Saturday, November 6, 2010

manusia air terjun / manusia air pancut

sempena musim banjir ni aku nak share koleksi video aku berkaitan manusia yang boleh menghasilkan air terjun atau air pancut.. rumah aku di kedah kini turut serta dinaiki air.. walaupun aku berasa sangat sedih, tapi apa boleh buat.. hidup mesti diteruskan.. haha.. kepada mangsa-mangsa banjir diluar sana, aku doakan semoga korang tabah menghadapi dugaan.. sama-sama doa untuk mempermudahkan segala urusan mangsa-mangsa banjir yang tinggal di utara malaysia..


video kali ini agak unik, aneh dan luar biasa.. amaran kepada korang yang mudah geli dengan benda-benda kotor agar tidak menonton video ni.. tapi bagi aku video ni lawak dan sangat unik.. tak ramai boleh buat macam mamat ni buat.. tiba-tiba muncul ilham untuk panggil mamat ni datang ke malaysia untuk sedut semua air banjir yang ada dalam rumah aku.. kah kah kah.. konfem pecah perut mamat ni sedut air dan pecah perut aku sebab gelak kat dia.. kah kah kah

video : weird human fountain
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
43 Comments
Comments


43 comments:

Anonymous said...

PERTAMAX DIAMANKAN

crayon said...

hahaha.. anon yang selalu pertamax diamankan :)

Affan Ruslan said...

2st. kah2.
aku rasa die ada paip kat kerongkong die. tu yg stok air byk

Mrs. Cullen said...

pengotoq! haha

nand nasyari said...

erk....banjir..

crayon said...

affan ruslan : ni kalau nak ajak gaduh ni konfem aku lari.. dia pengotoq teruk kot.. hahahaha

mrs cullen : ni bukan aku :( aku pembersih ok! haha

nand nasyari : banjir dari mulut orang ni lagi bersih dari banjir yang bawak taik-taik orang.. hahahaha..

Adawiah Aduah said...

eeee..lawak tp pengotok

Nurulbadiah Lai said...

argggggggggghhh..
syg i hate this!

crayon said...

adawiyah : pendek kata, pengotoq buat lawak.. hahaha.. kan?

nurulbadiah : kan dah warn awal-awal.. hahahah.. yg syg pi bukak jugak pasaipa~ air terjun ayaq lioQ~

pakcik said...

nice lah. boleh simpan air dalam perut.

mera zati M.z said...

ish333 haha

kobEj0rdan~ said...

bai
stylo giler bai gmbr ni! haha

NuR 'aQiLaH said...

erk.
pancut2 ni kepala otak dah menyimpang jaoh.
gagaga.

-telordibasuh- said...
This comment has been removed by the author.
-telordibasuh- said...

melayu jatuhkan melayu hahaa..sory la under xde mengene ngn entry hahhaa...isu panas

nadrah zainuddin said...

eeeeuwwhh gross! dia basuh muka dia guna air tuu. eeee bwekkk!!

YOUsoF said...

hahha. idea yang bagus ni!! ;DD

si chentapelangi said...

pelik amat mamat neyh =.="
tapi cool !!!
hahha

fyoneex said...

opss, terbukak jugek. geli gila.
camne mamat ni 'simpan' ayaq weh? tlg p sedut kat umah aku jap..

Dark Half said...

kira ok lagi tu kuar kot mulut..wakakakakk

Raybond said...

wowow.. camne dia wat camtu? huhu..


Blog Johari Hamzah [dot] Com

Puteri Iqa Izyan said...

hak3..

ooo cik eykin. said...

hehehe. gileee mu.

nabil_potter said...

balik la rumah tolong2 apa yang patut..huhuh

Anzur Anuar said...

yark!! :D

Entry terbaru: Nokia N8 dan Movie dari Nokia

Anonymous said...

gile ah lactation!

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Kalau dia telan ikan2 hidup, dah jadi akuariaum bergerak...

Cik Miza said...

mane die simpan air?? tapi rase nak muntah.. sebagai mangsa banjir di perlis yang terputus bekalan air, saya x harap die datang. macam agak geli mattttt

nadey said...

TERBAIKKKKKKKKKKKKK hahahahahhahahahah

Lelord said...

ekekekeke...macam2 lak

syaza kelyza said...

hadoi , hahahaaa , giler la

♡ Sutera Kasih ♡ said...

wekkkkkkkk...geli-geli !!! sumpah geli hahaha

hafnan said...

comel sugguh...

[z@ck] said...

pili bomba ka apa dia ni?
huhuhu

Insan Marhaen said...

anak IM baru saja ikuti misi membantu mangsa banjir di kedah sebentar tadi...

Pencacai Alim said...

apa tuh?

nuR izyan said...

euwww....goli den..he3..

JAY said...

gile ah.. macam mana dia simpan air banyak-banyak tuh..

aQbukanPuteriKepadaRaja said...

wek..... apa nie........
geli...

crayon said...

alaaa.. mamat tu tak geli la sebab dari mulut & badan dia sendiri.. hahahahaha.. try dari mulut orang lain, konfem dia pun muntah.. tapi kalau dari mulut kekasih hati? semuanya indah-indah belaka.. kah kah kah

Roxy zai said...

napa slalu x dpt tgk vid eh..???huhu..buka je mesti scree putih cmtu je..=_="

elyana yazmin said...

hmmm..kalau gi belgium ade mannaken pis..
huhuhu..itu budak kecik nye statue..pemes kot..
keh3x.
kecik je statue tu..aku tak phm ape yang istimewa.. tapi mase aku gi tu.. diorang kate..sbb die selamatkan satu tempat ni dari kebakaran dengan air kencing die..
sangat tak logik..tapi sejarah negara orang..so biaq pi le..keh3x

ayaa alyy said...

ish3. haha.

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk