Thursday, August 19, 2010

video seram dan ganas tapi sangat comel

kepada sesiapa yang tidak sukakan keganasan dan perkara-perkara yang menyeramkan, aku harap korang tak tonton video yang aku nak share hari ini.. video hari ini adalah super ganas dan super menakutkan.. selain itu, video ini juga sangat comel.. ahaha.. boleh bayang tak macam mana keadaan video seram dan ganas tapi comel ni? haaa.. sila kerahkan imaginasi korang untuk meneka apakah video ini..



gambar di atas, adalah gambar yang di-capture dari video ganas dan seram ini.. seperti yang aku sebutkan tadi, kepada sesiapa yang tak sukakan keganasan dan perkara-perkara seram, jangan tonton video ini.. mungkin boleh membuatkan korang tak tidur malam selama seminggu ataupun sebulan..

terus terang aku nak ceritakan, selepas aku menonton video ini, aku terus demam dan muntah darah.. selepas itu badan aku berasa seram sejuk pada waktu malam.. kadang-kadang aku terasa seperti ditindih sesuatu.. lembaga hitam selalu mengekori aku kemana jua aku pergi.. kini aku takut akan kegelapan.. aku tak berani tidur tanpa membuka lampu bilik..

ya.. semua cerita ini hanyalah rekaan semata-mata.. aku boring taktau nak tulis apa.. terima kasih kerana membaca.. aku sayang semua pembaca aku.. kalau boleh rasa macam nak belanja semua pembaca aku minum air kosong di warung mamak.. terima kasih dan selamat menunaikan ibadah puasa.. tengok jangan tak tengok.. ahaha

video : gusti yang sangat ganas dan menyeramkan
video : manusia diganggu makhluk berkaki empat


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
42 Comments
Comments


42 comments:

mysoul said...

seram giler r

Ichigo Miro said...

hahhaa....siyes seram...

WaWa said...

arghhh.. tak berani nak tengok. dasar penakut. (T__T)

Current Post: Kucing aku Beriman

nadilah said...

seramnyer...

-telordibasuh- said...

haha...agak la seram hahahaa

Kie-yu said...

takmoh tgk
takoooottt~!

maisyara Pot! Pot! said...

hahaha. comel siot. xD



lebih comel bila kucing tu ketuk2 pale dak tu. hahah xD

mas said...

ha..ha..agak seram....comei budak tu...

encHIx laNDax said...

WAaaa~~sarm!!haha

✿ YANN ✿ said...

haha. comelnye budak tu. :D

touya said...

Muahahahaha giler seram , lepas nie kena hati-hati ngan kucing

eynda said...

Tak berani tengok!! :-p

mengenaldiri said...

huhuhu...

miss miss said...

comelnyeeee.ee. rndu kucin kt umah T.T

Pendekar Berkuda said...

hahahahaha....nak gelak golek2 nih.... hahahaha...
serius...sangat seram deh...hahahaha...

nabilah abd rahman said...

adoi....ni pun tulis terketar-ketar sebab terlampau 'seram'...hahaha

LiFe KaMi said...

meremang bulu roma tangan kiri.hehe

kata hati bukan kata mulut said...

dah serik tgk video seram

Zarpeno said...

kat mamak ayaq kosong kena bayaq oi!

taqie said...

huuu...mcm seram je bunyi..but asal tkleh bukak vid tuh :(

Miz CanisTaL said...

hehe.. me penakut... so x brani buka vid.. ;p

hana nabihah said...

mcm takot je nak tgk..hehehe..takpe..tgk gak la! ;)

Lizzie Yasmin said...

Dulu kecik2 suke lar tgk benda sera m nie...

Alimaz-Kembara Terasing said...

hai I tak suka seram2 ni.....

cik helena said...

arghh rasa nak bunuh diri ja lepas baca...

payeen said...

xnak tgok! takot lerr. T_T

Eynee said...

tak nak ar tengok. takot. selalu sorang dalam bilik. ho.tak nak. T_T

Leelee said...

comel ! :)

::cdot the dot:: said...

ko ckp mcm tuh, aku tak berani nak bukak tgk..

♥ suterakasih ♥ said...

hahaha seram..seramm..serammm

elmo blurb said...

pandai wrestle upenye budak kecik tuh. ahakss
cian budak tuh buat muke blur lepas kene tampo nan kucen tuh. haha

alissa said...

memang seram betul..

Ain Atika Zailani said...

ahhaah..alaaa...tak kan air kosong je.....!!! jom memberontak!!!!

CiKgUaZeMi said...

Selamat berpuasa dan singgah untuk membeli berita....?

Raybond said...

haha.. lawak la ... sian dak tu... jadi drum kejap. =)

PIDUT ASiS said...

tyme buang air besar bukak lampu tak??hahhaha

Post Terhangat...
Zaman Binatang Bekerjaya Sudah Tiba!!!

Miss Annaz said...

he..he..he..

asfz lily said...

hehehe

http://asfzlily.blogspot.com/2010/08/bg-pluang-pd-org-yang-sayang-kamujgn.html

velasrizal said...

kesian budak tu x bersalah..

Cari Jodoh Di Internet ?

kay-N said...

hahahahaha..comei nyeee...jahat gle kucem tu!! hish!

pasarjogja said...

mampir....

(blogwalking)

pasarjogja.com said...

mampir lagi...
thanks atas kunjungannya...

blog walking
salam,

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk