Monday, September 13, 2010

pandulah dengan cermat, ingatlah yang tersayang

owh.. dah lama aku tak update blog.. sebelum tu aku nak ucapkan selamat hari raya kepada semua.. aku agak busy menyambut hari raya di kedah.. sebab tu blog posting aku terabai.. kepada korang yang dah selamat sampai ke kampung, alhamdulillah bersyukurlah kita kepadaNya.. dan kepada korang yang nak pulang ke rumah kembali, pandulah dengan cermat ya.. tubelawak sayangkan korang semua.. tak syok la bila ada cerita orang eksiden2 ni.. ehehe..


kalau korang terlalu berhati-hati sangat pun, boleh buat orang lain menyampah gak kalau korang pandu lembab macam siput babi + brake ikut suka hati (kereta kat depan jauh sekilo pun dah tekan brake).. jadi pandulah berpada-pada.. janganlah jadi siput dan babi.. terus terang, aku agak menyampah bila ada orang pandu 40 50km atas highway.. tambah pulak tu yang bawak lembab tapi suka stay kat side kanan.. arghhh!! tensen!! nak bawak lembab, baik kau bawak kereta dalam hutan ja.. takyah masuk highway..

nak bawak laju pun tak boleh gak sebab membahayakan pemandu lain.. ikut dan patuhlah kepada papan tanda jalan.. insyaallah risiko kemalangan boleh dikurangkan.. ni ada satu video lawak yang kawan aku post kat facebook.. aku rasa lawak sebab tak berlaku benda yang negatif kat diorang ni.. tapi kalau jadi benda negatif, sudah pasti video ni tak dianggap lawak dah.. kah kah kah.. eh.. lawak ka? source : syakur

video : semua orang pun nak balik woi!
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
32 Comments
Comments


32 comments:

Scya LollitA said...

selamat ari rayeeeee ^__________^

CERITA LEBAT said...

selamat hari raya oi

gadisBunga said...

salam singgah...
tak rugi pun bawak secara bersopan. tapi yg bawak slow kt lane kanan tu bukan sopan lagi namanya..

diraja22 said...

salam syawal..

yieyaw said...

jalan-jalan raya

Encik MT said...

hahaha,nice post~




malas-terbang.blogspot.com

j0j0_bdiN@ said...

mak aku suke brek mengejut pastu kete jaoh lagi de dah brek~
tensen-tensen....

relevan said...

Hati hati di jalan raya..selamat berpuasa enam pula..

baginda® said...

bro slamat raye gak.. 0-0 naa!

kulop ludin said...

selamat ari raya juga buat mike....
mau yang panjang2 juga!!

MiSs TOrA said...

kdg3 ni kta da bwk dgn penuh behemah tp org lak x behemah tora aritu jtoh moto sbb moto len yg suka ati je melintas..x pasal3 luka3 jgk ..sadis n geram tol..

NoToBn said...

selamat hari raya...

Elvira Jay Arianna said...

selamat hari raya kamu

Elvira Jay Arianna said...

selamat hari raya kamu

velasrizal said...

awas panjang2.. lawak tu..

Eco Urinal : Gabungan Urinal Dan Sinki

naz said...

haha kemain lagi. selamat hari raya

nba-Nur said...

Salam.. Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Terima kasih sebab sudi singgah blog saya.

ms. mac said...

selamat hari raye! =)

Ryan goedangdjadoel said...

Selamat hari Raya ied Fitri. Mhn maaf lahir & Batin

GGK said...

selamat hari raya wei

Muhammad Burn said...

singgah raya yer tube lawak

Haw said...

shahdu pulak!.. ingatkan crita lawak baru dah kluar

caliph shuriken said...

slmat hari raya ^^

Dark Half said...

slamat raye tubelawak
haha...lawak btoi video tu

KiN said...

teheee......slamat hari raya gak
hati-hati memandu. awas panjang2...hehe

sunglass said...

berhati2 ketika memandu selamat hari raya

ibuintan said...

pandu laju dan lambat mengikut situasi dan tempat

suffian said...

salam syawal.. salam kembali berblog.. dan slmt kembali bkerja seperti biasa..

yangbaik said...

salam,... syawal masih panjang lagi kan...
so. salam eidul fitri... :-)

bofoyengfeng said...

duit raya takde ke bro?

Afzainizam said...

-SalamAidilfitri-Maaf Zahir & Batin-
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat

yup pandu cermat jiwa akan selamat nyawa tak melayang

Psikotube said...

http://psikotube.blogspot.com/

Salam ziarah....

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk