Tuesday, July 27, 2010

teka teki yus rajalawak yang mencabar minda

teka teki yus rajalawak yang mencabar minda

aku suka teka-teki.. selalunya kalau melepak dengan kawan-kawan aku dan semua dah pakat-pakat 'blur' tak tau nak sembang apa, kitorang akan main teka-teki.. dalam otak aku ni ada beratus-ratus teka-teki yang boleh dilemparkan untuk menghiburkan rakan-rakan yang suram kerana tiada topik untuk disembangkan.. dalam banyak-banyak teka-teki yang aku ingat, semuanya logik ataupun berdasarkan kiasan-kiasan halus yang sukar dijangka..


selepas mendengar teka-teki yang diberikan oleh yus rajalawak ini, aku terkedu.. teka-teki yang diberikan sangat mencabar minda aku.. aku buntu.. aku tidak mampu memikirkan jawapannya.. beliau sangat 'genius'.. aku rasa tentu tiada siapa mampu menjawab teka-teki 'super pening' ini.. jadi aku mahu share video ini dengan korang semua..

kalau korang nak merasai impak teka-teki yus rajalawak ni, sila tonton video pertama dahulu sebelum menonton video yang kedua.. insyaallah, impak teka-teki ini dapat dirasai didalam hati kecil korang sendiri.. nak tau apa yang aku rasa didalam hati aku ni? aku rasa macam nak hempuk laptop aku.. kah kah kah..

video : soalan teka teki
video : jawapan teka teki
Related Posts with Thumbnails
Share This

29 comments:

  1. hahaha..terbaik punya jawapan..tp kesian yus..kurang publisiti walaupun menang tempat pertama..

    ReplyDelete
  2. wei betoi baq hg..serupa nk hempok laptop aku dgq teka teki ni..nakharom ngoh

    ReplyDelete
  3. mula2 dengar menyampah lawak cam gini, dgr 2,3 kali tergelak sorang2 lak aku. hahahahah

    ReplyDelete
  4. ya ampunnn...
    sakit ati dgn jwpn beliau...
    miahahahah

    ReplyDelete
  5. dgr teka teki tu mmg sakit ati, tp nk gelak jugak :D

    ReplyDelete
  6. singgah sebentar ,salam kenal

    ReplyDelete
  7. yus memang mantopppppppppp..hhehe..lawak punya tekateki

    ReplyDelete
  8. ala, nk tgk tapi pc ofis xde speaker T___T
    err, btw yus di gam oleh astro sbb dia jual piala raja lawak yg dia menang tu..ni org yg ckp la..huhu

    ReplyDelete
  9. PUNYA PASAI KAT DIA LAA...
    HAHAHAHAHAAA.

    ReplyDelete
  10. hahahahaha!
    dye punye pasai laa, lantak p dye laa!
    tak bolehh blahh btoi!

    ReplyDelete
  11. klo mcm ni la soklan exam BM aku sure A+++ aku dpt nih

    ReplyDelete
  12. Jom Join utk mempromosikan web/product anda melalui sms dengan modal yg rendah, juga boleh menjana pendapatan melaluinya.mana tau kot2 rezeki nk raya ni=)
    http://www.gengturbo.net/FarahAmin

    ReplyDelete
  13. hahaaaaaaa... =D loyak burok nooo... apa daaa... pecah kepala fikir jwpn...

    ReplyDelete
  14. hah,nie nak bagi teka-teki nie
    bas apa yang berhenti bas apa ?
    kalau nak tahu komenlah jawapannya !

    ReplyDelete
  15. mampir yuuuk... ke blogku di http://juliana-dewi-2806.blogspot.com

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates