Tuesday, February 23, 2010

teknik mencuri password facebook

mesti ramai yang nak tahu cara mendapatkan password account facebook orang lain dengan cara mudah kan?? ramai yang tanya aku "macam mana nak crack password orang eh?" ada yang aku jawab dengan terperinci, dan ada yang aku malas nak jawab.. bukan kedekut ilmu.. masalahnya bukan seorang dua yang tanya.. ni dekat berpuluh-puluh orang dah.. ahaha.. kepada yang aku tak berapa nak share ilmu tu, aku mintak maaf la eh.. kali ni, aku nak share video untuk menjelaskan kepada korang semua, bagaimana nak mencuri,godam,crack atau mendapatkan password orang lain takpa sebarang ilmu pengetahuan tentang komputer..


video :  teknik mendapatkan password facebook orang lain

kepada yang dah faham caranya, dah praktikkan, dan dah berjaya melakukannya, aku harap korang share dengan orang lain ok? sharing is caring.. sekiranya korang memberi ilmu kepada orang lain, nescaya tuhan akan memberikan ilmu yang lebih kepada korang..


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
34 Comments
Comments


34 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

seronok tgk dowg pangg pungg pangg.. kasi abuuugin.. tk pun, kamehamehaaaa.. xD

birak said...

haha.. face 2 face.. ini baru brani..

Ariff Shah said...

hahahah. kurang ajar~

crayon said...

ahahahha.. tajuk yang mesti ramai nak bukak.. jangan marah.. ahahahah :P

Anonymous said...

hahaha..gampang gila..betina tabuh betina..hahaha

MrCongeniality said...

ahahaha...

1st time aku klik entry ni aku dah dpt agak..

sebab perangai ko mmg ting tong sentiasa...~!!

anyway...nice one.~

nadhirah said...

hahahaha~~

ParkAir said...

wakakaka giler sengal!

luvly mya said...

haha..lawak seh..pasnie nk try la..ley dpt password org..kah3

Cik Biol said...

pehal ek dorang ni gado rebut jantan ke hehe

Hajib said...

hahahaha.. terbaekkkkk!!!

gooseberries said...

hahah..pe r pempuan tuh! ganaz gler :D

rossoneri said...

baru nak kutuk jgn bawak ajaran sesat..hampeh nye video..

crayon said...

nanti aku share cara nak curik yahoo email akaun lak.. ahahahaha

Aus said...

hahahak..
aku ingat betul3 tadi.
berani lak kau letak kat sini..
hahahak..

soul11 said...

muahahahaha..da penah tgk vid nie..hahahaha tgk laie..baru tau pasal pesbuk rupanya dorang gado

adrina sidek said...

ahahahaha... XD

Markjue said...

wow nice technique. hahaha it's super funny. dont forget to check out my blog at http://markjue92.blogspot.com I'm following u.

bellar0ssa said...

huhu ko memang sengal.aku baru ngt nk blajar cmne nak hack.siot.

anatayuni said...

hampeh sih....

Megat Azfar said...

giler setan la depa nie! super duper cooollll

miss lolly a.k.a luvfareda said...

huahahahhahahahaha !

giloooooo

mas said...

x pat bukak pon..=(

Anonymous said...

akhirnya saya dapat gak password fb org lain.....
takat ni baru dapat 5....
nak cukupkan 501 sebab nak main mafia wars...

zarul21 said...

haha..

Anonymous said...

mcm mne nk hack password fb org lain??
email sy boley??
prezto_strange@yahoo.com

Anonymous said...

cam ner nk hack password orang len, ?

Anonymous said...

bek x payah buat blog...pela

Anonymous said...

fb sy da kne hack . cmne ek nk hack blik ?

fendy amoza said...

sial siut ko pnye blos,

Robani Mahizan said...

mcm anak ayammmmm......phui!!

aque alek said...

kah kah kah,berhasil la,

mohd hafan said...

ok gak law boley .. tpi kowg ni pnipu arh .. ne bleh bwt .. :S

mohd hafan said...

ok gak law boley .. tpi kowg ni pnipu arh .. ne bleh bwt .. :S

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk