Thursday, March 25, 2010

perempuan ini suka blow

bukan niat aku untuk membalas dendam terhadap kau.. bukan juga niatku untuk menyebarkan video ini dengan niat memalukan diri kau.. kau tentu paham kenapa aku letakkan video kau dalam blog tubelawak ni.. aku kesian dengan mak bapak kau.. aku tiada keberanian dan sangat takut untuk memberitahu kepada mereka bahawa kau suka buat perkara yang gila.. hati aku lembut.. aku bukan jenis lelaki yang dengan mudah boleh membuka aib kau depan mak bapak kau.. pasti mereka akan mengalirkan air mata apabila melihat video ini..


aku sangat berharap mak bapak kau tengok video ni.. begitu juga dengan jiran-jiran kau.. semoga kau sedar kesilapan diri dan berubah kepada yang lebih baik.. aku minta maaf kerana aku terpaksa letakkan video kau disini untuk tatapan orang ramai.. kau paham perangai aku kan? jadi maafkanlah aku.. semoga kita semua ditempatkan dikalangan orang yang baik-baik di sana nanti.. sekiranya kau membaca blog ini, sampaikan salamku kepada mak bapak kau ya! aku rindu nak makan masakan mereka.. tapi apakan daya..

video : perempuan ini suka blow


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
42 Comments
Comments


42 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

1st! hahahahaha.. xD

maisyara Pot! Pot! said...
This comment has been removed by the author.
maisyara Pot! Pot! said...

bnyk angin masuk uh. gigi kering kalau mcm ni :P

saya_arief said...

blow...
haha.

fitri oh fitri said...

vongok. igtkn pe?!hahaha

siggplus said...

ahaha mengong

.::WaNiE::. said...

oiiii tak koyak mulut ehh..gilo betull

Fina Fento said...

adoiii T____T..tak sakit ke dia buat cmtu?

"amethystchemiz" said...

hahahahaha...sengal je vdeo ni...hahaha...x tercabut ke mulut dia tu???hahahaha

Malwana said...

pakcik crayon kalu nak blow2 juggak camtu, kat cafe malwana ade disediakan,harap maklum..

Omar said...

em..tak elok la ko letak gambar awek tu kat situ..kalau awek mat salleh, aku tak kisah..ni terang terang pakai tudung, islam..hadoi..

walaupun gambar hiasan, apa pandangan orang yang tak tengok video tu..mesti mati-mati ngat perempuan tu buat keje tak baik..

tukar la..tak elok la bro..ni dah macam menfitnah ni..free-free je dapat dosa..

Anonymous said...

bdk dkt gmbr tu kau kenal ke?

anisizatyA.J said...

hahah!

Omar said...

tu mr.anonymous..kalau ko tanya aku la...

tak kenal la.kalau kenal mati-mati aku suruh dia buka blog ni. Tapi untuk menjaga maruah dia sebagai seorang perempuan, aku hantar la mesej tu kat pemilik tubelawak ni..

Gaban said...

kontroversi.. kehkehkhe..

crayon said...

hehehe.. biasa.. takpa.. aku trima teguran.. trima kasih wahai kawanku omar

Omar said...

wah, sudah tukar..bagus!!

Jard The Great said...

sabau je laaa

zaiMi said...

budak tu dah tak ada keje lain ke? haha

SwEetForEst said...

hahahahahaha...
^__^

blueCITY® said...

hahhaha
tube jaat taw
lallala

Azrul Hisham said...

alahai...meh buat mulut besar secara berjemaah..muehehe

DaHLia said...

ahaha tumpang gelak gak ...









tpi pasal pe aku gelak ek??

Anonymous said...

woii! tu kakak aku! aku screenshot + report blog kau! ko tunggguuu!!!!

harun said...

tak boleh blah! kahkah

bellar0ssa said...

memang sengal.mane ko cilok gmbor pompuan tu.

Rowena Chasez said...

ishhh3...terok tol pompuan 2 kan..
hahahaaa~

e p i x ____ said...

wakakakaa...
mampus segala bacteria dalam mulut XD

~cikinot~ said...

hadoi..mau tercabut sebtg2 gigi die..hahahaha =O

hafiz said...

tak bleh bla r bro..igtkan pe r tadi..=)

Anonymous said...

HAHAHAHA...iNgtkan apa tdi...canTik gg dYa HAHAHA

Ixora Azura said...

nape xleh bukak video?

pak abu said...

pealakk..!
budus siot..bhahahaha

pak abu said...

pealakk..!
budus siot..bhhaha

Mish Apple said...

nk buat r.. haha

Syifaa H. said...

does blow means blowjob? curious.

uhkt_admin said...

gambaq pompuan kt atas tuh lawanya...mcm sis "budak comel" kt lm fb ja muka dya

Salam said...

ni mesti nak kenakn org nih..haha

cik sakdi said...

HAHA ingatkan ape tadi, sumpah saspen! HAHA

My Profile said...

Hahaha...bnyk info juga yer....

Anonymous said...

HAHAHA TAK HAIRAN PUN SEBAB SEKARANG NI RAMAI POMPUAN BERTUDUNG LABUH BUAT BLOW JOB NI ADA YANG SUKA DIJILAT DAN MAIN GANAS GANAS LAGI BAREU PUAS.tU BELUMKAWIN LAGI DAH MINTAK DIHISAP DAN JILAT

nuren n ashlan adia said...

smoga ALLAH ampunkan dosa umat islam,amin..

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk