Tuesday, January 12, 2010

pencabar nash lefthanded

submited by : akie

Nash sangat dikenali dikalangan peminat music rock tanah air.. tiada siapa pun sedar kewujudan pencabar Nash yang mampu menjatuhkan Nash sebagai legenda rock Malaysia.. orangnya sangat 'lowprofile'.. beliau tidak memasuki mana-mana pertandingan realiti tv.. beliau senang dengan kehidupan sebagai orang biasa dari digelar sebagai artis.. beliau lebih selesa membuat persembahan di kenduri-kenduri atau di majlis-majlis kecil.. saksikan video ini.. enjoy~ pencabar Nash!! Podot namanya..



alahai pakcik podot.. nak gelak tak sampai hati.. tapi bila tengok orang keliling asyik tepuk-tepuk tu.. memang aku pon rasa nak tepuk gak.. tepuk perut sambil gelak kuat-kuat.. wakakakakakakakakaka...


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
3 Comments
Comments


3 comments:

RJ said...

siol la
'i like the song uuuhhhh'
yg blakang2 tu pakat gelak
wahahahaha

mia said...

kesian pkcik ni...huhu..even dia gitu...tp dia berani kot...niat xelok betol sape yg upload video ni...adehhh

crayon said...

pakcik ni bukan gagap atau sengau.. dia normal ja.. ada lagi video pakcik ni kat youtube.. tapi time nyanyi jadi camni.. tatau la sebab apa.. apa2 pun pakcik ni super cool sebab dia yakin pada diri

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk