Thursday, May 13, 2010

rafiqin darwisy marah aku

rafiqin darwisy remaja yang telah menimbulkan kontroversi dengan menghina arwah din beramboi di facebook.. apa yang membuatkan orang ramai geram dengan dia adalah kerana dia tetap dengan pendirian dia dan tidak mahu meminta maaf.. berpegang teguh pada pendirian itu adalah sangat bagus wahai rafiqin darwisy.. tapi kau berpegang teguh pada benda yang negatif.. memangla orang marah dengan kau.. kesian kat mak bapak kau dapat malu sebab kau..

sebelum ni ada post entry pasal rafiqin darwisy dan aku telah meletakkan video orang utan dengan tajuknya ialah "video rafiqin darwisy".. ahaha.. aku post video bertajukkan nama kau kerana aku tau orang akan search keyword nama kau di youtube.. dan aku juga mendapati tiada langsung video bertajuk "rafiqin darwisy" di youtube.. jadi aku cuma membantu kau untuk jadi lebih glemer ja.. bukankah itu yang kau mahu? tapi apa balasan kau terhadap aku? kenapa kau marah aku?


aku tak pasti ini betul-betul rafiqin darwisy (link) ataupun orang lain yang menyamar.. tapi kalaulah betul rafiqin darwisy yang marah aku, aku nak cakap benda ni kat kau

wek wek padan muka.. wek wek padan muka.. booo.. wek wek padan muka.. booo.. wek wek padan muka.. booo.. wek wek padan muka.. booo.. wek wek padan muka.. booo.. wek wek padan muka.. booo.. (dengan gaya budak2 kecik.. sesuai la untuk kau.. kah kah kah!!)

video asal : rafiqin darwisy

Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
15 Comments
Comments


15 comments:

AiZ said...

masih naik lagi ek nama die.. =___="




baca dan komen ape je disini
>> Cara comel dan meriah untuk tunjukkan mood anda pada pengunjung blog

encik tikus said...

Haha,macam-macam :)

.::WaNiE::. said...

hahahahahaha

Anonymous said...

i like wek2 tuh.hahaha

Najiha said...

"wek wek padan muka.. wek wek padan muka.. booo.. wek wek padan muka.. booo.. wek wek padan muka.. booo.. wek wek padan muka.. booo.. wek wek padan muka.. booo.. wek wek padan muka.. booo.. (dengan gaya budak2 kecik.. sesuai la untuk kau.. kah kah kah!!)"



**really make my day.LOL

Lin Kreshk said...

sekali kena marah dgn rafiqin darwisy da.....

http://cicaktonjeng.blogspot.com

terompah puaka said...

hahhahah.... si rafiqin darwisy yg x sdr diri... aduhhh... jgn salahkan ibu yg mengndung..
ishhhhh....

luvly mya said...

haha..suka ayat wek wek padan muka..kah3..lawak ;)

KIDbrush® said...

habaq mai alamat umah budak lampin tuh!! haku nak letupkan jamban umah dia!! biar x berak 3 bulan hinss! hinss hinss! (hangin)

enyheartsdiamond said...

perghhh! budak ni kan! kalau dah besar.. samseng nih!

CiK QiQi said...

hadoiii...lawak btol tang wek2 pdn mke...tringt zman knk2 dlu..heheheh

SyaZa SyaFeeQaH said...

wah, marah gila die.
rasa tercabar agaknya. he~

ika honey bunny said...

dlm hati die sebenanye die suka tu. saje nak cover kegembiraan die dgn maki ko.. control macho la konon.

Ain said...

u can do better than that...just leave that poor kid alone.

Anonymous said...

cara ni x syok la... nak permainkan org supaya tgk video die

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk