Wednesday, April 14, 2010

sesiapa pun boleh seksi

aku tertarik dengan satu iklan ni.. sangat cool dan sangat best.. kepada perempuan-perempuan yang sudah berkahwin, patut tengok video ni.. tips untuk anda menambat hati suami.. ahaha.. teringat dekat satu post mantot dalam blog dia cursingmalay.. semoga aku pun dapat isteri yang sopan luaran tapi 'nakal' dalaman.. kalo korang tak suka video tu, pergi maki hamun dekat owner video tu, sebab kalau korang maki kat sini, aku takmau layan.. ahahaha.. booo..



video : sopan luaran, nakal dalaman


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
17 Comments
Comments


17 comments:

crayon said...

komen hilang sebab aku buang komen disqus.com ahaha

Digital Products said...

;/0

✿ shuhada said...

macam ni la yg mamat2 nak ye? hehehe

.::WaNiE::. said...

tak tengok sbb kat opis

tapi gigih nak tinggal komen

hahaha

alif said...

aq tengah bandingkan page baru ko dgn aq nyer ni..hermm.. ko nyer lagi lawaaaaa la bro..mana sedut templates ni..huhu

errr..kotak chat dah hilang...

sengaja la nak memaksa aq romen lain kali tu..

eh..komen la..hehe

Anonymous said...

hoho .. nak usya jap vids tu :)

Fida Aishah said...

sigh....

s h a f i q h a s h i m _____ said...

walawei :P
tapi cam melampau plak ads dia tu. huhu

linda said...

Help me find 70,000 kind hearted people worldwide willing to buy virtual lemonade to help fund for college

Pixels for Lemonade

ElyaElmo said...

betol keeee nii??ke kepala ekin.. badan orang lain?>hu3

Miss ... said...

ceh ntah pape je video ko ekeke

Ayyman Rahim said...

Oh dah pandai dah si Ekin ni. Haha

yangbaik said...

perghhhh..ahaks..
nak kena tulis banyak2 lagi...kalau buleh sorok la skit video tu... ada share ya...

naim said...

:)

Agent Sil said...

hahaha..ini ko nyer blog cray0n? nice input la bro..:)

enyheartsdiamond said...

santek org tu!

Anonymous said...

nh pix ori...aq pnoh tngk dlu kt mgazine,tp lupa mgazine pa~hak3

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk