Saturday, August 7, 2010

strange kid singing / budak aneh menyanyi

video yang aku nak share hari ini ialah video yang meletop-letop kat youtube, dimana video ini mendapat (sekarang ini) sebanyak 3 juta hits.. mula-mula aku ingatkan video ni tak lawak sebab pada permulaan, budak ni rilek ja pun.. tapi bila dah lama sikit, dia makin menjadi-jadi.. ahaha.. menyampah pun ada, rasa nak terajang pun ada.. kalau korang jenis panas baran, aku sarankan agar korang takyah tengok video ni..


aku tak pasti dia ni masih budak ataupun dia orang dewasa yang terbantut.. kat youtube tu ada yang kata dia ni memang jenis manusia kerdil.. tapi ada yang menguatkan penyataan bahawa dia ni memang budak kecil lagi.. ahaha.. sebab tu video ni meletop-letop kot.. sebab menjadi debat dikalangan youtubers.. aku agak kesuntukan masa untuk tulis panjang-panjang.. sila layankan~ note : muka dia ada macam austin power sikit-sikit, sebab tu aku rasa cam nak terajang tu.. kah kah kah..

video : strange kid singing
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
19 Comments
Comments


19 comments:

-telordibasuh- said...

ni budak nerd ni hahaha...

♥cutebabygirl♥ said...

kena tgk neh. tp tenet cm siput ah! grrrrr

diraja22 said...

budak lebih gula x..

Affan Ruslan said...

austin power? haha.

Kie-yu said...

nk tgk
tp lappy tgh smput
nnt r tgk kt opis
laju sket
hee ;D

Ann said...

xdpt nk tgk...tenet lembap la

misyamissyou said...

ngek!! mula2 klaka..pas tu memang rasa nak terajang pun..atoiiyaiii..

kid said...

aku rasa ni 'mini me' dalam austin power kot.dah ada rambut.

dark said...

midgett!!!!

raina said...

okey, aku gelak..means aku terhibur..hahahah

MayangDanyDaud said...

okay, saya follow anda :')

Blog Leader said...

Kahkahkah.... Mcm budak takder kawan jer... Tu jer cara dia nak hiburkan diri... Huhuhu...

En.Wan

baby_busyuk said...

tak tahan..siap pusing lagi tuh~~hampeh tol

wd.bandages said...

aku syak dia ADHD! haha, kasi can ah wehh

maisyara Pot! Pot! said...

budak tu cute k. xD

mytrajet74 said...

muka mcm org tua jer...mmg rasa nak terajang jer...tapi Talam sabar.....

ms. mac said...

nerdy!~ huhu

ASaDa RyutaRo said...

baru lepas tegok hari tu.. gelak2 besar je. muka mmg tak bleh blah.. klu ada depan mata mmg nak je pelempang.. uhh!

ASaDa RyutaRo said...

dah tengok lom yg dia nyanyi lagu justin bibir tu? lagi kelakar seyh..

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk