Wednesday, January 26, 2011

koleksi lagu baru umno

hehehe.. kepada penyokong umno diluar sana, aku mintak maaf sebab share lagu baru umno kat dalam blog ni.. bila dah lama tulis blog, baru aku prasan entri berkaitan politik dalam blog aku ni tak mendapat sambutan.. mungkin kerana ramai penyokong umno juga membaca blog tubelawak ni.. jadi janganlah berkecil hati bila ada entry aku yang tidak sependapat dengan korang semua ya.. rambut sama hitam tapi hati lain-lain.. pegi saloon, warnakan rambut kepada warna oren, penyataan tu dah jadi "rambut lain-lain, hati pun lain-lain".. kah kah kah..


aku tak sokong mana-mana parti secara extreme.. aku tengok pada pencalonan ja masa mengundi.. jadi sebagai rakyat yang bertanggung jawab, aku pilih pemimpin yang aku rasa mampu membantu rakyat, bukan pemimpin yang suka membantu kroni dan makan duit rakyat.. sebab yang aku tau kalau pemimpin tu adil, konfem masuk syurga.. tapi kalau pemimpin zalim, konfem cium neraka jahanam.. kah kah kah.. kalau korang rasa menyampah dengan pemimpin yang celaka pun korang boleh undi.. sebab apa? sebab bagi peluang kat dia masuk neraka.. kah kah kah..

video : lagu baru umno versi 1
video : lagu baru umno versi 2


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
44 Comments
Comments


44 comments:

Alaq Betataq said...

LOLz

Mr. Swift said...

Haha, siut gile.



New Entry! : Kalau Nak Cekik Kau Boleh?!

diana said...

uih!! :)

manggosteen said...

ahahaha..mmg style lagunya..betul2 kita ena kentut 50tahun..

Anonymous said...

hahaha...lagu baru umno versi 1 memang terbaik.. pandai tukang edit buat video...hahahaha

hida.hadi said...

lol!

Nurulbadiah Lai said...

aduhai..lwak tol..

Mayang Zaidani Ibrahim said...

i dont like this :D

fyoneex said...

ahaks! lagu best siot~

Ann said...

haha padan muka!

izzafey said...

what the great song....nice

Marhaen Kacak said...

bukan ramai penyokong umno bro...remaja skang jijik dengan politik kononnya..ekekeke

Artikel Panas 'Melayu Pendatang?': Orang Melayu Mesti Baca!!!!

biella93 said...

hehehe . kejam2 . hahha :)

ain said...

Geleng kepala...tanda..tak suke awok tulih mc neh!!

author faethal said...

First time aku komen dalam blog lu sebab entri ni 'sekapal' dengan aku.
At least kita 'sekapal' benci dgn pemimpin korupsi haram jadah menghabiskan duit rakyat ni dan bila tak boleh cover defisit potong subsidi tu,naik kan harga barang/minyak/and so on.
Yang bini dia boleh pulak melancong pi Dubai, Oman menghabiskan harta rakyat!!
Ptuih!

Ezad said...

sendiri fikir lah ek.. yg pnting kiter sumer blogger leh v0te next leader dari g0longan blogger huahuahua....

red said...

dislike... huhuhu

Hannah said...

oooh... I don't understand :P

khalidahmacambaguss~O_o said...

hahahahhahaaa....sengal

kakiberita said...

etnik kreatif siot..

pipoq said...

hahaha..ni silap aribulan leh kene saman lak

ilham said...

kunjungan balik

misz beauty said...

ala lambat loading... nnt tgk kat umah la =)

lalink7 said...

xmau dgr..titik! hahahaha =D

vote aku meh..kalau sudi la http://www.cstproduction.blogspot.com/ utk entri no 86 tau..huuuuu...

kalau sudi la..tinkiuuu aaa...

Chika said...

lambatnya dwld. Kite pun baca tgk kat rumah nanti la...

«-°[§nºw.ªngè£]°-» said...

hahaha. . .

kail said...

nak kayo usha sdri.....kwan pon leh mkn kwan...apa lgi org lain...yg aq hrapkan bersatulah bgsaku dmi bgsa agma n ngra...fuyoooo..patriotic tuuuuuu....
Tanggal 31
Bulan lapan lima puluh tujuh
Merdeka ! Merdeka !
Tetaplah merdeka
Ia pasti menjadi sejarah

Tanggal 31
Bulan lapan lima puluh tujuh
Hari yang mulia
Hari bahagia
Sambut dengan jiwa yang merdeka

Mari kita seluruh warga negara
Ramai-ramai menyambut hari merdeka
Merdeka !
Tiga satu bulan lapan lima puluh tujuh
Hari mulia negaraku merdeka

eiela said...

setuju, vote pemimpin yang telus je.

Latest Entri :
Pemakanan Punca Penyakit

merahitujambu said...

kena like ke??=p

umihoney said...

mean songs hehe..like your dark sense of humour.

maiMOONyet said...

ngoi!

MiYOKO TACHIBANA said...

hahahaha..

tak penah g kua mengundi...

Izwan Ikhmal said...

Hai tube lawak..
hahah!!

izuhi said...

tak baik taw... ada yang versi ke3 x?... nak dengar... huhu...

a.samad jaafar said...

negara perlukan golongan muda yg berani spt saudara..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

EEEEMMMMM TAK SUKA POLITIK
DAN TAKSUKA MEMPOLITIKKAN

Mohd Shahrul Hafizi said...

Hahaha. Lagu kentut tu terbaik!

adan said...

terbaik.. sedar la wahai melayu...

eRaY said...

lagu ke dua tuh memang terbaeeekkkkk!!!!

iQapiQa said...

boleh like x?hahah

Mohd Shubhi said...

Crayon !, memang dah link pun, linkkan blog saya juga ok, TQ

Mijoe99 said...

makasih ni mas udah main ke blog saya dan memfollownya

http://mijoe99.blogspot.com/

sontorian said...

best of the best .. ada akal fikir

kata hati said...

haha . yg second tu memang bangang !! HAHAHA

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk