Tuesday, February 15, 2011

kita blogger malaysia

sebenarnya aku pernah diajukan soalan oleh blogger-blogger lain seperti "mintak pendapat jap, layout blog aku ok tak?" dan soalan seperti "betul ka ramai tak suka kalau aku letak lagu autoplay kat blog?".. oh! itu perkara biasa bagi aku.. sebab bukan semua orang sependapat.. ada yang kata macam tu dan ada yang kata macam ni.. tapi sebenarnya perbezaan pendapat ini lah yang membuatkan sesetengah blogger mendapat ilham untuk menulis entry, tips, tutorial, dan bermacam-macam lagi.. termasuklah aku.. disebabkan perbezaan pendapat ini juga aku terlintas untuk menghasilkan entry ini..

apa yang korang risau sangat kalau ada sesetengah orang tu tak suka pada style blog korang? pedulikan mereka.. anggap saja mereka "old-fashion".. kah kah kah.. kalau aku ada orang komplen "blog hang simple sangat la.. tak lawa pun" atau "blog hang tak user friendly sangat lah" atau "register la domain .com baru trafik kencang" aku akan jawab simple ja "blog aku ka blog hang?" kah kah kah.. konfem mereka akan menyampah untuk mempersoalkan lagi mengenai style blog korang.. enjoy video ni khas dari tubelawak untuk anda (blogger) semua!! keep on rocking!!




** rasa berat tak browser kalau aku embed video direct kat blog ni? haaaa.. sebab tu aku selalu buat external link untuk video.. sebab nak bagi reader rasa smooth ja bila bukak blog aku.. hehehe.. by the way, aku telah meluangkan masa aku selama bertahun-tahun lamanya untuk menyiapkan video ini.. sila like entry ini kalau taknak kena hantuk kepala kat bucu meja!! kah kah kah..


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
75 Comments
Comments


75 comments:

-telordibasuh- said...

hai tube!!!...saya org baru!!!...rajin2 la dtg blog saya.hahhhaa

Anonymous said...

part last video ko best...

crayon said...

telor.. mai nak jentik teloq sedaih!! hang la
idola aku dalam ber-blogging.. auww.. mwahss!

AiTotYati said...

Ai takut kena hantuk makanya Ai like

:P

crayon said...

hahahahaha.. bagus!! kalau tak, nak hantuk
kepala Ai dah tadi.. :D miahahahahah

-fiexa- said...

cis kejam! xmo like pon kena hantuk kepala.

ps: saye blogger anonymous. hahaha.

Belalang Hijau said...

hahaha...

auww pun suka kat blog ni la crayon...

kay-N said...

err..err..errr..takut..kne hantuk gak..dh like..hahahahah..ape bunyik xsnonoh kt blkng tu..adoiii wat saket perut je..haha

Azrul Hisham said...

tubelawak blogger idola ku - dulu, kini dan selamanya..kah3x :P

joegrimjow said...

xleh nak share la video camni
kekeke

relevan said...

Ha ha i like i like..

Eyn said...

Nice =)

encHIx laNDax said...

BahhahaXD
cilakak Tubelawak!yang last tu
NAAAAAAH!

rossoneri said...

lagu tu xleh bla...boleh tido..hahaha tapi tiba2 lagu bertukar rancak pulak...lol

FaBuL0us HazY MesSy LiFe said...

hahah...layan

yangbaik said...

layan jugak... malas nak komen pajang lebar... sebab mike rajin dtg blog aye... makanya aye datang jugak sini... macam kena paksa plak... isk3

Bos said...

tubelawak & telordibasuh = inspirasi bos berblog !

haha.....

Encik Tikus said...

hahaha, tubelawak awak adalah idola blogger saya ! awww.

crayon said...

aiyaaa.. malu la saya anda semua cakap
macam tu.. tgh blushing ni :( nak nanes pun
ada.. syg anda semua.. :* mwah kiri mwah kanan
hahahaha

MisApple said...

like gila !
*terpaksa, takut otak gegar di hantuk pala*

crayon said...

hahahahah.. nanti ikut saya jap.. saya nak bagi
sekotak ribena untuk anda misapple..

keletahmeera said...

ei tubelawak ni...........suka buat lawak di saat2 akhir...sengal ekk

yangbaik said...

taklah ketara sangat... ayat2 je... kita kan blogger malaysia...hhehe

irahehe said...

hahahahaa.yang gay ngan yang last tu terbaik.gay jer?les takde?bapuk.pondan? eh.eh..hahahaha..

XD

crayon said...

zaman skarang org tak anggap word gay tu dikhaskan
untuk lelaki sahaja.. kalo lesbian pun stngah orang cakap "she's gay".. hahahaha..

wannurfazrini said...

ada reader gay tak kat blog tubelawak ni ? hambikk kau , jari tgh tuuu . kah kah !

Zik said...

yang penting ada mesej tuh... yang lain2 terpulang pada individu terbabit.. haha..

cikpia said...

baru nak bangga 1malaysia 1blogsphere..... ending camtaik!!! ha ha...... terbaek bro!!!! i LIKE!

xazryx said...

tak berat kot .tp maybe aku punye tenet line lembab .haaha .

Zik said...

mmg best la video 2..
gempak siot..

baginda® said...

bro lu mmg sangat benci ngan sayfool kan.. hahaha tapi sayfool minat kat ang cane? hahaha

apisv2 said...

slm
melawat dan mengunjungi rakan2 blog=)
nice blog;)
blog apisv2

author faethal said...

Peduli apa orang kata pasal blog kita.
Yang komen tu belum tentu boleh bid Alexa Ranking blog ni pun...ahaks.
Happy blogging bro!

Dauspozi said...

biasanya Tubelawak suka jentik teloq org.. meh aku nak jentik telog hang biaq hancur teruih.. hahaha.. siott je video part akhir tu...

Cik Miza said...

paksa like tuh! apepun, best ape video tuh.. yang penting, blog saya punya password, saya punya suka lah! hehe

da[Y]un said...

dayun suka video ni..yeaah! kita semua blogger malaysia..huhu

@juera said...

ye kita blogger malaysia =)

Salam maulidur Rasul..:)

suFiah Y said...

i loike!!!
haha tubelawak...tubelawak....memg menggelikan ati i =P....weeee!

zulkbo said...

salam..
ada ka blogger Gay..
belum jumpa lagi lah
he he..mai la follow
blog saya..

peGuaM_BiSaYa said...

hahah...klu haku mmg x syuke ade lagu2 kat blog nih.mcm semak jerr..huhu..slalu aq x jadik nak baca entry dy.

Anonymous said...

nie tubelawak crayon pun idola aku.. auwww..
tak boleh lelama nanti jatuh chenta..


GayGolo

Anonymous said...

ari2 nengok berita kat saluran tv msia

| menteri gay | x-menteri gay | partner mentri gay | iklan gay | gay melayu kawen mat saleh | gay lorong haji taib | crayon tubelawak| blog gaygolo |

nak salahkn sape?


** i like **
mereka & keluarga mreka!

Ain Zulaikha said...

blog saya tak best, saya okey.. hai saya pun budak baru kat sini mintak tunjuk ajar

Hasrol Nizam said...

hahahaha..

Anonymous said...

plus trafik!

farah A said...

Hahahaha macam2 laa tubelawak ni . awak ni blogger famous :D kih kih kih

alexa yussida said...

smngt kebloggeran..

maiMOONyet said...

hakhak~ ko bukan gay kn? ^^

albalang said...

hahahha... ada plak part blogger gay. yg tu mmg lawak..

LubLy said...

sila tunjuk ajar yew sipowt...kihkih

gay?opsss

Rainbow said...

terkomen like plak cini ...hee

pkcik, jmput mai TM point AS.. rain ad cni.. mau blnja sky juice rainbow

splattish said...

jari tgh tu untuk memuaskan puak2 gay tu ke..hahaha

KiN said...

haha..best jek lau letak lagu an...pemilihan lagu tu mencerminkan diri kite...erk,yeke?layan....

APi said...

video direct oke jek aku rase..
orang lain tak tau la..

^^v

Mas said...

ni akak datang hantar bata yg kau pecahkan kat rumah akak. wakakaka
maceh selalu bertandang ke duniaku...
tubelawak memang best...akak suka kesini.....

arayualan dan ibnas said...

btul2..suke atie kite la kn..bukan suh dorng tuliskn pun..hee

mikeon9 said...

adesh nak main hantuk kepala. same hantuk kepala jom? haha.. XD

My recent post: Adakah babi kini halal di malaysia?

Emmet said...

tube,tumpang tanya,ape name font yang ade kat header tuh?

miss chekleen said...

hahaha...pandai betul wat vids, nice...
yang part last tu memg dah takleh blah, hahaha

crayon said...

emmet : font tu nama cooper black

Panglima7 said...

hahahhaha..itu trademark Tubelawak...hantuk kepala kat dinding. tak gitu Tubelawak. kahkahkah...lawak gitu.

afri said...

ending yg sgt menarik ...kekekekek

Erin said...

ok2..like..hihi :p

Nor Arinee Mat Saaud said...

hehe betul tu

eRaY said...

hahaha aku suke....ending part memang tak bley blah!!! great work!

Cik Yana said...

Mekasih Tubelawak sebab bagi tunjuk ajar kat blogger baru macam cik Yana. Keh3~ :)

fatihahafiza said...

hahaha.aneh-aneh je

Nerzhul said...

tubelawak blogger lawak paling pelik. hehe

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tubelawak ni mmg paling laris di pasarannnnn... hebat kamuk

..ika itu aku.. said...

terbaik la!!!!!!!haha nice2..

kiko kiki lala said...

kaw kewl ohh. ini lah blogger yg kita mahukan. kehkehkeh. :D

masshie mastura said...

xley nk tulis sempoi2 sgt kt my blog sbb mak kite bace blogg kite awkkk T.T

yup my mom sgt advance:P

happy blogging too, great job on ur video :)

AmQ AnaQi said...

hahahaha..best2

miera mieraei said...

sume post dlm tubelawak best..da khatam sume post spnjg malam ni jew..hheehee..i'm new blogger..byk menda xtwu..

Drawing Mike said...

assalamualaikum,tubelawak!tolong jenguk-jengukkan blog saya yer... http://drawingmike.blogspot.com/

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk