Sunday, February 28, 2010

kisah paling seram - gengblogger.com

hari ni aku nak share dengan korang semua kisah seram aku masa aku sekolah dulu.. dulu aku bersekolah di sekolah menengah kebangsaan agama kedah.. belakang hostel yang kami duduk tu, ada tanah perkuburan islam.. tiap malam, memang gelap gelita area tanah perkuburan tu.. hostel budak perempuan pula agak berjauhan dengan hostel lelaki.. dekat hostel perempuan ni selalu dengar cerita pasal pontianak.. hostel lelaki ni pulak selalu dengar cerita pasal hantu pocong..


1st sekali, aku nak ceritakan pasal pontianak dekat hostel perempuan.. selalunya warden hostel dah ingatkan dekat semua pelajar, kalau nak bangun pergi tandas pagi-pagi, ajak kawan ataupun biar berteman.. sebab takut-takut ada 'benda' lain yang datang teman.. tapi ada sorang pelajar ni degil.. perangai dia macam tomboy sikit.. sebab tu dia suka buat apa-apa pun sorang-sorang.. dia tak percayakan hantu..

pada suatu hari tu, si perempuan ni terbangun waktu pagi lebih kurang pukul 3:30am untuk membuang air kecil.. kebetulan pulak hari tu si perempuan ni terlupa nak gosok gigi sebelum tidur, jadi dia ambil ubat gigi dan berus gigi untuk dibawa ke tandas.. masa dia gosok gigi tu, (mengadap cermin tandas) dia berkumur-kumur, lalu menundukkan muka untuk meludah ke dalam sinki.. bila dia dongakkan kepala ja.... NAH!! dia nampak ada 'kawan' yang tak dikenali ada betul-betul belakang dia.. terus pengsan si perempuan ni dan terus menjadi perempuan yang penakut.. korang boleh tengok video bawah ni untuk mendapatkan feel keadaan si perempuan tu

video : wanita diganggu di dalam tandas




2nd story aku pulak pasal pocong.. yang ni pengalaman aku sendiri dan bukan diceritakan oleh sesiapa.. dulu aku seorang pelajar yang suka langgar peraturan.. spatutnya lepas solat maghrib berjemaah, semua pelajar patut duduk di dalam kelas untuk kelas persediaan(prep) tapi aku ponteng dan lepak di hostel bersama 2 orang rakan yang lain..

masa tengah lepak isap rokok (konon-konon samseng sekolah aa nih) tiba-tiba kami ternampak lembaga putih melalui ruang koridor dan memasuki bilik kami.. mujurlah ada rakan aku sorang ni anak kepada bomoh, jadi dia sempat merakamkan peristiwa tersebut dengan kamera phone dia.. lepas beberapa minit.. dalam 2 minit ja rasanya, lembaga itu pun hilang..

video : pocong yang sempat dirakamkan

masa tu kami tak perasan lagi, yang rakan seorang lagi telah dirasuk.. tiba-tiba dia menjerit dengan kuat sambil matanya merah menyala.. lepas 5 minit menjerit macam orang gila, dia menangis.. lepas menangis dia gelak-gelak pula.. selang seli gelak dan menangis.. apabila kami sedar dia telah dirasuk, aku menggegaskan diri ke rumah ustaz (juga warden asrama) untuk meminta pertolongan..

video : rakaman ketika ustaz mengubati pesakit

mujurlah rakan kami yang dirasuk tu berjaya diubati dengan selamat.. tapi aku dan 2 rakanku itu telah diambil tindakan disiplin kerana ponteng kelas prep.. aku pelajar yang bermasalah ketika sekolah, sebab itulah aku suka kenakan orang.. ya! orang seperti anda! ahahahaha..

** entry ini adalah entry yang menyertai contest dalam gengblogger.com


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
29 Comments
Comments


29 comments:

Epul Azimi said...

Btol kew nie....hehehe

Mknace said...

tang citer tu dah ngam.. tang bideo tu yang tak tahan tuh.. hahaha

Cik Biol said...

ceh wakaka pocong bley lak dance ekeke

crayon said...

seram kan?? inilah kisah seram hidupku..

hanna said...

gudluck contest
ahahah~
pocong leh shuffle.
x tahan!

Hajib said...

hahaha... pocong shuffle!! terbaekkk!!!

jemmy76 said...

haha kelakar seram!!

blaq&whyt said...

sek. agme sllu mcm tuh kn...haish.. selisih mlaikat 44~

GengBlogger said...

tergelak aku kat pocong tu

DaHLia said...

aku ngaku aku penakut..
baca kisah ko aku xrasa seram pun..hihih
tapi bila tengok video..aku tgk video pocong tu hanya seminit jer, aku terus tutup...
bairlah endingnya lawak sekalipun, aku xsanggup...
huhuhuh

~ ReD ~ said...

gud luck!^_^

crayon said...

memang aku takmau bagi seram sangat cerita aku.. sebab tu straight to the point.. nak bagi orang bukak link video aku tu.. ahahaha

hanismalik said...

hoho...samseng pun takut...hehe..
Erm, naper xterus letak video jer dlm entri? kdg2 org cm malas sket nk bukak link new tab...

cikgu isza said...

wahhh.. baguih3!,
kang ngigau malam ni jenuh..

pinjam video sat ar..

Nurizaihan(◕‿◕.) said...

aduuusss...hahaha elok2 da i nak feel seram x jadi tgk pocong shuffle hahaha

epullani said...

wahh amat sewamm..

crayon said...

terima kasih kerana membaca.. muah!! sayang anda semua.. ahehehe

Polis Angkasa Gaban said...

video tu potong stim betul lew.. huehuehueheuehuehu

ctee said...

hahahaha.. video 1st tu da ok da cm seram skit... msk video 2nd tu da gelak da... but name blog pon tube lawak kn.. so kne la klaka...

maisyara Pot! Pot! said...

seram tgk gambr tu. tk brani nk tekan video. takot jd mcm bby hari tu.. xD

enyheartsdiamond said...

hahaha..kanda cerita macam lawak..tp dinda takot nk tgok video tu :D

Mr Kamikaze said...

Hahaha..Pocong pun pndai suffel...

lotikus disarimankan said...

menangis aku tengok pocong tuh

Badak Comel said...

hebat pocong wat safel.
ekeke.
"shuffle milikku" tukar2... "shuffle milik pocong".
haha.

dee sygg said...

HAHAA !!
pocong shuffle :DD
gambar da seram , tang video uh ta tahan gelak , bahahah ;DD

Nisaeciz said...

haha. baru nk seram tau! tgk gbr da segan. tgk video, baru nk tutup2 mata, 1x shuffle daaa!~ haha

Misz_zana'85 said...

hadoi, pocong tu cam cilake, lawak2 pun aku rasa seram gak. takoottt!! :'(

e~car182 said...

erk??nak tgk ke tak eh vdeo tu??huhu

Mohamad Zharif said...

haha.. cita aku pk btol dh.. tp hampeh tang video dya.. :D:D

Post a Comment

Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk