Sunday, July 25, 2010

bila si ibu kenal webcam dan youtube

video ni aku dapat dari link campaign youthsays.. mungkin ramai dah tengok video ni tapi aku nak letak juga untuk tatapan kali kedua korang ataupun untuk mereka yang belum menonton video ini.. video ini asalnya ditujukan oleh ibu mohd khairuddin kepada mohd khairuddin sendiri.. tapi aku heran macam mana video ni boleh ada kat campaign youtsays? ahaha


ada aku tengok kat bahagian komen video ni, ada orang cakap nama aunty ni faridah.. wallahualam.. sapa tau cerita sebenar disebalik video yang dramatik ni sila kongsi kat sini ya.. sampai cara promosi pun pakai servis berbayar.. video quality pun sangat cun macam video HD.. ahahaha.. super cool!

video : mohd khairuddin, this is your mum!
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
23 Comments
Comments


23 comments:

om rame said...

saLam ceria, terima kasih terima kasih teLah berbagi keceriaan.
ijin menjadi foLLower di bLog ini, saLam kenaL.

crayon said...

salam kenal om rame.. terima kasih kerana
menjadi follower tubelawak..

Najiha said...

bukan nama wanita kalau hati keras takde kasih sayang..



p/s : mohd khairuddin,kalau kau derhaka kat mak kau, confirm 1 malaysia serang nanti.

baby_busyuk said...

best jugak ada mak yang mentol cemnih..hahah..suka2

jack said...

err..np die nk promo vid nih?

Raina said...

everyone was washing you, okey?

jangan gelak kat mak orang..aku kalau jadi mohd khairuddin neh, wajib aku sujud cium kaki mak aku..

maisyara Pot! Pot! said...

sempoi gila mak dia ni. and cute yooo. :P

miss miss said...

comel gile aunty ni :) riiiiiindu sgt! ^^

MaryamJamilah said...

hohhoh.. tu lah.. lawak gile. sampai jadi youthsay punye kempen. :p

princeduyong said...

hehehe....

sop said...

Bagus mak dia.. guna teknologi terkini..
anak2 patut bangga..

Zalikha Razali said...

hehehe..teringat kat mama saya

AMiRU said...

Hi, boleh contact I x? I reseller web hosting, nk offer you something. Xjumpe email u, so I comment sini je. Looking forward to hear back from you.

The Blogger (63672674) [meoramri] said...

kelakah!

Anonymous said...

malaysia?

shiyda said...

ehehehe . =p

alinac lover said...

pssttt..~

bellar0ssa said...

hhoho comel`~

xkane said...

belum pernah lagi tgk video ni...nanti aku carik kat YS.

Anonymous said...

knape aku berase segan...walhal aku x terlibat?

mamek said...

ni in sake of advertising je..

fatihahnur ♥ said...

haha, suka kot tengok aunty ni dengan anak dia.
semua video aunty ni dah tengok.
best best !
actually, ni untuk iklan apetah..

:::::DiYa yg berbicara::::: said...

best la this mak cik...haha

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk