Tuesday, September 21, 2010

rakyat malaysia super berbakat besar di youtube

selepas munculnya bintang-bintang youtube seperti sinta dan jojo dari indonesia, moymoypalaboy dari filipina, boxxy dari america, dan lain-lain bintang youtube atau pencetus fenomena2 ini, mesti ramai rakyat malaysia yang ternanti-nanti dan mencuba untuk menjadi bintang melalui youtube kan? perkara ini telah diambil serius oleh pihak media dan individu tertentu untuk mengambil kesempatan atas mereka yang terkenal di youtube..


apa-apa pun, aku harap kepada rakyat malaysia semua, janganlah jadi badut di youtube.. tunjukkanlah bakat yang korang ada.. kalau tak berbakat, takyah tunjuk.. ahaha.. jangan malukan negara kita.. jangan buat macam ahlul magik cakra alam yang memalukan negara kita dimata dunia.. ahahahahaha.. buatlah sesuatu yang boleh membuatkan satu dunia kagum dengan kita.. hidup 1malaysia! hidup mat monggol!

jadi sekiranya ada pihak media di malaysia yang ingin mencari bintang dari youtube, tontonlah video ini.. video seorang insan yang sangat istimewa dan sangat berbakat besar.. silalah popularkan insan ini.. kerana dia memang layak untuk digelar insan seni.. dan video ini boleh membuatkan kita terpaku dan tonton sampai habis.. percayalah!

video : rakyat malaysia super berbakat besar
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
25 Comments
Comments


25 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

i want be ur 1st comment!

maisyara Pot! Pot! said...

hehehehehe xD

maisyara Pot! Pot! said...

buta2 pun smart meh. pehhh! bang, jom tukar tangan ;p

Mell said...
This comment has been removed by the author.
Mell said...

wo giler gempak . CUN DASYAT GEMPAK GILER (tiru iklan celcom blue) mcm lgu lak tu bley bwk . siap lgu hindustan skali . waaa ! respect ar !

HiGHNeSS FiQ said...

hebat~

HiGHNeSS FiQ said...

siap bt sora pmpn lagi mse nyanyi lagu sndrkan pd kngn~ hehe

Pencacai Alim said...

aku nk wat gak, tapi confirm mmg jahanam lagu2 yg aku main nanti..

GaDis CoMeL said...

ala.. aku tak leh tgk. kat ofis ni mmg tak leh view apa2 video.hoho.

shima said...

terbaek ar!

gilagajet said...

kalo masuk american idol pn kompem leh mng

MFS said...

terbaik dari ladang..oppss!!silap..terbaik dari Malaysia!!

Fadzrul Hisyam said...

5 thumbs up!

Cik Yuki said...

woah.~ terbekk ar.!

Zara said...

feewit...insan layak digelar orang seni.

dnoBiz said...

Banyak yang bagus dan banyak juga yang perasan bagus

_aReyOu_ said...

hebat! mana dia tau code2 tu yeww..!

crayon said...

dia hapal bunyi agaknya.. tak ramai orang berkemampuan untuk menghafal bunyi

Are'Ja_(",) said...

btol2.. !

APi said...

power kot incik ni..

kayrel said...

bro..cikgu ni pon best gak bro..hahaha..tgk dia pnya uploads kt dia site(youtube tu le)
http://www.youtube.com/watch?v=9BSVroxgmSE&feature=related

MR. MIND said...

layan beb

j0j0_bdiN@ said...

boleh tka suara tu~`
bakat de sgt superb beb`

elmo blurb said...

best²!

:: yunkyuk :: said...

sempoi lor~ ;))

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk