Monday, February 22, 2010

adakah anda cukup psiko?

semalam gadoh lagi dengan perempuan aku.. dia cakap aku gila.. dia cakap aku psiko.. tapi aku tak peduli.. sebab aku memang psiko.. aku boleh makan nasi sambil melihat kucing kena lenyek kereta depan mata aku lalu aku meneruskan menjamah makanan aku dengan muka selamber.. masa tu kat sekeliling aku, semua orang dah berenti makan sebab tak selera tengok bangkai kucing fresh depan mata.. jadi sejak hari itu, aku sedar aku telah dianugerahkan sesuatu yang spesial dari tuhan.. thank god!! ahahahaha..


video : lelaki pon belum tentu boleh tengok video ni sampai habis (animasi)

kalau nak video yang lagi super-psiko, aku boleh bagi.. sila email aku ya! ahahaha.. kang kalau aku letak kat sini, video super psiko, konfem orang taknak masok blog aku dah.. lagipun, nak filter video tu agar bersesuaian dengan tema blog aku : hiburan seisi keluarga.. ahahahaahahah.. ya!! aku memang psiko (dengan muka penuh bangga)


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
23 Comments
Comments


23 comments:

crayon said...

ahahahaha.. semua orang dah takot nak komen ka?? ;)

bareessence said...

takot nanti tersaiko diri sendiri..hehe

MrCongeniality said...

syabas..~!! n3 yg cukup psycho...
anda secara rasminya telah menjadi blogger paling psycho abad ni..

*huhuhuhu*

giler gempak VC korn tu..~
cayalah~

sampaikan salam pada pempuan..
dengan pesanan :

"if u cant beat them...join them"

lol :P

crayon said...

psiko2 aku pon, aku syg pempuan aku.. ahahahaha

BuDakHutaN said...

saiko gilaks uncle botak tu.. adedei...

birak said...

saiko konon.. haktui.. hahahahaha!!

Cik Biol said...

korn the best arrr giler tull sukeeee
aku tgk sampai abes sbb animasi je x de hal wakaka klu mcm final destiantion sumpah x boleh tgk wakaka

crayon said...

ada kawan laki aku takleh tengok video tu.. ahahaha

salina said...

wekk..geli r..
seb bek animation jek.. :P

maisyara Pot! Pot! said...

hey yooo!!! korn favorite ku.. hehehe.. letak lg lagu lebih psiko! ngee^^

TerunaGiler said...

Wargh.. Die ! Die !

Never been to a place like here
Never seen it anywhere
Very eager
I wonder
Since its new it has no tangles
Isolations have no flower
Very near i scower
But anyway
I guess i wasn't needed here

-aTie- said...

naseb bek video tuh kartun..kalo original human rase cam...hehehe

Khaizarien @ atie Blog

cik syazni said...

Oh..mungkin kamu dan lelaki aku same je.. kurang berperasaan..haha

miera said...

psiko betul u T-T

farhana ghafar said...

takut lah dngan org yg psyko2 ni. Bahaya. Kawan Hana pernah kapel ngn laki yg psycho. Terus jadi trauma kawan tu skang. hoho

crayon said...

ahahah.. itu saiko tak bertamadun kot farhana?? ahahahaha.. sy saiko berpelajaran tinggi..

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

psycho psycho psycho ...horror!!

hanna said...

aku tergelak2 tgk vid neh.
boleh x??
ahahaha.

crayon said...

hanna : anda sangat cool.. tapi saya super cool.. ;) mana boleh lawan tokey.. jatoh la saham saya camni.. ahahahaha

rossoneri said...

xkan ku bukak video ni wpun animasi.. tipu lah ko boley makan lagi wpun ko tgk kucing kene lenyek..aku dgr kucing kene lenyek pun dah cukup trauma..

nadhirah said...

baru je tengok da tekan pangkah...hak9 =)

Mentrox said...

aku dah tgk ler klip ney..bored

Anonymous said...

cm biase jer,,,

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk