Tuesday, July 27, 2010

teka teki yus rajalawak yang mencabar minda

aku suka teka-teki.. selalunya kalau melepak dengan kawan-kawan aku dan semua dah pakat-pakat 'blur' tak tau nak sembang apa, kitorang akan main teka-teki.. dalam otak aku ni ada beratus-ratus teka-teki yang boleh dilemparkan untuk menghiburkan rakan-rakan yang suram kerana tiada topik untuk disembangkan.. dalam banyak-banyak teka-teki yang aku ingat, semuanya logik ataupun berdasarkan kiasan-kiasan halus yang sukar dijangka..


selepas mendengar teka-teki yang diberikan oleh yus rajalawak ini, aku terkedu.. teka-teki yang diberikan sangat mencabar minda aku.. aku buntu.. aku tidak mampu memikirkan jawapannya.. beliau sangat 'genius'.. aku rasa tentu tiada siapa mampu menjawab teka-teki 'super pening' ini.. jadi aku mahu share video ini dengan korang semua..

kalau korang nak merasai impak teka-teki yus rajalawak ni, sila tonton video pertama dahulu sebelum menonton video yang kedua.. insyaallah, impak teka-teki ini dapat dirasai didalam hati kecil korang sendiri.. nak tau apa yang aku rasa didalam hati aku ni? aku rasa macam nak hempuk laptop aku.. kah kah kah..

video : soalan teka teki
video : jawapan teka teki
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
29 Comments
Comments


29 comments:

slay the dead squad said...

hahahahaa!!!

inuari said...

cam vavi

JePh said...

mmg terkena la..haha!

Fina Fento said...

hahaha..terbaik punya jawapan..tp kesian yus..kurang publisiti walaupun menang tempat pertama..

Anonymous said...

wei betoi baq hg..serupa nk hempok laptop aku dgq teka teki ni..nakharom ngoh

CikLilyPutih said...

hehehehehhehehe

khalidahmacambaguss~O_o said...

haha...lawakss

eelobor said...

mula2 dengar menyampah lawak cam gini, dgr 2,3 kali tergelak sorang2 lak aku. hahahahah

Sarah Nivea said...

ya ampunnn...
sakit ati dgn jwpn beliau...
miahahahah

.sweet-ants. said...

dgr teka teki tu mmg sakit ati, tp nk gelak jugak :D

AQu APi said...

ces..
terkena..

saya_arief said...

sengal.

orang tua berzikir said...

singgah sebentar ,salam kenal

alkisah said...

yus memang mantopppppppppp..hhehe..lawak punya tekateki

izyansyazwani said...

ala, nk tgk tapi pc ofis xde speaker T___T
err, btw yus di gam oleh astro sbb dia jual piala raja lawak yg dia menang tu..ni org yg ckp la..huhu

elmo blurb said...

tengeng ahh! HAHA

ayueverlasting said...

haiiippp.....:D hahahaha

diraja22 said...

jeng3..

ibu said...

hi

Bungakopi said...

haippp

SHAH said...

PUNYA PASAI KAT DIA LAA...
HAHAHAHAHAAA.

si ReRiaNg MaTA BuLAt said...

keh3..lawak

tia said...

hahahahaha!
dye punye pasai laa, lantak p dye laa!
tak bolehh blahh btoi!

jack said...

klo mcm ni la soklan exam BM aku sure A+++ aku dpt nih

Anonymous said...

Jom Join utk mempromosikan web/product anda melalui sms dengan modal yg rendah, juga boleh menjana pendapatan melaluinya.mana tau kot2 rezeki nk raya ni=)
http://www.gengturbo.net/FarahAmin

Chenta said...

hahaaaaaaa... =D loyak burok nooo... apa daaa... pecah kepala fikir jwpn...

mbfirdaus965 said...

hah,nie nak bagi teka-teki nie
bas apa yang berhenti bas apa ?
kalau nak tahu komenlah jawapannya !

Juliana Dewi Kartikawati said...

mampir yuuuk... ke blogku di http://juliana-dewi-2806.blogspot.com

NurFahz said...

wakakakaka..cipanzi tol...=)

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk