Tuesday, April 13, 2010

klon charles darwin

korang kenal dengan charles darwin? dia ni lah yang membuat thoeri mengenai manusia di bumi ini asalnya dari binatang iaitu beruk.. teori charles darwin ni menjadi kontroversi bila ada yang bersependapat dengannya, dan ada juga yang tidak.. orang islam tidak boleh mempercayai bahawa manusia asalnya dari beruk.. manusia pertama diturunkan ke bumi ialah Adam..


korang kenal dengan rafiqin darwisy? dia ni lah manusia yang nak jadi beruk.. dia ni jugak menimbulkan kontroversi dengan mengutuk dan menghina arwah dinberamboi di facebook.. aku takmau ulas banyak pasal rafiqin darwisy.. sebab dia masih kecil dan berhak untuk berubah dan memiliki masa depan yang cerah.. kepada rafiqin darwisy, kalau kau tak suka aku post pasal kau kat sini, email aku ya.. nanti aku buang entry ni.. enjoy video rafiqin darwisy.. kau kutuk orang, aku kutuk kau balik.. ahaha..

video : rafiqin darwisy kena sumpahan


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
0 Comments
Comments


0 comments:

Post a Comment

Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk