Thursday, July 29, 2010

again! mak mohd khairuddin 2nd video

baru sangat aku post entry mengenai video mak mohd khairuddin (video pertama) dimana video leteran ibunya diletakkan dalam campaign youthsays (promosi yang berbayar).. kini muncul pula video kedua dari ibunya.. video ini telah diupload pada 27 july dan telah mencecah hampir 2000 viewer.. mungkin video ini diupload oleh ibunya mohd khairuddin sendiri atau mungkin ada orang lain yang meletakkan video ini di youtube..


lihat saja description dalam gambar diatas.. sebab tu aku curiga.. mungkin ada orang yang berniat memalukan mohd khairuddin.. "kesian mohd khairuddin, mak dia buat lagi satu video memalukannya".. wtf? memalukankah? aku rasa mohd khairuddin mesti tengah bangga gila dapat mak yang super cool macam ni.. ahahaha.. campaign berbayar beb! mak mohd khairuddin rawks!! tapi mak aku lagi rawks!! ahahaha..

video : again! pesanan untuk mohd khairuddin
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
23 Comments
Comments


23 comments:

IERA HAJERAH AZMAN said...

mak die sempoi. comel. suke sgt2.sape ntah yg cakap memalukan tu. jeles la tu ~.~

Fina Fento said...

makcik best!

sip oke yes said...

iye tak apelah..wakakak

terompah puaka said...

kalau mak aku macam nih.. pehhh... sumpah sempoi habis lah.. aku tayang kat kengkawan.. nangis aku kalau mak aku gitu,,,

Ann said...

kewl lah mak dia..haha

Q said...

kool la tu. mane ade mak org lain mcm ni. mak Q bukak komputer pun tak tau. huhuuu

raina said...

mak dia neh macam pernah aku lihat laa..di mana ya?

Mr.Z said...

wow..famous la mak dia lepas ni..hehe

Mr.Chenta said...

knp letak nama telor =P

kakngah said...

super cool mom la beb...
hahahha!!
i luv mak khairuddin




kompem lps ni MAKCIK PETIR xleh cari makan..

kuncen said...

wow mantap

roel said...

mantap mak

ASaDa RyutaRo said...

hohoho.. best la.. mak penuh dengan kasih sayang.. =)

~(*v*)~ily~(^v^)~ said...

fuh if my mum tau buat vid youtube nie confirm dia join mck nie khas utk my bro plak hehe... mck kewl lar super sempoi :o)

iksan said...

http://sandorasuprana.blogspot.com/
jgn lp dksh comment n dfollow ya heheheeheee....

bARdbOO said...

hehee..mak sy xtau pon youtube tu ape..


jum baca entry terbaru bARdbOO:
Cara mendapatkan buffered earning Nuffnang

daim said...

meluat aku......

YULI said...

hey! have a great day

Anonymous said...

hi..nice dude.
thanks for visiting

Anonymous said...

Assalamualaikum..
tak dak post terbaru ka..check dok tggu ni..
n slamt menyambut ramdhan al-mubarak..

kotak mancis said...

sempoi rr mak die....
hahahhahaaa

aiman said...

semp0i..

fifin said...

sedap mak

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk