

ahaha.. kepada lelaki-lelaki diluar sana, jangan marah aku sebab post tajuk ni.. semua lelaki adalah pervert.. betol kan?? bukan nak memalukan kaum lelaki.. tapi ini adalah kenyataan.. wakakaka.. kalau ada lelaki yang tak pandang perempuan seksi jalan depan dia tu, maybe lelaki tu gay atau lelaki tu nak 'cover' depan awek ja tu.. wakakaka.. tengok video bawah ni.. maaf kualiti video tidak memuaskan dan ada sedikit lucah..



wakakaka.. semua kantoi.. tengok video bawah ni lak.. lagi teruk.. memang terang-terang nampak kegersangan kat air muka diorang.. wakakakaka... pervert!!!



apa yang aku nak sampaikan di sini ialah, kepada perempuan-perempuan yang belum kenal apa itu lelaki, sila berhati-hati.. janganla dok bukak aurat, dedah sana dedah sini.. lelaki mana tak suka tengok perempuan seksi? HABAQ MAI!! ehehe.. kalau perempuan tak pakai seksi, lelaki pun tak peduli nak pandang perempuan tu.. lelaki pun tak geram nak 'merasa' perempuan tu.. kan? siapa tak setuju dengan penyataan aku, sila komen.. komen merapu-rapu aku delete.. wakakakak...


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
16 Comments
Comments


16 comments:

ery said...

rezeki tu..hahahah

dayah kaka said...

cuci mate
haha

Anonymous said...

dayah..hang lesbian kaa???? aku nk kenai hang leh dak???

Cik Miza said...

mongok!

Anonymous said...

salam,
sebelum menulis artikel sila berfikir untuk kebaikan semua pihak.
Untuk apa dan untuk siapa artikel ini ditujukan.
Berhati-hati dengan percakapan saudara kerana ianya akan menimbulkan hijab dan saudara mungkin akan susah suatu hari nanti.

mengatakan lelaki semua berperangai begini adalah amat tersalah besar,saudara kata begini sama seperti menujukan kepada ulama,ustaz,para nabi,kerana mereka semua adalah lelaki

tetapi tidak salah jika kata kebanyakan lelaki begini.Sekali lagi berhati-hati dengan percakapan saudara kelak suatu hari akan makan diri.

Wassalam

bUngA_buLan said...

haha...mmg kbnykn anynomous yg mengkomen akan gunakan bhse yg sarcastic ker..??huhu...kesian nye. :D

Eason said...

lol tat girl seem like sengaja show it up = =

Anonymous said...

lelaki gatal coz pmpuan yg xsnonoh..
sume lki la cm2..

Ð∂u§ said...

btol bro.
aku sokong 200%
hahaha
;D

zanainabilpyAIMIst said...

btol gak ! pade semue2 pompuan yang seksi uhh,jangan mara kalau laki ambil ksempatan lak .
salah sendiri ahh ~

Anonymous said...

Anonymous no 2 tu sper ? huh ! ayat complete.. tp betul gak.. laki mne yg x terangsang tgok perempuan.. habaq mai !!!! aq pon utara gak...muahaha.. HANYA BUKAN LELAKI SAHAJA YG TIDAK AKAN TERANGSANG MELAINKAN...

Anonymous said...

well..laki n perempuan ada nafsu...dah perempuan tue tunjuk..laki tue tengok la...haiz..tengok dalam vid tue...perempuan tue dok terkangkang depan dia...kalau perempuan sama perempuan pun konfim tengok meleleh jugak..

zakirah mizlan said...

setuju ! setuju !

ChuBBy said...

hu3..
power la ayat korg..
esply 'anonymous said'.

Anonymous said...

terbaekk...

Anonymous said...

salam... p/s penulis post : KALO AWK PAKAI PAKAIAN YG TUTUP AURAT N ADA LELAKI YG GILA NK SELAK KAIN KAU TU... MMG LELAKI TU GATAL. TP KALO KAU YG PAKAI TAK SENONOH, N BILA ORG TGK KAU MARAH ? LOGIK KER? PK LER SDIRI...

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk