Thursday, May 13, 2010

saya tak cuci bontot dua hari

saya tak cuci bontot dua hari

sempena musim perbicaraan kisah bontot sekarang ni, aku nak bercerita tentang bontot.. bontot adalah tempat keluarnya najis atau sisa kumbahan makanan yang telah dihadam dan diproses dalam badan.. bontot adalah tempat yang kotor tetapi walaupun bontot itu kotor, ianya tetap salah satu dari anggota badan kita.. jadi janganlah memandang hina terhadap bontot.. bontot adalah anggota badan yang sangat penting.. kalau korang tiada bontot, konfem mati la kan? sebab sisa kumbahan tak dapat dibuang..

aku penah dengar satu cerita untuk motivasikan diri bertajuk "walaupun korang bontot, korang tetap boleh berjaya".. aku tak berapa ingat jalan cerita asal tapi ceritanya lebih kurang begini.. anggota badan bergaduh untuk menjadi 'ketua' tubuh badan dimana tangan, kaki, mulut, mata dan telinga masing-masing berebut untuk menjadi ketua.. tiba-tiba bontot bersuara, "bagi aku lah jadi ketua".. anggota badan yang lain mentertawakan bontot "kau tu dahla busuk, kotor.. hina pulak tu.. kah kah kah".. bontot berkecil hati dan merajuk..

bila bontot merajuk, bontot memencilkan diri (kemut tak bukak bukak).. bahan-bahan kumbahan badan tak dapat dikeluarkan.. angin metana juga tidak dapat keluar melalui bontot.. seluruh anggota badan menggeletar dan akhirnya mereka merelakan bontot untuk menjadi ketua anggota badan.. bontot terus membenarkan bertih jagung, bijik cabai dan hasil-hasil kumbahan lain melaluinya.. tubuh badan kembali sihat.. pengajaran dari cerita ini ialah, hang pikiaQ la sendiri!! ahaha

jadi sekarang ini, terbukti ada orang yang nak jadi super bontot.. sebab dia tak cuci bontot dua hari.. kah kah kah.. woi! kau ingat kau super hensem ka tak cuci bontot dua hari?? aku lagi power la... aku tak penah cuci bontot langsung!! lagi hebat dari kau.. kah kah kah.. enjoy video ni sambil bayang "bontot tak cuci"

video : koleksi lawak bontot tak cuci


Related Posts with Thumbnails
Share This

14 comments:

  1. Haha,macam ******* prank orang gune kentot.

    ReplyDelete
  2. epul pun tak cuci bontot. dia bilas je. haha

    ReplyDelete
  3. yuxxx.. geli lah!!! muka hijau dah ni!

    ReplyDelete
  4. ehh.. sama le dgn kucing jiran aku...lansung tak pernah cuci gak..

    ReplyDelete
  5. wuahhh...ade btolnye jgk...sme2 kte renungkn..wuahahah....:)

    ReplyDelete
  6. hahaha.. lawak habes.. tapi ada moral value...

    ReplyDelete
  7. salah ke pakai gstring?dy pakai gstring xsemestinye xcuci bontot./.lgpon org melayu semua cuci bontot n air la

    ReplyDelete
  8. cik kak...nk pkai ape pon x kesah,tp xyah ler tnjuk...hahaha.bro tu tulis entry sekadar perli jer.best entry ni:)

    ReplyDelete
  9. Aku sebagai lelaki hanya minat pada bontot perempuan sahaja...selaian dapd tu aku tak layan. Okey!! hahahahhaha...

    ReplyDelete
  10. siapalah gadis ini ek? mesti dia tahu ini dia, tapi takpela muka dia tak nampak, rilrk jela dia. tapi sius, cutting body dia hot

    ReplyDelete
  11. beli thong cantik n mahal kn la tunjuk kat org..lg baek tag harga xbkk...br ngamcam!!!!

    ReplyDelete
  12. and she's wearing a thong!!!!!

    nothing much but a hooker... (sorry to say)

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates