Saturday, August 7, 2010

strange kid singing / budak aneh menyanyi

strange kid singing / budak aneh menyanyi

video yang aku nak share hari ini ialah video yang meletop-letop kat youtube, dimana video ini mendapat (sekarang ini) sebanyak 3 juta hits.. mula-mula aku ingatkan video ni tak lawak sebab pada permulaan, budak ni rilek ja pun.. tapi bila dah lama sikit, dia makin menjadi-jadi.. ahaha.. menyampah pun ada, rasa nak terajang pun ada.. kalau korang jenis panas baran, aku sarankan agar korang takyah tengok video ni..


aku tak pasti dia ni masih budak ataupun dia orang dewasa yang terbantut.. kat youtube tu ada yang kata dia ni memang jenis manusia kerdil.. tapi ada yang menguatkan penyataan bahawa dia ni memang budak kecil lagi.. ahaha.. sebab tu video ni meletop-letop kot.. sebab menjadi debat dikalangan youtubers.. aku agak kesuntukan masa untuk tulis panjang-panjang.. sila layankan~ note : muka dia ada macam austin power sikit-sikit, sebab tu aku rasa cam nak terajang tu.. kah kah kah..

video : strange kid singing
Related Posts with Thumbnails
Share This

19 comments:

  1. kena tgk neh. tp tenet cm siput ah! grrrrr

    ReplyDelete
  2. nk tgk
    tp lappy tgh smput
    nnt r tgk kt opis
    laju sket
    hee ;D

    ReplyDelete
  3. xdpt nk tgk...tenet lembap la

    ReplyDelete
  4. ngek!! mula2 klaka..pas tu memang rasa nak terajang pun..atoiiyaiii..

    ReplyDelete
  5. aku rasa ni 'mini me' dalam austin power kot.dah ada rambut.

    ReplyDelete
  6. okey, aku gelak..means aku terhibur..hahahah

    ReplyDelete
  7. Kahkahkah.... Mcm budak takder kawan jer... Tu jer cara dia nak hiburkan diri... Huhuhu...

    En.Wan

    ReplyDelete
  8. tak tahan..siap pusing lagi tuh~~hampeh tol

    ReplyDelete
  9. aku syak dia ADHD! haha, kasi can ah wehh

    ReplyDelete
  10. muka mcm org tua jer...mmg rasa nak terajang jer...tapi Talam sabar.....

    ReplyDelete
  11. baru lepas tegok hari tu.. gelak2 besar je. muka mmg tak bleh blah.. klu ada depan mata mmg nak je pelempang.. uhh!

    ReplyDelete
  12. dah tengok lom yg dia nyanyi lagu justin bibir tu? lagi kelakar seyh..

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates