Monday, May 10, 2010

nenek gamers yang super cool

haha.. haritu aku ada post entry pasal gamers dan bagi nasihat kepada gamers agar tinggalkan tabiat main game agar tabiat tu tak terbawa sampai tua kan.. jadi hari ni aku tarik balik kata-kata aku sebab ada seorang nenek hardcore gamers yang berjaya mencipta nama dengan hanya bermain game.. nenek ini adalah super cool, sambil main game dia mencarut-carut.. dahla pakai jeans ngan sneakers.. susah nak jumpak nenek super cool macam beliau ni.. betuah cucu beliau yang rakam video nenek ni sebab nenek ni berjaya jadi icon game untuk mtv (senior gaming correspondant).. sangat cool bukan? ahaha


blog old grandma hard core telah didirikan oleh cucu beliau untuk memberitahu aktiviti neneknya.. mula-mula aku tengok video nenek ni, aku ingatkan johnny knoxville (jackass) pakai costume nenek sambil mencarut-carut main game.. rupanya memang 'real' nenek.. ahaha.. kalau nenek aku macam beliau ni, sudah pasti aku akan ajak nenek aku bertarung main game pes (pro evolution soccer) dan aku boleh mentertawakan nenek aku kerana tewas bermain game dengan aku..

video : nenek hardcore di mtv
video : montaj nenek untuk mtv

tapi apa-apa pun, nenek ni menetap di negara pengeluar game dan console.. beliau mudah mendapat perhatian dari media atau company game yang berada di negara beliau.. kalau korang nak jadi macam nenek ni, maybe tak mustahil 20 atau 30 tahun lagi apabila malaysia pun dah keluarkan game sendiri.. ahaha.. nak jadi gamers, biar jadi macam nenek ni.. alang-alang menyeluk pekasam, biar sampai tua main game! ahahahaha..

video : nenek main ps3 yang baru dibeli


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
18 Comments
Comments


18 comments:

kenwooi said...

super cool grannie! =D

From The News said...

power gile nenek nih..
mmg kool abis..tabik!

Fina Fento said...

hahah..cool lah!

Azrul Hisham said...

haha..cool habis nenek tu :)

honey amour said...

huh..macam nenek aku lak...

Shahrul Shaharuddin said...

hahah.. mmg cool nenek nie.. =)

yours
SH

.::WaNiE::. said...

kekekek gile betul lah :P

maisyara Pot! Pot! said...

giler ar nenek ni... hahaha xD

mie said...

nenek!!!
you rock babe...
hehheeee

~ar!eyko san~ said...

nanny..nanny cool..nanny..nanny cool =))

zures said...

cayalah nenek tu..memang superb...

s h a f i q h a s h i m _____ said...

cool gila nenek ni. XP

alif said...

hahaa..bagus2..harap2 nenek malaysia akan tiru ni..

errr..camne wat link video ket tempat wcrayon.com

dulu link ke youtube..

klik sana sini tak jumpa cara.wcrayon.com ni sapa nyer

www.syoknyadownload.blogspot.com

crayon said...

wcrayon.com tu domain aku gak.. tapi pakai untuk spesial kes ja..

Lt. fDanialz said...

gile cool~
aku rase cam nak share la

crayon said...

share ja.. ahaha..

Najiha said...

mukanya mcm nenekku ler..tp nenek aku tk men game..heheh

aRkimz™ said...

gempak punya nenek..

http://www.otakworks.net/

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk