Wednesday, April 14, 2010

sesiapa pun boleh seksi

sesiapa pun boleh seksi

aku tertarik dengan satu iklan ni.. sangat cool dan sangat best.. kepada perempuan-perempuan yang sudah berkahwin, patut tengok video ni.. tips untuk anda menambat hati suami.. ahaha.. teringat dekat satu post mantot dalam blog dia cursingmalay.. semoga aku pun dapat isteri yang sopan luaran tapi 'nakal' dalaman.. kalo korang tak suka video tu, pergi maki hamun dekat owner video tu, sebab kalau korang maki kat sini, aku takmau layan.. ahahaha.. booo..



video : sopan luaran, nakal dalaman


Related Posts with Thumbnails
Share This

17 comments:

  1. komen hilang sebab aku buang komen disqus.com ahaha

    ReplyDelete
  2. macam ni la yg mamat2 nak ye? hehehe

    ReplyDelete
  3. tak tengok sbb kat opis

    tapi gigih nak tinggal komen

    hahaha

    ReplyDelete
  4. aq tengah bandingkan page baru ko dgn aq nyer ni..hermm.. ko nyer lagi lawaaaaa la bro..mana sedut templates ni..huhu

    errr..kotak chat dah hilang...

    sengaja la nak memaksa aq romen lain kali tu..

    eh..komen la..hehe

    ReplyDelete
  5. hoho .. nak usya jap vids tu :)

    ReplyDelete
  6. walawei :P
    tapi cam melampau plak ads dia tu. huhu

    ReplyDelete
  7. Help me find 70,000 kind hearted people worldwide willing to buy virtual lemonade to help fund for college

    Pixels for Lemonade

    ReplyDelete
  8. betol keeee nii??ke kepala ekin.. badan orang lain?>hu3

    ReplyDelete
  9. ceh ntah pape je video ko ekeke

    ReplyDelete
  10. Oh dah pandai dah si Ekin ni. Haha

    ReplyDelete
  11. perghhhh..ahaks..
    nak kena tulis banyak2 lagi...kalau buleh sorok la skit video tu... ada share ya...

    ReplyDelete
  12. hahaha..ini ko nyer blog cray0n? nice input la bro..:)

    ReplyDelete
  13. nh pix ori...aq pnoh tngk dlu kt mgazine,tp lupa mgazine pa~hak3

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates