Thursday, September 2, 2010

justin bieber asia

video ni dah lama aku upload kat youtube dan facebook.. sebenarnya aku takda modal nak tulis mengenai dia nih.. sebab tu aku just share video macam tu ja (tak letak kat blog pun).. tapi semalam ada kawan aku tanya "wei, yang justin bieber tu hang dah letak ka dalam blog? wajib tonton tuh!" jadi aku pun tergerak hati untuk meletakkan video ni kat sini.. ehehehe..



aku tengok video ni macam chelaka ja pun.. taktau la apa yang best sangat.. mungkin kerana aku tak sukakan justin bieber dan rambut 'emo' dia tu.. disebabkan mamat ni pun menyanyikan lagu justin bieber, jadi aku menyampah jugak kat dia.. rasa nak sumbat stokin dalam mulut dia.. tapi mamat ni lebih 'cool' dari justin bieber sebab rambut dia tak 'emo', tetapi rambut dia ala-ala askar gitu.. auwww.. ahahaha

video : justin bieber asia - baby
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
37 Comments
Comments


37 comments:

elmo blurb said...

hebat ! :D

::cdot the dot:: said...

aku tak suka justin sbb nama dia aba BIEBIR!! aku tak suka!! aku tak suka~!!!

pasarjogja said...

ehem...
nice blog...

salam,
http://pasarjogja.com

maisyara Pot! Pot! said...

aku geli dgr justin bibir nyanyi. biler dgr mamat ni nyanyi, terasa nak vomit terus weiiii... xD

elmo chemo said...

kadang-kadang, lagu yang paling tak suka tu yang selalu TERnyanyi-nyanyi tu. kannnn? :D

baby_busyuk said...

hahaha..apsal dier poyo tol?..ada stokin lebih ka?

Eryati said...

erm..sy juga kurang minat dgn c bieber

Affan Ruslan said...

haha. lol.i
asyik2 bieber ni kena kutok.
aku pun takdelah minat sgt die ni.
ntah apa yg best

Ann said...

aku pon xsuka justin ni...jambu sgt lah plus ngn sore yang jmbu..huhu

diraja22 said...

aduh muka ni lg..

amy said...

hahahahaah hari ni hitz fm morning crew spin lagu JB je. bosan kot,tak dapat dgr lgu kegemaran! Hitz spin special sebab nak kumpul lagi 14000 love notes utk justin kat fb,so dat JB dtg malaysia. Tuan rumah tak ske ke justin? hahaha - baby baby baby noOooo~ hahah

nabilah said...

aku memang tak minat dia ni..suara dia macam perempuan..tak best langsung..

Admin kutukbalik said...

justin bieber asia mmg nak kene kaki je ngn gua kalu gua jumpe..hahaha

rifkiputra said...

nice blog of you dude, follow me and i'll follow you too :)

misyamissyou said...

hehee..lagu si biebir tu okay je..cuma gaye dia je yg buat org nyampah..haha..sedeyh hati i tgk vids tu..hahhahaa!!

Anonymous said...

Auuwww... I lagik sukerr tengok izuari bibir nyanyi.. Auuwww.. I love you izuari.. auuwww!!

aLya said...

waaa...i luv him!!!hahaha
jgan la kutuk die..hahaha

noor afzan said...

aiyoo..asal ramai suka sgt bieber nih?

cik elyse said...

well
i grew up with justin tmberlake, nelly frtdo, tmberland songs; which is true musician

but, now, dey grow up with dis fella. nothing unique abt him. voice out!

mama zharfan said...

visiting :)

farysa said...

err
farysa bnci justin ni
kcik2 dh playboy
hahaha

raina said...

aku rasa sangat bodoh kalau mengomen bab justin bieber dekat entry yang bukan berkenaan justin bieber..lantak la memang aku tak minat justin bieber pon! tapi ini entry pasal budak senget ni so meh mengomen bab budak ni

english dia bagus walaupun muka dan suara dia cam haram!

ada sapa2 perasan yang english dia bagus?

kalau x ada, memang bodo dan sila malu pada diri sendiri..

the queen of random said...

hahhaha btowl, bab muka n sore masa nyanyi mmg haram x bule blah! tp english tip top

Anonymous said...

Ye ker farysa..?? Aku tak setuju.

Aku rasa walaupon English dia tiptop.
Tapi pitching lari.. vokal berterabur.. Teruskan berlatih lagi.

Baik lagi tengok Mawi nyanyi sambil kepak-kepak tangan.

kah..kah..kah..

the queen of random said...

quoting 'cik elyse - well i grew up with justin tmberlake, nelly frtdo, tmberland songs; which is true musician. but, now, dey grow up with dis fella. nothing unique abt him. voice out!'

justin timberlake=true musician? hahaha ok!

raina said...

hehehe

justin timberlake pun adik beradik justin bieber gak la...rubbish!

hahah!

the queen of random said...

taw taper... 2x5 jer....

crayon said...

oi oi.. janganlaa kutuk justin timberlake.. tomok pun lebih kurang sama.. true musician :)

alkisah said...

huh!! tak minat..gua lbh suka cromok dari jasting bibir ini..

sajaaku said...

layan nostalgia rock klasik juga best..hehe

Ridhuan said...

Baby.. baby.. baby.. ooohhhh..
demm I hate bieber.. siap aku pun bole nyanyi lagu dia.. x rock lgsung..

Hati-hati Peminat Muzik

Afzainizam said...

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com


ade yang demam dengar lagu niiii....

krssmkumas2 said...

bole la...

mrs sweet lola said...

……(\_/)
……( ‘_’)
…./”"”"”"”"”"”"\======░
/”"”"”"”"”"”"”"”"”"”\
\_@_@_@_@_@_/

jgn perang2 ngn mercun raye2 neyh hu3.
selamat hari raye buat tubelawak.maaf zahir n batin.peace.

Anonymous said...

duhhhh! tak suke tu korg pnya hal laa doe ! yg nk kutuk2 dia tu mcm kau PERFECT sgt ! at least, dia lagi betta dari korg ! keje nk mengutuk je ! GET A LIFE LAA BOSSY !

Anonymous said...

Pd sy,dia comel gler dari segi rupa dn suara unik yg lain drpd yg lain.lagu dy bleh thnlah gak.sy suka lagu bby. stgh org x ske rmbot dy,buruklah apelah.pd sy,rmbot dy ok je.ade yg kata sore dala cm pmpuan,muka jambu,brtmbh geli.dtmbh gtal,sampai penah kata nk awek seksi cm sape tah(fakta ttg dy). Mmg btl pn.sy pn mymph gak ngn dy kdg2,cm bajet.tp tk kesahlah,ade yg suka dn ade yg benci.tu pndpt dn minat masing2,tk perlu nk pertikaikan sgt.jgn paksa org yg benci dy utk suka,dn jgn paksa yg suka dy utk benci.tk perlu kutuk2 lebih2,dn jgnlah puji lbeh2 gak.xperlu gaduh2 kerana pndpt dn minat masing2 yg smemangnye Tuhan buat berbeza2

Anonymous said...

Justin Bieber Taiwan definitely come back next time
Our fans always support you in Taiwan

Taiwan must be come back
Taichung, Taiwan, good

Concert you can do in there
Always love you

Post a Comment

Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk