Tuesday, February 15, 2011

kita blogger malaysia

kita blogger malaysia

sebenarnya aku pernah diajukan soalan oleh blogger-blogger lain seperti "mintak pendapat jap, layout blog aku ok tak?" dan soalan seperti "betul ka ramai tak suka kalau aku letak lagu autoplay kat blog?".. oh! itu perkara biasa bagi aku.. sebab bukan semua orang sependapat.. ada yang kata macam tu dan ada yang kata macam ni.. tapi sebenarnya perbezaan pendapat ini lah yang membuatkan sesetengah blogger mendapat ilham untuk menulis entry, tips, tutorial, dan bermacam-macam lagi.. termasuklah aku.. disebabkan perbezaan pendapat ini juga aku terlintas untuk menghasilkan entry ini..

apa yang korang risau sangat kalau ada sesetengah orang tu tak suka pada style blog korang? pedulikan mereka.. anggap saja mereka "old-fashion".. kah kah kah.. kalau aku ada orang komplen "blog hang simple sangat la.. tak lawa pun" atau "blog hang tak user friendly sangat lah" atau "register la domain .com baru trafik kencang" aku akan jawab simple ja "blog aku ka blog hang?" kah kah kah.. konfem mereka akan menyampah untuk mempersoalkan lagi mengenai style blog korang.. enjoy video ni khas dari tubelawak untuk anda (blogger) semua!! keep on rocking!!




** rasa berat tak browser kalau aku embed video direct kat blog ni? haaaa.. sebab tu aku selalu buat external link untuk video.. sebab nak bagi reader rasa smooth ja bila bukak blog aku.. hehehe.. by the way, aku telah meluangkan masa aku selama bertahun-tahun lamanya untuk menyiapkan video ini.. sila like entry ini kalau taknak kena hantuk kepala kat bucu meja!! kah kah kah..
Share This

75 comments:

  1. hai tube!!!...saya org baru!!!...rajin2 la dtg blog saya.hahhhaa

    ReplyDelete
  2. part last video ko best...

    ReplyDelete
  3. telor.. mai nak jentik teloq sedaih!! hang la
    idola aku dalam ber-blogging.. auww.. mwahss!

    ReplyDelete
  4. Ai takut kena hantuk makanya Ai like

    :P

    ReplyDelete
  5. hahahahaha.. bagus!! kalau tak, nak hantuk
    kepala Ai dah tadi.. :D miahahahahah

    ReplyDelete
  6. cis kejam! xmo like pon kena hantuk kepala.

    ps: saye blogger anonymous. hahaha.

    ReplyDelete
  7. hahaha...

    auww pun suka kat blog ni la crayon...

    ReplyDelete
  8. err..err..errr..takut..kne hantuk gak..dh like..hahahahah..ape bunyik xsnonoh kt blkng tu..adoiii wat saket perut je..haha

    ReplyDelete
  9. tubelawak blogger idola ku - dulu, kini dan selamanya..kah3x :P

    ReplyDelete
  10. xleh nak share la video camni
    kekeke

    ReplyDelete
  11. BahhahaXD
    cilakak Tubelawak!yang last tu
    NAAAAAAH!

    ReplyDelete
  12. lagu tu xleh bla...boleh tido..hahaha tapi tiba2 lagu bertukar rancak pulak...lol

    ReplyDelete
  13. layan jugak... malas nak komen pajang lebar... sebab mike rajin dtg blog aye... makanya aye datang jugak sini... macam kena paksa plak... isk3

    ReplyDelete
  14. tubelawak & telordibasuh = inspirasi bos berblog !

    haha.....

    ReplyDelete
  15. hahaha, tubelawak awak adalah idola blogger saya ! awww.

    ReplyDelete
  16. aiyaaa.. malu la saya anda semua cakap
    macam tu.. tgh blushing ni :( nak nanes pun
    ada.. syg anda semua.. :* mwah kiri mwah kanan
    hahahaha

    ReplyDelete
  17. like gila !
    *terpaksa, takut otak gegar di hantuk pala*

    ReplyDelete
  18. hahahahah.. nanti ikut saya jap.. saya nak bagi
    sekotak ribena untuk anda misapple..

    ReplyDelete
  19. ei tubelawak ni...........suka buat lawak di saat2 akhir...sengal ekk

    ReplyDelete
  20. taklah ketara sangat... ayat2 je... kita kan blogger malaysia...hhehe

    ReplyDelete
  21. hahahahaa.yang gay ngan yang last tu terbaik.gay jer?les takde?bapuk.pondan? eh.eh..hahahaha..

    XD

    ReplyDelete
  22. zaman skarang org tak anggap word gay tu dikhaskan
    untuk lelaki sahaja.. kalo lesbian pun stngah orang cakap "she's gay".. hahahaha..

    ReplyDelete
  23. ada reader gay tak kat blog tubelawak ni ? hambikk kau , jari tgh tuuu . kah kah !

    ReplyDelete
  24. yang penting ada mesej tuh... yang lain2 terpulang pada individu terbabit.. haha..

    ReplyDelete
  25. baru nak bangga 1malaysia 1blogsphere..... ending camtaik!!! ha ha...... terbaek bro!!!! i LIKE!

    ReplyDelete
  26. tak berat kot .tp maybe aku punye tenet line lembab .haaha .

    ReplyDelete
  27. mmg best la video 2..
    gempak siot..

    ReplyDelete
  28. bro lu mmg sangat benci ngan sayfool kan.. hahaha tapi sayfool minat kat ang cane? hahaha

    ReplyDelete
  29. slm
    melawat dan mengunjungi rakan2 blog=)
    nice blog;)
    blog apisv2

    ReplyDelete
  30. Peduli apa orang kata pasal blog kita.
    Yang komen tu belum tentu boleh bid Alexa Ranking blog ni pun...ahaks.
    Happy blogging bro!

    ReplyDelete
  31. biasanya Tubelawak suka jentik teloq org.. meh aku nak jentik telog hang biaq hancur teruih.. hahaha.. siott je video part akhir tu...

    ReplyDelete
  32. paksa like tuh! apepun, best ape video tuh.. yang penting, blog saya punya password, saya punya suka lah! hehe

    ReplyDelete
  33. dayun suka video ni..yeaah! kita semua blogger malaysia..huhu

    ReplyDelete
  34. ye kita blogger malaysia =)

    Salam maulidur Rasul..:)

    ReplyDelete
  35. i loike!!!
    haha tubelawak...tubelawak....memg menggelikan ati i =P....weeee!

    ReplyDelete
  36. salam..
    ada ka blogger Gay..
    belum jumpa lagi lah
    he he..mai la follow
    blog saya..

    ReplyDelete
  37. hahah...klu haku mmg x syuke ade lagu2 kat blog nih.mcm semak jerr..huhu..slalu aq x jadik nak baca entry dy.

    ReplyDelete
  38. nie tubelawak crayon pun idola aku.. auwww..
    tak boleh lelama nanti jatuh chenta..


    GayGolo

    ReplyDelete
  39. ari2 nengok berita kat saluran tv msia

    | menteri gay | x-menteri gay | partner mentri gay | iklan gay | gay melayu kawen mat saleh | gay lorong haji taib | crayon tubelawak| blog gaygolo |

    nak salahkn sape?


    ** i like **
    mereka & keluarga mreka!

    ReplyDelete
  40. blog saya tak best, saya okey.. hai saya pun budak baru kat sini mintak tunjuk ajar

    ReplyDelete
  41. Hahahaha macam2 laa tubelawak ni . awak ni blogger famous :D kih kih kih

    ReplyDelete
  42. hahahha... ada plak part blogger gay. yg tu mmg lawak..

    ReplyDelete
  43. sila tunjuk ajar yew sipowt...kihkih

    gay?opsss

    ReplyDelete
  44. terkomen like plak cini ...hee

    pkcik, jmput mai TM point AS.. rain ad cni.. mau blnja sky juice rainbow

    ReplyDelete
  45. jari tgh tu untuk memuaskan puak2 gay tu ke..hahaha

    ReplyDelete
  46. haha..best jek lau letak lagu an...pemilihan lagu tu mencerminkan diri kite...erk,yeke?layan....

    ReplyDelete
  47. video direct oke jek aku rase..
    orang lain tak tau la..

    ^^v

    ReplyDelete
  48. ni akak datang hantar bata yg kau pecahkan kat rumah akak. wakakaka
    maceh selalu bertandang ke duniaku...
    tubelawak memang best...akak suka kesini.....

    ReplyDelete
  49. btul2..suke atie kite la kn..bukan suh dorng tuliskn pun..hee

    ReplyDelete
  50. adesh nak main hantuk kepala. same hantuk kepala jom? haha.. XD

    My recent post: Adakah babi kini halal di malaysia?

    ReplyDelete
  51. tube,tumpang tanya,ape name font yang ade kat header tuh?

    ReplyDelete
  52. hahaha...pandai betul wat vids, nice...
    yang part last tu memg dah takleh blah, hahaha

    ReplyDelete
  53. emmet : font tu nama cooper black

    ReplyDelete
  54. hahahhaha..itu trademark Tubelawak...hantuk kepala kat dinding. tak gitu Tubelawak. kahkahkah...lawak gitu.

    ReplyDelete
  55. ending yg sgt menarik ...kekekekek

    ReplyDelete
  56. hahaha aku suke....ending part memang tak bley blah!!! great work!

    ReplyDelete
  57. Mekasih Tubelawak sebab bagi tunjuk ajar kat blogger baru macam cik Yana. Keh3~ :)

    ReplyDelete
  58. tubelawak blogger lawak paling pelik. hehe

    ReplyDelete
  59. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    tubelawak ni mmg paling laris di pasarannnnn... hebat kamuk

    ReplyDelete
  60. kaw kewl ohh. ini lah blogger yg kita mahukan. kehkehkeh. :D

    ReplyDelete
  61. xley nk tulis sempoi2 sgt kt my blog sbb mak kite bace blogg kite awkkk T.T

    yup my mom sgt advance:P

    happy blogging too, great job on ur video :)

    ReplyDelete
  62. sume post dlm tubelawak best..da khatam sume post spnjg malam ni jew..hheehee..i'm new blogger..byk menda xtwu..

    ReplyDelete
  63. assalamualaikum,tubelawak!tolong jenguk-jengukkan blog saya yer... http://drawingmike.blogspot.com/

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates