Tuesday, September 21, 2010

rakyat malaysia super berbakat besar di youtube

rakyat malaysia super berbakat besar di youtube

selepas munculnya bintang-bintang youtube seperti sinta dan jojo dari indonesia, moymoypalaboy dari filipina, boxxy dari america, dan lain-lain bintang youtube atau pencetus fenomena2 ini, mesti ramai rakyat malaysia yang ternanti-nanti dan mencuba untuk menjadi bintang melalui youtube kan? perkara ini telah diambil serius oleh pihak media dan individu tertentu untuk mengambil kesempatan atas mereka yang terkenal di youtube..


apa-apa pun, aku harap kepada rakyat malaysia semua, janganlah jadi badut di youtube.. tunjukkanlah bakat yang korang ada.. kalau tak berbakat, takyah tunjuk.. ahaha.. jangan malukan negara kita.. jangan buat macam ahlul magik cakra alam yang memalukan negara kita dimata dunia.. ahahahahaha.. buatlah sesuatu yang boleh membuatkan satu dunia kagum dengan kita.. hidup 1malaysia! hidup mat monggol!

jadi sekiranya ada pihak media di malaysia yang ingin mencari bintang dari youtube, tontonlah video ini.. video seorang insan yang sangat istimewa dan sangat berbakat besar.. silalah popularkan insan ini.. kerana dia memang layak untuk digelar insan seni.. dan video ini boleh membuatkan kita terpaku dan tonton sampai habis.. percayalah!

video : rakyat malaysia super berbakat besar
Related Posts with Thumbnails
Share This

25 comments:

  1. buta2 pun smart meh. pehhh! bang, jom tukar tangan ;p

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. wo giler gempak . CUN DASYAT GEMPAK GILER (tiru iklan celcom blue) mcm lgu lak tu bley bwk . siap lgu hindustan skali . waaa ! respect ar !

    ReplyDelete
  4. siap bt sora pmpn lagi mse nyanyi lagu sndrkan pd kngn~ hehe

    ReplyDelete
  5. aku nk wat gak, tapi confirm mmg jahanam lagu2 yg aku main nanti..

    ReplyDelete
  6. ala.. aku tak leh tgk. kat ofis ni mmg tak leh view apa2 video.hoho.

    ReplyDelete
  7. kalo masuk american idol pn kompem leh mng

    ReplyDelete
  8. terbaik dari ladang..oppss!!silap..terbaik dari Malaysia!!

    ReplyDelete
  9. feewit...insan layak digelar orang seni.

    ReplyDelete
  10. Banyak yang bagus dan banyak juga yang perasan bagus

    ReplyDelete
  11. hebat! mana dia tau code2 tu yeww..!

    ReplyDelete
  12. dia hapal bunyi agaknya.. tak ramai orang berkemampuan untuk menghafal bunyi

    ReplyDelete
  13. bro..cikgu ni pon best gak bro..hahaha..tgk dia pnya uploads kt dia site(youtube tu le)
    http://www.youtube.com/watch?v=9BSVroxgmSE&feature=related

    ReplyDelete
  14. boleh tka suara tu~`
    bakat de sgt superb beb`

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates