Wednesday, March 31, 2010

kenapa joker disukai, batman dibenci

selepas filem terbaru batman (the dark knight 2008), ramai yang lebih meminati joker daripada batman.. aku pon sangat teruja tengok joker.. lakonan heath ledger sangat menjadi dan kematian beliau menjadikan filem the dark knight meletop.. aku ingat lagi quote joker yang sangat best dalam filem tu contohnya "why so serious" dan "dont use your skill for free" ahaha.. sangat-sangat super cool.. aku pon rasa nak jadi macam joker.. tapi apakan daya.. ini realiti bukan movie, orang jahat akan dibenci..


lepas filem the dark knight release, ramai yang nak melakonkan balik watak the joker dan upload video diorang kat youtube.. ada yang menyampah bila tengok dia belakon, dan ada jugak yang cool.. tapi kebanyakannya hancusss, tak menjadi langsung.. tapi ada satu video ni berjaya membuatkan aku tergelak sorang-sorang depan laptop dan jumlah hits dia mencecah 12 juta.. memang layak video ni mendapat hits yang tinggi.. aku sangat setuju!! lepas tengok video ni, aku yakin korang semua pon akan benci pada batman dan suka pada joker.. ahaha.. the joker is super duper cool!!

video : joker interrogation scene spoof


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
11 Comments
Comments


11 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

1st! MUAHAHAHA. xD

maisyara Pot! Pot! said...

suka joker sebab heath ledger yg mainkan watak dia. i love him. but, he die. :(

*batman yang senget. joker yg pekak! hahaha. xD

ojato_marselo said...

yeahhh aq die hard fan joker..tu yg skuter aq depan gambo joker..why so serious~~ =.=

crayon said...

maisyara : sentiasa no 1.. ahahaha

ojato_marselo : ahahaha.. skuter buat airbrush joker ka?? cool!! lepas ni boleh bagi aku pinjam bawak awek jalan-jalan.. ahaha

ojato_marselo said...

haha moto ni x penah bwk awek lgi..bhaya bwk awek nek moto..naik kete lgi slamat =.=

Fia Abas said...

kelakar video tu hehe pape pon lakonan heath ledger mmg best dlm citer last tu =)

Fina Fento said...

hahah..

KEYON,
apesal ngn sb tu? sekejap boleh komen, sekejap tak boleh..ke sy sorang je yg jd cmtu..

::aMaD:: said...

aku ada movie ni..tp dah berkurun dah..tak pernah tgk..wahahaha..malas =p

DaHLia said...

HAHAHAA...aku rasa nk ketawa berguling2...

as sahar said...

ok bro! wa stuju ngn lu! wa mmg minat The Joker sejak zaman 'Boom'..'Pow!'...'Punch' lagik..wa hidup kat zaman tu..bagi wa The Joker bukan sekadar satu watak. tapi beliau adalah icon dan simbolik. apa simbolik tu..lu sndiri ar buat kajian. para artis kat sna tak buat demo jalanan atau hantar memorandum ke aper..tapi apa yg dorang tak puas hati dorang apply pada artwork dorang. wa sendiri guna headline 'Why So Serious?'...apa pun wa setuju dgn lu!

a1zudd1n said...

citer batman n darkninght 2-2 best kot

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk