Monday, April 5, 2010

dedicated to fida umaira

ini bukan entry lawak.. kali ni, aku nak letak video log pertama aku.. ahahaha.. sangat seronok dan sangat tak malu.. korang nak kutuk, kutuk la.. aku tak peduli.. entry aku kali ni, dedicated to fida umaira, seorang gadis yang sangat berjiwa seni, pandai melukis, pandai bermain gitar.. TAPI sangat-sangat pemalu.. aku tak pernah jumpak perempuan tabah menempuh dugaan macam kau.. bila aku baca penulisan-penulisan kau kat blog kau, aku tersentuh hati.. sangat halus dan mendalam maksud penulisan kau..


translated taiyou no uta (song from the sun)

kau menyentuh tanganku yang gemetar

untuk pertama kalinya
dan akhirnya aku belajar
suam-suam kelembutan
aku membuka tingkap yang tertutup
dan angin baru ditiup masuk
ketawa menangis pertemuan
dunia aku kembali bersinar
bunga matahari melambai dibawah matahari
aku merasakan angin, aku merasa kau
untuk kau, juga untukku

video : my first vlog dedicated to fida umaira

jadi, aku rasa lagu ni (taiyou no uta) sesuai untuk kau yang telah berjaya menyentuh hati kecil aku ini.. ahaha.. sori suara tak sedap.. fida~ keep on whispering!! blog yang indah beliau : adifstory.blogspot.com


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
27 Comments
Comments


27 comments:

♥ Cinta Najihah ♥ said...

terbek bro!!

.::WaNiE::. said...

Untuk aku xdek keee :P

wekkkk

apa jadah ko pakai kat kepala ko tu:P kekeke anak tudung ke

hahahahaahha ...cooll (^_^)

Fida Aishah said...

Salam...terima kasih, terharu...

" Kata ucap yang baik itu...
beri hadiahkan pada kamu
terima kasih wahai teman baru
kita jumpa lagi di angin lalu..."

Nur Hidayah Yahya said...

hebatla weh!

Azizuan said...

melelehhh..hahaha

Jard The Great said...

jiwang.. ehe

meera^da cute..*_* said...

jeles2...
kecik ati aku ko xwat utkku..

-_-

crayon said...

aiyaa.. ni 1st vlog aku.. nanti-nanti aku buat untuk hang lak eh meera :) baru nak blajar-belajar tebalkan muka post video kat tenet.. ahahaha

morriss said...

perghh... hafalll...
hahaaa... respek rrr...

yangbaik said...

alamak!
tangkap cintan plak... grrr

yangbaik said...

alamak!
tangkap cintan plak... grrr

enyheartsdiamond said...

nak jugaaa :D

♥suterakasih♥ said...

so sweet !!!!!!
utk aku xde ke tubelawak?
hehe

AuRorA DiAnA said...

mr crayon jiwang x sangka!
ahahahahahahahah
=P

Anonymous said...

ooooo buat video bagai2 bolehh... buat assignment group tak boleh? bila nak siapkan kerja kau?

ザ-sylver-shooter said...

LOL..dah lame admire kat minah ni..tapi baru smlm add die..
multi-talented girl, now i dont care what she actually look alike..
(jujur ni)

yangbaik said...

erk... baca stori the mori bebudak study nih... terhingin plak nak sambung study... mak nak kuasa!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

wewitttttttttttt ~

ardinihumaira said...

^_^ rajennya buat vlog..

ika honey bunny said...

wowwee. suhwit

hBz said...

o0o..sure mata gadisan penuh disini..

crayon said...

ahahaha.. tq semua~ :D (lega tak kena maki muka tak malu) ahahahaha

paan said...

memang menarik la blog wanita tue..hehe.thanks..sgt kemas , memang sesuai sgt denga penulisannya..

si hitam maness said...

haha..

da tgk tp x paham lirik tu kalau xde translation.well, it is not meant for me to understand pun kan.. =)

esok exam nihongo!benkyoshimasu!!

Miss Fireflies said...

sian kau kne tipu.puja2 sgt dia knpe?

fana said...
This comment has been removed by the author.
~khaLiFaH in aLLah`s w0rld~ said...

dy bukan couple ngn ariff shah blogger ke ?

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk