Monday, August 16, 2010

mishka si anjing serigala yang boleh bercakap

mungkin ramai diluar sana yang masih belum mengenali mishka.. mishka adalah video blogger yang sangat terkemuka.. video blognya telah ditonton oleh jutaan penonton.. sekiranya ada sesiapa yang mahu berjinak-jinak dengan dunia video blogging, mungkin korang boleh jadikan mishka sebagai idola korang dalam berblogging.. kah kah kah.. apa yang hebat sangat dengan mishka ni? mishka sebenarnya adalah seekor anjing serigala (husky dog) yang boleh bercakap




kali pertama aku menonton vlog mishka, aku sangat terkejut.. aku ingatkan video tu fake selepas diedit dan ditambah sound effect.. rupanya, video mishka ini adalah real dan terbukti mishka adalah seekor anjing yang mampu bercakap dalam bahasa inggeris..

video : mishka say hello
video : mishka say i love u

mujurlah encik darwin sudah tiada didunia ini, kalau tak sudah tentu encik darwin akan mengeluarkan teori darwin yang mengatakan manusia adalah evolusi daripada anjing.. kah kah kah.. kepala hotak dia manusia ber-evolusi dari binatang.. nenek encik darwin adalah beruk agaknya..

eh.. tersasar dari topik pulak.. mishka adalah anjing yang super cool, tidak seperti encik darwin.. hasil daripada usaha gigih mishka merakamkan video blognya itu, mishka telah dipanggil ke oleh syarikat penyiaran television untuk menyampaikan cerita pendek "snow white and the seven dwarfs" dan ditemu ramah dalam sebuah rancangan talkshow.. sangat hebat bukan? wow!

video : mishka appear on tv
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
44 Comments
Comments


44 comments:

hazman aka species1980 said...

Ish2x... bahasa inggeris la pulak...

kisahsensasi said...

Hmmm.... masih mencari binatang yang boleh cakap bahasa melayu...

crayon said...

esok aku letak video binatang yang lagi hebat.. ehehehe.. tunggu tau.. malam esok.. pukul 10:10pm

Anip™ said...

perghh..
hebat nyer..
kuasa allah...

ZACK ENTRY said...

banyak berlatih speaking dah tu..=)



latest entry Jom Join Fantasy Football

mira ellyna said...

bagi la tau apa pasal aku ta leh tgok vdeo

crayon said...

ni link lain kalau broadband masalah takleh tengok youtube..

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1591899156814

misyamissyou said...

that dog is cute la..comel je dia sebut iluvu tu..

sop said...

huhuhu.. anjing pun ada vblog..
anda bila lagi? huhuhu

aMy said...

comel je nama mishka.thanks 4 sharing.

Edward said...

tak lawak pon. ha ha

abeih said...

kena ajar kecek klate sikit ni...hahaha

lalink7 said...

nak bela je rasa nnt nak suh ajar my cat ckp pulak la..

azlina said...

dah banyak binatang boelh bercakap kan tapi setakat satu dua perkataan sahaja...agaknya kalau sampai boleh bersembang agak-agaknya kita pengsan tak dengar makna cerita rekaan di kaca tv menjadi kenyataan

GaDis CoMeL said...

Kuasa Allah

juelee said...

heheh terkejot mak buyong dengar....

diraja22 said...

dpt jg memahami tunjuk ajar dr manusia..

Kie-yu said...

gile comel anjing tu bcakap
sore cam pompuan
hee :D

Rainbow said...

lari topik leh?

darwin tu sengal kan.. suh dia baca kitab al quran dulu, tgk ttg kejadian proses manusia.

hinanya manusia bila dia kata manusia tu asal dari beruk. setaraf ngn binatang lak. manusia ada akal. yang kural akal tu bila manusia letak nafsu depan akal

elmo blurb said...

suh dia cakap arab plak.
ahaks

suzzsuzie said...

haha...marah kat darwin nampak? suka2 je nak cakap kita ni suku sakat berukkan?

Mar said...

boleh bercakap pulak anjing nie ea,..kuasa allah boleh buat ap je.

prim said...

good info.. masih binggung aku pak cik...

miss miss said...

i love uuuuu. hihik. comel giler! :D

wh0se said...

binatang y xde akal pn klu dilatih boleh jadi pandai...inikan manusia y ada akal fikiran...

Cik MoMo said...

i like

zara aluwi said...

Bangsa asing ni, mereka ada inisiatif. Sedangkan org melayu membela kucing tak seekor pun ada yg pandai bercakap.

Aina Nona Nano said...

cute. hehe

Dilla Ady said...

comel la..huhu..tp pelik kan..nape kucing tak leh ckp melayu agaknye kan...

Miz CanisTaL said...

thanks share.. best gak layan vlog c mishka ni..

eurobillion said...

nice post

Chika said...

Dasyat Mishka ni. dah la hensem, pandai cakap lak tu

idana said...

salam kenal....

~* J a S said...

nitezz

ain said...

Ahaks..bijak2

Skoloh said...

video lipan yg boley bercakap xde ke??

kesehaRian Ra-Kun said...

salam kenal :)

-Odiek Balay- said...

Good Dog.... :-)

BAM said...

comel, comel, comel...

B/A/M said...

comel, comel, comel..

trieand said...

kunjungan balik neh kak,

hahaha... hebat bener si miskha ini, latihan berapa taun tuh...

btw, salam kenal kak, tolong salamin buat ipin upin yak... hehehe...

Syahroyni said...

Keren . . .

kalau telaten mengajarinya . ..
emang bisa kayak gitu . .

Game Anak said...

Salam dr negara tetangga sebelah...

presidentband ( Pd ) said...

hallow kawan2... ???

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk