Thursday, March 18, 2010

waspadalah wahai perempuan bercinta

zaman sekarang ni macam-macam boleh berlaku.. tengah elok sehat walafiat, keluar ke kota ingin membeli buku pon boleh dapat bencana.. keluar rumah sihat, balik rumah telinga sebelah hilang.. apa-apa pon boleh berlaku.. kita tidak boleh meramal masa depan.. tuhan ja yang tau segalanya.. kerana semuanya telah ditakdirkan.. kita sebagai manusia perlu berusaha dan berdoa untuk mengelakkan bencana.. tapi sekarang ni aku nak nasehatkan kepada semua perempuan yang sedang bercinta agar berwaspada.. kenapa? tengok video ni dulu


video : eh marine! original version

lepas video ni meletup kat youtube, ramai lelaki yang nak re-make balik video ni.. mangsanya siapa? kaum perempuan juga.. ahahahaha.. kena cepuk kat muka macam best ja kan.. aku pun teringin buat camtu.. ahahahaha.. BEWARE wahai kaum perempuan.. mungkin kekasih anda akan melakukan perkara sebegini untuk mendapatkan trafik video.. ahahaha.. ni contoh video yang dah di re-make..

video : eh marine! remake version 1
video : eh marine! remake version 2

amacam? gerun kan? kepada perempuan yang bercinta dengan pengkid.. korang jangan ingat korang boleh terlepas! (sambil gelak jahat) muahahaha... tengok video ni.. korang masih perlu berwaspada.. booooooo!! ahahaha

video : eh marine! lesbian version


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
20 Comments
Comments


20 comments:

Fina Fento said...

konghajo nye bf-.-"

miz said...

mmg nk kne balik tuh.

radh said...

cari pasal... putus hubungan klu wat cam neh...

maisyara Pot! Pot! said...

selamber badak dia lepuk macam tu. hahaha.. xD

Azrul Hisham said...

mak aii..ganas giler kena hempuk camtu...

Wan Perlis said...

rajin blogwalking ek.
perempuan zmn sekarang perlu bijak

h said...

lawak ape dorg buat tu? x paham

Baby_GurLz said...

kalo sy yg kena mcm tu..jgn ktakn tgn...kaki skali yg naik..hihihihi

DaHLia said...

buduhnya lawak..nak je aku tembak bf diorg tu...gile

zaiMi said...

adeh la sakitnya kena cepuk. haha

Pert Doherty said...

itu cam dendam xdpt men webcam je.. haha..

AinDeLuvlyangel said...

hahaha~
cam sengal je sorg2....huhuhu
s pkwe sengal...s mkwe lagi la sengal

SwEetForEst said...

hahaha..
kejam gile..
kalu bf sweet wt cmtu..
siap ar die..
huhhhh..

J. Love said...

jgn letak "marine" sbg name anak.

most wise in these hard times. LOL!

Hanafana said...

Huh..kejam betol. ish~

cik EPAL said...

x bape nak faham :D

Mohd Johari Rosli said...

wawagoood

rossoneri said...

ternganga kejap..

kenapa mesti marine????

NuR 'aQiLaH said...

takot2..
huu~

lilacfla said...

berani buat kat aku, aku hempuk balik dengan kerusi. (darah pahlawan)

Post a Comment

Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk