Saturday, February 20, 2010

video bayi yang adorable

setiap pasangan pasti inginkan anak yang comel untuk meneruskan zuriatnya.. lelaki atau perempuan, kita hanya berserah kepada kehendak ilahi.. aku juga sangat menginginkan anak yang comel.. sangat jelez melihat abang dan kakakku yang sudah berkahwin menimang anak mereka sendiri.. aku juga mahukan anak!! ahahaha.. aku mahu penyambung zuriatku, aku mahu menimang anak aku sendiri, aku mahu penyambung genetik aku sebelum aku mati.. ahahaha.. video kali ni, tak lawak sangat.. just nak share video bayi yang adorable ngan korang semua.. aku taktau kenapa aku suka video ni.. sangat comel..

video : bayi yang comel senyum ketika tidur

amacam? teringin nak ada anak sendiri? sudah pasti bukan.. anak itu rezeki.. bukan untuk dipijak, bukan untuk dibuang di jalanan.. aku geram dengan manusia yang tak bersyukur dah dikurniakan anak, boleh pulak diorang buang anak tu.. hish!! bodoh!!


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
23 Comments
Comments


23 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

SIOTTTTTTTTT!!!!!!!!! gugur jantung aq weeeey!!!

wahahahahahaha

crayon said...

ahahahaha.. jgn la bgtau.. kang kantoi laa.. alaaaaaaaaaa~~

nadhirah said...

ny lawak ke ape...?.hahaha..da la tengah2 malam ny..

crayon said...

lawak la nadhirah.. (bagi aku la) ahahahaha...

maisyara Pot! Pot! said...

mmg lawak.. sila tgk2.. bby tu comey GILA! kawaii!:D

Qyn said...

Nsb tgk pukul 8 pg, klau pkul 3 pg mampus dgn aku aku skali jerit. HAHAHA.

nand nasyari said...

isk... ape ouh bt cmtu..seb baek xtjerit dlm opis ni..ngahah :P

crayon said...

jerit la dalam ofis.. pastu mesti ramai-ramai kerumun kamu kan?? pastu mesti kawan-kawan kamu nak bukak tubelawak gak.. ahahahahahahhaha

Elin said...

Oh..My..God...
*speechless*

crayon said...

cute kan?? owh.. how adorable.. :> awww.. aahahahaah

Cik Biol said...

terkejut2 wakaka cisss

Anonymous said...

sial tol. weyh. xyah r letak menatang antu lam blog nih.

crayon said...

ahahaha.. sori sori.. lepas ni tak buh video hantu dah.. ok..

Hany said...

sioot jee -__-" dan dan tga cakap "tak comel pun budak ni" ,terus jadi hantu. BHAHAHA. nyesal kutuk :P

crayon said...

ahahaha.. nice.. kalo boleh rakam situasi kamu tu hany, saya letak dalam blog tubelawak.. ahahahahaha

~(*v*)~ily~(^v^)~ said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! seb bek xda skt jantung....pukul 2 am nie kus semangat... :p

Anonymous said...

siot. lemah jantung aku. dh le tinggal sorg nih.

Just said...

siot!! terkejut aku tau!!

emilia said...

weyh.. adoyai..terkejut aku..punyela feeling nak tgk baby cute..kul 3 pagi nieh...huhu takut dah nak tgk vid..huhu

eykameow said...

gila! aku tggu punya tunggu siap dekatkan muka aku dkan skrin ni..tibe2...... perghhhhh.! jahat ah lu

emma hamsaari said...

bencikkk!! dahlah tgk tgh2 mlm buta nih..adoii..rasa nak pitam je.. lemah kepala lutut..

athirahzaki said...

kahkah
aku baca komen dulu baru bukak
nasib baik~~

alinlon said...

siot ar .

trkjut weyyyy !

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk