Tuesday, April 6, 2010

lembu gaduh manusia kalah

kepada yang masih belum pernah tengok, video ini memang super gempak!! kalau tak caya, korang tengok sendiri.. sebab aku rasa video ni berjaya dirakamkan dengan kebetulan sahaja dan sangat susah untuk kejadian ini berulang lagi.. ahaha.. masa tengok video ni, aku tengok beramai-ramai dengan kawan-kawan aku.. memang sakit perut gelak.. rasa macam nak terajang sesama sendiri.. tapi apakan daya.. dah nama pun kawan~ takleh nak terajang.. so kami saling belai membelai sesama sendiri sambil ketawa sakit perut..


video : lembu lawan lembu tapi manusia kalah

part manusia kalah tu, aku mula-mula macam tekejut dan kesian gak.. tapi sebab suara background tu macam gampang.. so aku takleh nak tahan gelak.. kesian kat manusia yang kalah tu.. kena gelak.. nasib baik tak teruk.. kalau kalah teruk sampai mati atau berdarah-darah, mungkin gelak aku boleh stop dengan tiba-tiba sambil jantung berdegup kencang macam keadaan kali pertama jatuh cinta.. mintak maaf kepada yang kurang memahi dialek atau loghat orang utara.. terima kasih kepada syafiq untuk video yang indah ini..


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
16 Comments
Comments


16 comments:

s h a f i q h a s h i m _____ said...

hahaha.tape mangsa ok.
leh gelak XD ..
ehehehe

syafiqsalleh said...

ouh ouh nama aku dikreditkan di sini. terima kasih syg ander.

yg benar,
kane.

Azrul Hisham said...

haha...lols...

lembu punya gaduh, manusia jadi mangsa...muehehe :p

fatin said...

kesian budak tu jadi mangsa pergaduhan lembu :P

"amethystchemiz" said...

hahaha...sian...x salah pape pun kot...lmbu tu la salah..huhuhu

Ismail Noh said...

Lembu bergaduh sakan, manusia jatuh tersodok.. Nasib badan~ :)

Encik One said...

kahkahkah.. serius, lawak shiak.. aku bg 5 bintang kat tuan punya video.. tp kesian kat budak moto tu, tak pasal2 jd mangsa keadaan. wakakaka =))

comment by www.azizwan.com

♥suterakasih♥ said...

hahahaha adehhhh (^_______^) lol

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha... siyes aku gelak!

b4 ni tengok yg real.. xde penambahan suara oghang utara tu..
kesian gak dengar budak tu ngaduh..

"aku tau ang putih, aku hitam.."

memang gampang la suara.. kakaka..

♥ Cinta Najihah ♥ said...

"abs la klo mak die mrh, mampus aku, nak bla la" hahaha~ seyez lwk!

.::WaNiE::. said...

kekekekke

pekat sungguh loghat bebudak tu

hahaha

Azizuan said...

hahaha..seb baik aku layan sorang2..kalau ramai2 mampoih pecah perut..naya ja mamat tuh..tu laa..nak bawak moto laju2 lg area kg..x pasal2 tersembam..

ika honey bunny said...

mak aihh. kesian gile dak tu

rossoneri said...

tu ah, aku gelak pasal suara latar tu ha..hakhakhaka..ternganga aku jap bila budak tu terjatuh, haish seb bek xda pape

crystalzerosix said...

hehe..lawak suara latar tu....

SwEetForEst said...

hahaha..
suare latar x bleyh bla..
sangat comel..
hehehehe..

sian budak moto tu..
mangse keadaan..

Post a Comment

Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk