Tuesday, March 9, 2010

video yang tak sepatutnya tersebar

korang pernah dengar perkataan paranormal? kali ni aku nak share ngan korang video yang sedikit aneh dan boleh membuatkan sesiapa yang menonton video ini duduk tak senang.. jangan risau.. bukan video brunsur kejutan, scream, 18sx atau 18sg.. susah nak describe pasal video ni.. tapi apa yang penting video ni mendapat hit yang banyak di youtube (hampir 2 juta).. video ni boleh diibaratkan macam berhantu atau berpuaka.. sebab tu ramai yang hit video ni kot.. apa-apa pun, korang tengok dulu video ni..


video : video aneh yang tidak normal

aku pun tak pasti macam mana video ni boleh dirakamkan.. apa-apa pun, video ni boleh membuatkan aku terjaga dari tidur yang nyenyak.. video ni boleh membuatkan housemate aku semua rasa nak belasah aku.. video ni juga boleh membuatkan rumah tangga, atau famili korang porak peranda.. korang yang diluar sana, hati-hati.. kita perlu sedar masih banyak rahsia yang tersembunyi dalam dunia ni.. aku sekadar memperingati.. *woosshh* penulis hilang dalam kegelapan..


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
19 Comments
Comments


19 comments:

joegrimjow said...

cet
akhirnya ku klik jugak kat link tu!

crayon said...

sudah tentu! kerana anda terpedaya.. ahaha

Miss ... said...

ciss haha

✿ shuhada said...

hala kat opis xleh nengok video2 neh. nanti balik umah ok..

Armyrule said...

owh damn...5 saat jee tahan..pastu tutup

luvly mya said...

cis..xsampai berapa saat..terus tutup..annoying gile bunyi die..tak tahan..hak3

Billet-DOux said...

buruk tul suara dia
rasa cam nak sepak jer.

Elin said...

haha! sakit telinga~ adoih..

ZIANA ♥ FARREL said...

tetiba aku rasa nak maki ko plak,...(&&^%%##!#@$%^&^*(&*(
maki dalam bahasa jerman! ;-)

blueCITY® said...

ala tube,

tenet slow ar, tak leh tgk video tuh
ekekekke...

seram2 ke
heeeeeeee...

salam kenal ya
xoxo

SwEetForEst said...

xbrani nk tgok..
hehehe..

cikgu isza said...

ishhh.. buta seni tul lah.. kan lemak merdu suara tu.. huhuhu

paan said...

macam bodoh jer video nie..dari awal sampai abis duk camtue jer..nyesal lak aku download.hahaha

Chaon Cornerz said...

video nie jugak la aku rasa macam nak maki hamun.. arghhh..!!

maisyara Pot! Pot! said...

sengal!!! muke memasing toyer! haha

.:hanif.razali:. said...

haha..siyesly..mmg seram muke dia..hahaha..annoying giler suara dia

Anonymous said...

sumpah x tahan gelak.

hafiz said...

siot bro! menjengkelkan..tak ble bla r...sakit telinga aku..

TanyaLelaki said...

ni yg aku bengang ni...

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk