Sunday, July 4, 2010

entry khas sempena musim world cup

sempena musim world cup ni aku tak update blog secara konsisten kerana tidur aku terganggu untuk menonton perlawanan bola bersama rakan-rakan.. sebelum musim world cup tamat, aku nak cerita sikit kepada korang yang tidak mengetahui fakta menarik tentang perlawanan bola sepak semalam diantara paraguay dan spain.. majoriti peminat yang aku kenal menyokong pasukan spain..


tapi untuk perlawanan semalam, ramai juga peminat spain berubah arah ke paraguay kerana model pakaian dalam terkemuka paraguay bernama larissa riquelme telah berjanji akan berlari bogel sekiranya pasukan paraguay berjaya menjadi juara world cup tahun ini.. wow! satu dorongan dan pembakar semangat yang berguna kepada pemain-pemain pasukan paraguay..

ketika perlawanan, pasukan spain telah diberikan sepakan penalty.. dan ramai yang bersorak riang apabila sepakan penalty itu tidak mendatangkan hasil kepada pasukan spain (mungkin kerana mereka gembira untuk melihat kemenangan paraguay dan berharap model pakaian dalam itu berlari bogel di padang) haha.. tapi hampir sepuluh minit mendekati masa penamat, pasuka spain berjaya menjaringkan gol dan mengalahkan pasukan paraguay..


aku berasa sangat kecewa kerana tidak dapat melihat larissa riquelme berlari bogel.. bukan aku sahaja yang kecewa.. tonton saja video ini untuk melihat betapa seronoknya mereka-mereka yang mengharapkan pasukan paraguay menang (boleh tengok model cantik lari bogel) ketika pasukan spain tidak berjaya menjaringkan sepakan penalty.. video ini bukan di stadium bola, tapi di kedai makan berhampiran rumah aku ja.. ahaha..

video : sorakkan penyokong paraguay dan larissa
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
13 Comments
Comments


13 comments:

razman said...

aku lagi teruja nak tengok maradona bogel. tapi argentina tewas pula. bukan senang nak tengok anu kecil.

crayon said...

hahaha.. maradona bugil nak buat apa..
lagi syok kalau drogba bugil.. nasib baik
drogba tak cakap nak lari bugil

hanaKir@ said...

hahahha...macam2

@yuE said...

jap larissa tu pompuan ke laki???

crayon said...

yang gambar perempuan baju merah
tengah jerit tu la larissa..
larissa = model lingerie

alifbro said...

aik, kedai restoran tepi sungai ka nie?
xpenah jumpa ang pun kat sana

crayon said...

tiap malam aku dok situ kot..
kalo tak situ, gemilang muzium..

-telordibasuh- said...

haha..nti aku kasi pic die gile cayo teman hahaha

Scott Republic said...

Wah selit handset celah gunungnya huhu kalu vibrate gempa bumi tu......hehehehehe

enyheartsdiamond said...

rela tgok loew korek idong lagi :)

crayon said...

ntah2 ariel peterpan tengah target
si larissa ni pulak kot?? ahahaha..

maisyara Pot! Pot! said...

aku tak nak jadi lesbo, tapi kenapa mata aku tertumpu kt boobs awek tu?!!!!

Anonymous said...

mari berenang bersama abg baju putih!
hahaha
-apek-

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk