Monday, February 22, 2010

lelaki menyampah, tapi perempuan suka

semalam aku ada post video psiko yang mungkin menyebabkan perempuan tak berani nak tengok sampai habis kan? hari ni aku nak share video yang aku rasa (rasa ja lah) perempuan pasti akan tengok sampai habis, tetapi pihak lelaki pulak takkan tengok video ni sampai habis.. kalau lelaki pun suka, dan boleh tengok video ni sampai habis, mungkin ada yang tak kena dengan hati dan perasaan korang.. ahahahaha.. tengok jangan tak tengok


video : lelaki menyampah, tapi perempuan suka

korang ingat aku tulis entry ni tak buat research ka? aku dah bagi video ni kat 5 orang perempuan.. dan mereka semua sukakannya.. lepas tu aku bagi pulak kat 5 orang lelaki, diorang semua maki sumpah seranah aku cakap aku ni gay.. :( penat ooo nak buat research camni.. kena tahan telinga untuk terima kutukan kawan-kawan.. ahahahaha.. aku seorang yang efisyen dalam menghasilkan penulisan aku... aku 'super hebat' kan?? wahahahahaha.. kepada kawan-kawan yang maki aku tu, semoga anda ketagih dengan blog aku.. aku tau korang mesti baca entry ni kan?? ahahahahaha.. boooo (ala-ala budak tadika mengejek)


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
36 Comments
Comments


36 comments:

hanna said...

x skenye laki2 comel cm tuh
booooo~~~~~!!!!!!!!
hahaha

f|rd4szLer said...

ceh padahal hg yg ska tgk video ni

farhana ghafar said...

Hahaha Memang video yg sblm ni sy tak tgk habes. video tak semenggah! tapi video ni....tngok smpai abes. kakakaka lu psycho arr.. :P setuju dngn flrd4szler (mangaih nama..bercelaru nak type) ntah2 dia yg ska tngk vdeo ni :P

crayon said...

AHAHAHAHAHA.. ya saya kan gay!! awww.. shaye shuke tengok video laki shomel2... awwwwwwww... (sambil tgn kiri kat dada, tgn kanan kat pinggang)

buzarovig said...

muke2 macho mcm hang ni seswai jd gay ...keke

crayon said...

@ buzarovig : kot la nak kata aku sesuai jadi model ka artis ka kegilaan wanita ka apa-apa yang best ka.. :(

sampai ati kata aku gay.. uh uh.. aku nanes dah ni.. pujuk balik!! mencik!! (dgn gaya gay)

qismina said...

ehhehe


diorang comellll... eheeee

luvly mya said...

euw..mya tak suka pon tengok..
nyampah..haha..

maisyara Pot! Pot! said...

hey! mereka terlalu jambu. tk suke yooooo!!!

rossoneri said...

errrr, dorg buat apa sbenarnya... senaman utk bdk2 tadika ke??..hahahah..love the pics not the video..kdg2 tu tgk cite jepun/korea, xpaham aku taste bdk2 pompuan dorg.. dorg akan jd gila2 minat kalo mamat2 comel ni ada scandal(gay lah).. kdg2 tu aku rasa jepun/korea ni makin pelik(ni pendapat bdsrkan drama2 lah)..

dan, malaysia juga smakin pelik sbb ramai y gilakan super junior..

Douji Denadz said...

ander gay siot!!!!!

Cik Biol said...

uh x suke arr x macho haha

Hanafana said...

Adekah Fana tergolong dalam ketorogi lelaki? Haha..sebab tak besh pon!

Hanafana said...

Adekah Fana tergolong dalam ketorogi lelaki? Haha..sebab tak besh pon!

MrCongeniality said...

lagu dier best.

tarian mcm sial...

penari...bukan taste aku..~!!
aku x sker jantan jambu..

*hiks*

apa2 pun..tarian tu kalau diamalkan..
bleh la jugak setakat nak buang babat2 berlebihan kat badan tu ek..~

*wink*

cikgu2 pj sekolah rendah bleh download vc tu....pasang time pj.soh budak2 ikut....

biar sumer jadi gay..~!! *ops

Nadia said...

comey je dorg nari! klakar! hehehe!

Muhammad Adlail B Noorazam said...

btol la ko ckp.
hbes screen laptop aku retak.
myesal tkan link ko tuh.
haha,

miera said...

waaaaaaaaaa (mata bersinar2)

birak said...

ERK!! tak sag aku kalau tak jenguk blog hang di dalam seharik~ ngehngehngeh

Ery Farieha said...

KAHKAHKAH
ALAMAK TERBESAR LAK HURUF.ABAIKAN.
MEREKA MMG JAMBU. TP TARIAN SAME JE? BUSAN KOT~
DA BYK TGK LAKI JAMBU CMNI JD BUSAN LAK. HOHOHO

crayon said...

tengok aku pulak lepas ni :"> aku bukan takat jambu... durian pon buleh.. aahahaha

farenova said...

ampunn.... tak suke langsung, kalau adik sendiri dah lama kena tampar suh kembali ke pangkal jalan huhuhu, btw memang lawaklah lelaki nari mcm tu, mcm mr bean pun ade.

alifbro said...

for fuck sake aku rasa macam nak hempuk lid laptop ni kuat2. OMG .. perlukan alat bantuan pernafasan, oksigen2. shit. kenapa ada lelaki macam nie. i hope u jgn jadi mcm ni la izuari. nanti semua laki tak suka u. u kan gay.

Megat Azfar said...

terasa nak kasi kaki je kat depa tu

Anonymous said...

MEREKA SANGAT CUTE. MACAM BABI.
-v

bina badan said...

Dapatkan panduan bina otot badan bagi lelaki supaya anda lebih tough dan macho....

AinDeLuvlyangel said...

cumey gler......^_^

faRhana said...

oyeh..NOT my taste..at all !

Anonymous said...

crayon...crayon...

(geleng2kan kepala)

-apek-

Lee Zha said...

pesal aku gelak tgk vid tu ha?????


hahahahaha

Nur Mudrikah said...

esh..ak pmpuan pun xsuke nk tgok vdeo tu..pnat kot..
bkan taste aku la

Anonymous said...

copcop.kau mesti tengok sampai abis kan.hati ngan perasaan kau ade masaalah ke?
:P

RedVixen said...

Saye tetap suka Johnny Depp. Muktamad.

زهرة حلوة said...

serius.
kelakar!!!

ta suke pn??
saye bkn prmpuan yg suka.

Anonymous said...

comel2..haha

Eason said...

oh...so tat mean girls love guy who always annoying them ???

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk