Thursday, February 25, 2010

terlepas peluang tunjuk macho

haritu, aku pergi makan kat kfc dengan perempuan aku.. macam biasa, turun kereta, edjas rambut.. jalan pegi kat counter nak ambil order, cari tempat duduk.. eh, terlupa nak ambik tisu dengan straw lak.. lalu aku mengambil langkah untuk bangun dari tempat duduk untuk mengambil tisu dan straw yang diperlukan.. dalam perjalan pulang ke tempat duduk, aku terlihat perempuanku sedang cuba untuk menuang sos ke dalam pinggan.. diketuknya dengan kuat pada bahagian belakang botol sos.. aku dengan macho, cakap "bak sini nak tolong" lalu aku ketuk kuat-kuat kat belakang botol sos tapi sos turun sedikit sahaja (ciput dan kemut-kemut)..


seminggu selepas itu, aku terjumpa video di youtube cara tuang sos dengan betul.. aku sangat menyesal.. kalau haritu aku tau teknik ni, tentu perempuan aku teruja dengan gaya atau teknik aku menuang sos.. konfem sangat macho.. ahahahaha.. buat gaya macho macam dalam video ni, lepas tu cakap "aku cinta padamu sampai mati" pulak kan.. uh!! sungguh bergaya!! macam kamen rider V3.. ahahahaha..

video : teknik menuang sos dengan betul dan sangat macho


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
12 Comments
Comments


12 comments:

Markjue said...

hahaha. that was super cool article to share with us. anyway dont forget to checkout my blog at http://markjue92.blogspot.com I'm following u

maisyara Pot! Pot! said...

slalu tepuk2 buntut yea.. agagaga.. bwu masyuk! xD

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

imaginasi ko tinggi sangat doo...sampai tuang sos kat pinggan pun boleh jadi entri...haha

crayon said...

macam albert einstein kata "its all about imagination" hahahahahaha... konon-konon aku otak power la nih?? ka aku kuat berangan?? :P

Cik Biol said...

baru tau cara yg btol kdg2 hangin gak sos susah nk kuar huh

ZIANA ♥ FARREL said...

wah!!!macho nye abang!!!! ;p

"cik chubby" said...

kena gaye senang plak org tu tuang sos...heee~~

Wanie-san said...

wow!smart nye cara menuang sos itu!
hihi

farenova said...

hahahah sungguh cool dan macholah, tapi kalau sos tu mmg dah sedih2 sikit sangat leh tak kite applykan..nak cubelah..

FaTiN said...

power giler, siap ada angle lagi nak tuang sos tu

Megat Azfar said...

kene amik protactor ni. hahaha!

para said...

hahaha ingatkan main main..tapi rupanya betol betol..hahaha bagos jugak..slma ni ingat main tuang je..

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk