Sunday, August 15, 2010

waka waka shakira adalah hasil gagal?

setelah hampir 2 bulan musim world cup 2010 meninggalkan kita, kini baru aku tahu dan sedar sebenarnya video clips waka waka nyanyian shakira itu adalah hasil yang gagal.. dikatakan, penerbit tergesa-gesa untuk mengejar dateline lalu memilih shakira secara kebetulan di kedai makan dan meyiapkan rakaman waka-waka itu selama seminggu.. kali pertama aku menonton video clips waka-waka itu aku berfikir "eh? macam ni ja ka video clips untuk world cup?, cam hampeh ja pun".. kini, persoalanku telah terjawab..


rupanya video clips waka-waka nyanyian shakira itu adalah hasil gagal ataupun boleh digelar 'video tak siap'.. kini diorang dah release video sebenar yang sepatutnya digunakan sebagai tema world cup dan aku sangat berpuas hati dengan video tema world cup yang sebenar ini.. semoga kesilapan seperti ini tidak berlaku lagi dimasa hadapan.. majulah sukan untuk negara! sumber : biskutsarkas

video : world cup 2010 theme (real)
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
24 Comments
Comments


24 comments:

elmo chemo said...

wowo! haha

-telordibasuh- said...

hahaha..india mari

naz said...

haha wakk lu

diraja22 said...

nasib orang..

kyo_9 said...

siot.. ingatkan citer btol..

magsob said...

ceitttt

Shazwani said...

pergh! nak pengsan aku. haha

Ann said...

dpt tengok skit jer..tenet lembap bkn men...

akuzle said...

ah ah... x abeh2 gagap lagik neh...

Mell said...

oh tidak aku tertipu ! ceyh !

Khairi said...

Err... aku tak dpt kesan bunyi 'afrika' dalam lagu tu. Afrika dalam bahasa tamil ada trenslet ek? Ada member india tak kat sini.

~kuyam~ said...

laaa,yeke?ahaha,tp bg sy yg b4 ni pun dah ok.ehehe

Linglung said...

betul sangat la tuh..camtaek je gua tgk..haha

follow me on twitter - http://twitter.com/akulinglung

Fina Fento said...

hahah..ingatkan kod kat bawah tu subtitle adoi la..

>______<

K I E R A said...

Walamak !
Sekali LAKA LAKA daaa ~
*Pengsan sbb tkejut jap :)

Dark Half said...

da byk kali tgk vc ni tp review ko mmg btol2 mnjadik...u got me!

Latest entry grafik novel gua ~ Kalau Aku Bendul Kau Apa?Bangang?

Affan Ruslan said...

lol. hehe.
btw, aku rasa mcm pnh tgk. hehe

kroll said...

walaweyh.. leyh lak tkene

maisyara Pot! Pot! said...

mai dah hafal lagu tu semalam. ;p

Rama2Ungu said...

HGahahahahaha...aku hengatkan la bebetulll...cessss...wa tertipppuuuuuu

tpi best peeee

NiNa' said...

tapi lagu ni sangat best.. cume video klip je yg kureng

L Y N said...

ooohh... baru je taw. tapi lagu ni tetap best! :D

Rjuna said...

Lakha lakha na ding kah kah

Aris said...

postingan yang bagus kawan, tapi video klipnya tetap bagua

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk