Saturday, November 6, 2010

manusia air terjun / manusia air pancut

manusia air terjun / manusia air pancut

sempena musim banjir ni aku nak share koleksi video aku berkaitan manusia yang boleh menghasilkan air terjun atau air pancut.. rumah aku di kedah kini turut serta dinaiki air.. walaupun aku berasa sangat sedih, tapi apa boleh buat.. hidup mesti diteruskan.. haha.. kepada mangsa-mangsa banjir diluar sana, aku doakan semoga korang tabah menghadapi dugaan.. sama-sama doa untuk mempermudahkan segala urusan mangsa-mangsa banjir yang tinggal di utara malaysia..


video kali ini agak unik, aneh dan luar biasa.. amaran kepada korang yang mudah geli dengan benda-benda kotor agar tidak menonton video ni.. tapi bagi aku video ni lawak dan sangat unik.. tak ramai boleh buat macam mamat ni buat.. tiba-tiba muncul ilham untuk panggil mamat ni datang ke malaysia untuk sedut semua air banjir yang ada dalam rumah aku.. kah kah kah.. konfem pecah perut mamat ni sedut air dan pecah perut aku sebab gelak kat dia.. kah kah kah

video : weird human fountain
Related Posts with Thumbnails
Share This

43 comments:

  1. PERTAMAX DIAMANKAN

    ReplyDelete
  2. hahaha.. anon yang selalu pertamax diamankan :)

    ReplyDelete
  3. 2st. kah2.
    aku rasa die ada paip kat kerongkong die. tu yg stok air byk

    ReplyDelete
  4. affan ruslan : ni kalau nak ajak gaduh ni konfem aku lari.. dia pengotoq teruk kot.. hahahaha

    mrs cullen : ni bukan aku :( aku pembersih ok! haha

    nand nasyari : banjir dari mulut orang ni lagi bersih dari banjir yang bawak taik-taik orang.. hahahaha..

    ReplyDelete
  5. adawiyah : pendek kata, pengotoq buat lawak.. hahaha.. kan?

    nurulbadiah : kan dah warn awal-awal.. hahahah.. yg syg pi bukak jugak pasaipa~ air terjun ayaq lioQ~

    ReplyDelete
  6. nice lah. boleh simpan air dalam perut.

    ReplyDelete
  7. erk.
    pancut2 ni kepala otak dah menyimpang jaoh.
    gagaga.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. melayu jatuhkan melayu hahaa..sory la under xde mengene ngn entry hahhaa...isu panas

    ReplyDelete
  10. eeeeuwwhh gross! dia basuh muka dia guna air tuu. eeee bwekkk!!

    ReplyDelete
  11. hahha. idea yang bagus ni!! ;DD

    ReplyDelete
  12. pelik amat mamat neyh =.="
    tapi cool !!!
    hahha

    ReplyDelete
  13. opss, terbukak jugek. geli gila.
    camne mamat ni 'simpan' ayaq weh? tlg p sedut kat umah aku jap..

    ReplyDelete
  14. kira ok lagi tu kuar kot mulut..wakakakakk

    ReplyDelete
  15. balik la rumah tolong2 apa yang patut..huhuh

    ReplyDelete
  16. gile ah lactation!

    ReplyDelete
  17. Kalau dia telan ikan2 hidup, dah jadi akuariaum bergerak...

    ReplyDelete
  18. mane die simpan air?? tapi rase nak muntah.. sebagai mangsa banjir di perlis yang terputus bekalan air, saya x harap die datang. macam agak geli mattttt

    ReplyDelete
  19. TERBAIKKKKKKKKKKKKK hahahahahhahahahah

    ReplyDelete
  20. wekkkkkkkk...geli-geli !!! sumpah geli hahaha

    ReplyDelete
  21. pili bomba ka apa dia ni?
    huhuhu

    ReplyDelete
  22. anak IM baru saja ikuti misi membantu mangsa banjir di kedah sebentar tadi...

    ReplyDelete
  23. gile ah.. macam mana dia simpan air banyak-banyak tuh..

    ReplyDelete
  24. alaaa.. mamat tu tak geli la sebab dari mulut & badan dia sendiri.. hahahahaha.. try dari mulut orang lain, konfem dia pun muntah.. tapi kalau dari mulut kekasih hati? semuanya indah-indah belaka.. kah kah kah

    ReplyDelete
  25. napa slalu x dpt tgk vid eh..???huhu..buka je mesti scree putih cmtu je..=_="

    ReplyDelete
  26. hmmm..kalau gi belgium ade mannaken pis..
    huhuhu..itu budak kecik nye statue..pemes kot..
    keh3x.
    kecik je statue tu..aku tak phm ape yang istimewa.. tapi mase aku gi tu.. diorang kate..sbb die selamatkan satu tempat ni dari kebakaran dengan air kencing die..
    sangat tak logik..tapi sejarah negara orang..so biaq pi le..keh3x

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates