Wednesday, February 3, 2010

high speed camera

teknologi semakin berkembang.. kini kita boleh merakam kelajuan peluru.. tidak lama lagi mungkin boleh merakam kelajuan kilat atau petir pula.. tetapi selain merakamkan perkara-perkara yang diluar kemampuan mata manusia, kita boleh juga merakamkan wajah-wajah hantu yang tidak boleh dilihat oleh mata manusia.. saksikan video di bawah ini untuk melihat wajah-wajah hantu yang dirakam menggunakan camera high speed..



canggih kan teknologi kamera zaman sekarang? orang dulu-dulu kena baca jampi atau mentera kalau nak tengok hantu.. kita sangat beruntung kena boleh melihat hantu dengan camera high speed ni melalui youtube pulak tu.. wakakakakaka...


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
4 Comments
Comments


4 comments:

alan hussin said...

wakaka.. bergegar gegar

Liz said...

hahahaha....rileks jap tgk vid nih huhuhu...

Anonymous said...

celah banenye hantu? Boooo

Anonymous said...

lagu latar die sangt cool

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk