Thursday, March 25, 2010

perempuan ini suka blow

perempuan ini suka blow

bukan niat aku untuk membalas dendam terhadap kau.. bukan juga niatku untuk menyebarkan video ini dengan niat memalukan diri kau.. kau tentu paham kenapa aku letakkan video kau dalam blog tubelawak ni.. aku kesian dengan mak bapak kau.. aku tiada keberanian dan sangat takut untuk memberitahu kepada mereka bahawa kau suka buat perkara yang gila.. hati aku lembut.. aku bukan jenis lelaki yang dengan mudah boleh membuka aib kau depan mak bapak kau.. pasti mereka akan mengalirkan air mata apabila melihat video ini..


aku sangat berharap mak bapak kau tengok video ni.. begitu juga dengan jiran-jiran kau.. semoga kau sedar kesilapan diri dan berubah kepada yang lebih baik.. aku minta maaf kerana aku terpaksa letakkan video kau disini untuk tatapan orang ramai.. kau paham perangai aku kan? jadi maafkanlah aku.. semoga kita semua ditempatkan dikalangan orang yang baik-baik di sana nanti.. sekiranya kau membaca blog ini, sampaikan salamku kepada mak bapak kau ya! aku rindu nak makan masakan mereka.. tapi apakan daya..

video : perempuan ini suka blow


Related Posts with Thumbnails
Share This

42 comments:

  1. 1st! hahahahaha.. xD

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. bnyk angin masuk uh. gigi kering kalau mcm ni :P

    ReplyDelete
  4. oiiii tak koyak mulut ehh..gilo betull

    ReplyDelete
  5. adoiii T____T..tak sakit ke dia buat cmtu?

    ReplyDelete
  6. hahahahaha...sengal je vdeo ni...hahaha...x tercabut ke mulut dia tu???hahahaha

    ReplyDelete
  7. pakcik crayon kalu nak blow2 juggak camtu, kat cafe malwana ade disediakan,harap maklum..

    ReplyDelete
  8. em..tak elok la ko letak gambar awek tu kat situ..kalau awek mat salleh, aku tak kisah..ni terang terang pakai tudung, islam..hadoi..

    walaupun gambar hiasan, apa pandangan orang yang tak tengok video tu..mesti mati-mati ngat perempuan tu buat keje tak baik..

    tukar la..tak elok la bro..ni dah macam menfitnah ni..free-free je dapat dosa..

    ReplyDelete
  9. bdk dkt gmbr tu kau kenal ke?

    ReplyDelete
  10. tu mr.anonymous..kalau ko tanya aku la...

    tak kenal la.kalau kenal mati-mati aku suruh dia buka blog ni. Tapi untuk menjaga maruah dia sebagai seorang perempuan, aku hantar la mesej tu kat pemilik tubelawak ni..

    ReplyDelete
  11. hehehe.. biasa.. takpa.. aku trima teguran.. trima kasih wahai kawanku omar

    ReplyDelete
  12. budak tu dah tak ada keje lain ke? haha

    ReplyDelete
  13. alahai...meh buat mulut besar secara berjemaah..muehehe

    ReplyDelete
  14. ahaha tumpang gelak gak ...









    tpi pasal pe aku gelak ek??

    ReplyDelete
  15. woii! tu kakak aku! aku screenshot + report blog kau! ko tunggguuu!!!!

    ReplyDelete
  16. memang sengal.mane ko cilok gmbor pompuan tu.

    ReplyDelete
  17. ishhh3...terok tol pompuan 2 kan..
    hahahaaa~

    ReplyDelete
  18. wakakakaa...
    mampus segala bacteria dalam mulut XD

    ReplyDelete
  19. hadoi..mau tercabut sebtg2 gigi die..hahahaha =O

    ReplyDelete
  20. tak bleh bla r bro..igtkan pe r tadi..=)

    ReplyDelete
  21. HAHAHAHA...iNgtkan apa tdi...canTik gg dYa HAHAHA

    ReplyDelete
  22. does blow means blowjob? curious.

    ReplyDelete
  23. gambaq pompuan kt atas tuh lawanya...mcm sis "budak comel" kt lm fb ja muka dya

    ReplyDelete
  24. ni mesti nak kenakn org nih..haha

    ReplyDelete
  25. HAHA ingatkan ape tadi, sumpah saspen! HAHA

    ReplyDelete
  26. Hahaha...bnyk info juga yer....

    ReplyDelete
  27. HAHAHA TAK HAIRAN PUN SEBAB SEKARANG NI RAMAI POMPUAN BERTUDUNG LABUH BUAT BLOW JOB NI ADA YANG SUKA DIJILAT DAN MAIN GANAS GANAS LAGI BAREU PUAS.tU BELUMKAWIN LAGI DAH MINTAK DIHISAP DAN JILAT

    ReplyDelete
  28. smoga ALLAH ampunkan dosa umat islam,amin..

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates