Saturday, July 10, 2010

mari belajar hacking dengan ramzi si penggodam

mungkin di masa kini, masih ada individu yang tidak menggunakan komputer dan tidak memiliki internet connection di rumah.. tetapi, di masa hadapan internet akan menjadi keperluan setiap orang.. contohnya seperti wujudnya sekolah-sekolah bestari, online banking, pendaftaran institusi pengajian tinggi dan lain-lain.. sekiranya sesetengah individu generasi kini tidak mengikuti perkembangan teknologi, sudah pasti individu itu akan ketinggalan dalam pelbagai aspek..


penggunaan komputer dan internet telah meluas, tapi ramai yang tidak tahu bencana yang mungkin berlaku di dunia tanpa batasan ini.. sekiranya kita tidak berwaspada dan tidak mengambil tahu tentang keselamatan komputer dan internet, kita boleh dipergunakan oleh individu yang tidak bertanggungjawab seperti penggodam jahat yang lebih dikenali sebagai cracker..

jadi sebelum korang digodam oleh individu yang tidak bertanggungjawab, aku telah mengumpulkan koleksi video dari ramzi (penggodam elite terkemuka) untuk membantu semua orang agar lebih berwaspada dalam penggunaan komputer dan internet.. sekiranya ramzi membaca entry ini tidak kiralah melalui google translate atau menggunakan kamus tebal, aku nak ucapkan terima kasih kepada kau wahai ramzi kerana berkongsi ilmu yang sangat berguna untuk semua orang.. y0u 4r3 1337..

video : hacker tip of the day
video : hacking with ramzi 3.5
setengah org akan mengatakan entry ini tidak lawak.. 
tetapi ianya lawak bagiku.. uh ah uh ah


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
15 Comments
Comments


15 comments:

OSX said...

Hacker tip of the day.hahaha

Anonymous said...

biaq la dia nak share ilmu yang dia ada... ish² kesian ramzi tue hahahaha...

crayon said...

laaa.. kan aku ucap terima kasih kat ramzi dah..
ramzi bermuka klasik!! aku suka!! ahaha

wd.bandages said...

dia ada gaya lah

MademoiselleEras said...

Dia islam ke? Asal dengan rantai dia?

aX said...

wkakakakkaakkaka~
ako paham kat mane lawak nye..
hahahahahah~
demn!!! xD

TerrickCEF said...

no hacker phew

[ o k e d ] said...

takutnya nak jadi geek, nanti susah cari saiz kasut

am4 said...

eh active tcp udp

Admin said...

wakakakakakkakakaka. klaka weh. i am leet hack.. er.. hahahahahah. kazaaaaa leet... wtf hahaha. bongok kau crayon

Anonymous said...

@MademoiselleEras xkan asal nama RAMZI n die orang ARAB dan tajuk video gune tulisan ARAB maka dia orang islam

orang arab pon ad kristian...

crayon said...

ya.. 20% saja orang islam di bumi berasal dari arab.. paling tinggi peratusan umat islam adalah di china

Anonymous said...

wakaka.....huhuhuu...hihihii...mcm baca scrip je.. xD

Anonymous said...

x phm la..x jumpa lwk nyer... :(

farhan said...

nice tips from ramzi hacker..boleh blj jadi hacker ni

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk