Thursday, May 13, 2010

saya tak cuci bontot dua hari

sempena musim perbicaraan kisah bontot sekarang ni, aku nak bercerita tentang bontot.. bontot adalah tempat keluarnya najis atau sisa kumbahan makanan yang telah dihadam dan diproses dalam badan.. bontot adalah tempat yang kotor tetapi walaupun bontot itu kotor, ianya tetap salah satu dari anggota badan kita.. jadi janganlah memandang hina terhadap bontot.. bontot adalah anggota badan yang sangat penting.. kalau korang tiada bontot, konfem mati la kan? sebab sisa kumbahan tak dapat dibuang..

aku penah dengar satu cerita untuk motivasikan diri bertajuk "walaupun korang bontot, korang tetap boleh berjaya".. aku tak berapa ingat jalan cerita asal tapi ceritanya lebih kurang begini.. anggota badan bergaduh untuk menjadi 'ketua' tubuh badan dimana tangan, kaki, mulut, mata dan telinga masing-masing berebut untuk menjadi ketua.. tiba-tiba bontot bersuara, "bagi aku lah jadi ketua".. anggota badan yang lain mentertawakan bontot "kau tu dahla busuk, kotor.. hina pulak tu.. kah kah kah".. bontot berkecil hati dan merajuk..

bila bontot merajuk, bontot memencilkan diri (kemut tak bukak bukak).. bahan-bahan kumbahan badan tak dapat dikeluarkan.. angin metana juga tidak dapat keluar melalui bontot.. seluruh anggota badan menggeletar dan akhirnya mereka merelakan bontot untuk menjadi ketua anggota badan.. bontot terus membenarkan bertih jagung, bijik cabai dan hasil-hasil kumbahan lain melaluinya.. tubuh badan kembali sihat.. pengajaran dari cerita ini ialah, hang pikiaQ la sendiri!! ahaha

jadi sekarang ini, terbukti ada orang yang nak jadi super bontot.. sebab dia tak cuci bontot dua hari.. kah kah kah.. woi! kau ingat kau super hensem ka tak cuci bontot dua hari?? aku lagi power la... aku tak penah cuci bontot langsung!! lagi hebat dari kau.. kah kah kah.. enjoy video ni sambil bayang "bontot tak cuci"

video : koleksi lawak bontot tak cuci


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
14 Comments
Comments


14 comments:

encik tikus said...

Haha,macam ******* prank orang gune kentot.

nurul cakapcakap said...

epul pun tak cuci bontot. dia bilas je. haha

chybee said...

hahaha lawak2

enyheartsdiamond said...

yuxxx.. geli lah!!! muka hijau dah ni!

suffian said...

ehh.. sama le dgn kucing jiran aku...lansung tak pernah cuci gak..

Krole said...

wuahhh...ade btolnye jgk...sme2 kte renungkn..wuahahah....:)

onlyimran said...

hahaha.. lawak habes.. tapi ada moral value...

dayah said...

hahaha

Nur Amira said...

salah ke pakai gstring?dy pakai gstring xsemestinye xcuci bontot./.lgpon org melayu semua cuci bontot n air la

Shah Kamui said...

cik kak...nk pkai ape pon x kesah,tp xyah ler tnjuk...hahaha.bro tu tulis entry sekadar perli jer.best entry ni:)

LaNgIt yAnG iNdAh,aWan YaNg MeNdUnG said...

Aku sebagai lelaki hanya minat pada bontot perempuan sahaja...selaian dapd tu aku tak layan. Okey!! hahahahhaha...

AkuMuzikFilem said...

siapalah gadis ini ek? mesti dia tahu ini dia, tapi takpela muka dia tak nampak, rilrk jela dia. tapi sius, cutting body dia hot

punchdrunk lovesick said...

beli thong cantik n mahal kn la tunjuk kat org..lg baek tag harga xbkk...br ngamcam!!!!

Anonymous said...

and she's wearing a thong!!!!!

nothing much but a hooker... (sorry to say)

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk