Thursday, July 8, 2010

tabiat buruk coach germany (joachim loew)

sebelum musim world cup habis, aku nak share ngan korang semua video tabiat buruk coach germany.. tabiat buruk dia ni menunjukkan yang dia ni seorang pengotor.. bukan sekadar makan taik hidung sendiri, malah mencium bau ketiak sendiri di tepi padang.. adakah ini satu amalan sihir yang digunakan untuk melayakkan germany ke peringkat akhir world cup? ahahaha


sihir seperti nasi kangkang dan santau, memang kita semua ketahui ianya dicipta menggunakan benda-benda yang kotor seperti darah haid, kuku, dan lain-lain.. ini menyebabkan ramai yang curiga dengan perbuatan coach germany ni.. mungkin ketika berseorangan di rumah, coach ini juga memekup tangan di punggung ketika kentut dan menghidu kentut sendiri.. siapa tau kan? ahahaha

video : makan taik hidung dan cium ketiak
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
9 Comments
Comments


9 comments:

MyCerita! said...

Haha~ sempat lagi makan~

:D

Sarah Nivea said...

eewwwhhh...

that's totally gross...
to be captured on tv pulak...

sooo totally eeewwwwwhhhhh...

Raina Affan said...

ish..apakah??

crayon said...

mycerita : snack ketika menonton bola
sarah : sebenaqnya semua org pun dah tau
habit dia camtu.. memang suka makan taik idung
raina : ini adalah manusia kaya yang pengotor

Dayat said...

taik idung 2 dia nak cari ilham 2...
nak pikir strategi taik idung

-telordibasuh- said...

haha..sure nikmat tu..masin2 skit hahaa

aren said...

satu dunia dah tau bad habit dia..wakakakaaka

siti helmina ッ said...

ouhh bukak aib orang nehh . hahah . tp memang pengotor pun .

hafiz said...

eeuww...pengotor siot mamat jerman ni..

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk