Sunday, August 15, 2010

waka waka shakira adalah hasil gagal?

waka waka shakira adalah hasil gagal?

setelah hampir 2 bulan musim world cup 2010 meninggalkan kita, kini baru aku tahu dan sedar sebenarnya video clips waka waka nyanyian shakira itu adalah hasil yang gagal.. dikatakan, penerbit tergesa-gesa untuk mengejar dateline lalu memilih shakira secara kebetulan di kedai makan dan meyiapkan rakaman waka-waka itu selama seminggu.. kali pertama aku menonton video clips waka-waka itu aku berfikir "eh? macam ni ja ka video clips untuk world cup?, cam hampeh ja pun".. kini, persoalanku telah terjawab..


rupanya video clips waka-waka nyanyian shakira itu adalah hasil gagal ataupun boleh digelar 'video tak siap'.. kini diorang dah release video sebenar yang sepatutnya digunakan sebagai tema world cup dan aku sangat berpuas hati dengan video tema world cup yang sebenar ini.. semoga kesilapan seperti ini tidak berlaku lagi dimasa hadapan.. majulah sukan untuk negara! sumber : biskutsarkas

video : world cup 2010 theme (real)
Related Posts with Thumbnails
Share This

24 comments:

  1. siot.. ingatkan citer btol..

    ReplyDelete
  2. dpt tengok skit jer..tenet lembap bkn men...

    ReplyDelete
  3. ah ah... x abeh2 gagap lagik neh...

    ReplyDelete
  4. oh tidak aku tertipu ! ceyh !

    ReplyDelete
  5. Err... aku tak dpt kesan bunyi 'afrika' dalam lagu tu. Afrika dalam bahasa tamil ada trenslet ek? Ada member india tak kat sini.

    ReplyDelete
  6. laaa,yeke?ahaha,tp bg sy yg b4 ni pun dah ok.ehehe

    ReplyDelete
  7. betul sangat la tuh..camtaek je gua tgk..haha

    follow me on twitter - http://twitter.com/akulinglung

    ReplyDelete
  8. hahah..ingatkan kod kat bawah tu subtitle adoi la..

    >______<

    ReplyDelete
  9. Walamak !
    Sekali LAKA LAKA daaa ~
    *Pengsan sbb tkejut jap :)

    ReplyDelete
  10. da byk kali tgk vc ni tp review ko mmg btol2 mnjadik...u got me!

    Latest entry grafik novel gua ~ Kalau Aku Bendul Kau Apa?Bangang?

    ReplyDelete
  11. lol. hehe.
    btw, aku rasa mcm pnh tgk. hehe

    ReplyDelete
  12. HGahahahahaha...aku hengatkan la bebetulll...cessss...wa tertipppuuuuuu

    tpi best peeee

    ReplyDelete
  13. tapi lagu ni sangat best.. cume video klip je yg kureng

    ReplyDelete
  14. ooohh... baru je taw. tapi lagu ni tetap best! :D

    ReplyDelete
  15. postingan yang bagus kawan, tapi video klipnya tetap bagua

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates