Sunday, July 25, 2010

bila si ibu kenal webcam dan youtube

bila si ibu kenal webcam dan youtube

video ni aku dapat dari link campaign youthsays.. mungkin ramai dah tengok video ni tapi aku nak letak juga untuk tatapan kali kedua korang ataupun untuk mereka yang belum menonton video ini.. video ini asalnya ditujukan oleh ibu mohd khairuddin kepada mohd khairuddin sendiri.. tapi aku heran macam mana video ni boleh ada kat campaign youtsays? ahaha


ada aku tengok kat bahagian komen video ni, ada orang cakap nama aunty ni faridah.. wallahualam.. sapa tau cerita sebenar disebalik video yang dramatik ni sila kongsi kat sini ya.. sampai cara promosi pun pakai servis berbayar.. video quality pun sangat cun macam video HD.. ahahaha.. super cool!

video : mohd khairuddin, this is your mum!
Related Posts with Thumbnails
Share This

23 comments:

  1. saLam ceria, terima kasih terima kasih teLah berbagi keceriaan.
    ijin menjadi foLLower di bLog ini, saLam kenaL.

    ReplyDelete
  2. salam kenal om rame.. terima kasih kerana
    menjadi follower tubelawak..

    ReplyDelete
  3. bukan nama wanita kalau hati keras takde kasih sayang..



    p/s : mohd khairuddin,kalau kau derhaka kat mak kau, confirm 1 malaysia serang nanti.

    ReplyDelete
  4. best jugak ada mak yang mentol cemnih..hahah..suka2

    ReplyDelete
  5. err..np die nk promo vid nih?

    ReplyDelete
  6. everyone was washing you, okey?

    jangan gelak kat mak orang..aku kalau jadi mohd khairuddin neh, wajib aku sujud cium kaki mak aku..

    ReplyDelete
  7. sempoi gila mak dia ni. and cute yooo. :P

    ReplyDelete
  8. comel gile aunty ni :) riiiiiindu sgt! ^^

    ReplyDelete
  9. hohhoh.. tu lah.. lawak gile. sampai jadi youthsay punye kempen. :p

    ReplyDelete
  10. Bagus mak dia.. guna teknologi terkini..
    anak2 patut bangga..

    ReplyDelete
  11. Hi, boleh contact I x? I reseller web hosting, nk offer you something. Xjumpe email u, so I comment sini je. Looking forward to hear back from you.

    ReplyDelete
  12. belum pernah lagi tgk video ni...nanti aku carik kat YS.

    ReplyDelete
  13. knape aku berase segan...walhal aku x terlibat?

    ReplyDelete
  14. ni in sake of advertising je..

    ReplyDelete
  15. haha, suka kot tengok aunty ni dengan anak dia.
    semua video aunty ni dah tengok.
    best best !
    actually, ni untuk iklan apetah..

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates