Monday, March 22, 2010

vista angkasa sarang maksiat?

vista angkasa? apa tu? vista angkasa ialah nama apartment dimana ada seorang mamat kacak dan mesra alam tinggal disitu.. ya! akulah orangnya.. ahahaha.. kenapa aku post tajuk mengenai apartment yang aku duduki sekarang? semalam aku jumpak kawan lama aku yg dah lama tak jumpak.. dia tanya aku tinggal kat mana sekarang? jadi aku bagitau laa aku tinggal kat vista angkasa berdekatan dengan universiti malaya dan bersebelahan dengan stesen universiti.. kawan aku senyum-senyum dan dia cakap "ooo.. yang kantoi beromen dekat tangga tu ka?" uhhh!! aku sedikit tergamam sebab tak paham..


lalu kawan aku menceritakan bahawa dekat vista angkasa ni lah berlakunya adegan kantoi beromen dekat tangga yang disiarkan dalam rancangan TV3 999.. oooo baru aku paham.. ahaha.. balik rumah terus google.. dan jumpak satu entry yang sangat sinis mengenai vista angkasa LINK.. tapi memang betul pon apa yang ditulis tu.. kat sini banyak sangat kapel keluar masok ikot sukati diorang.. jadi, aku sebagai pervert mestila ada planning baru untuk lebih happy tinggal kat vista angkasa ni.. nak tau apadia? mulai hari ini, aku tak mahu menggunakan lif lagi.. aku nak gunakan tangga ja.. mana tau dapat tengok 'tayangan free' kat tangga.. ahahahaha..

video : kantoi beromen di tangga vista angkasa


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
34 Comments
Comments


34 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

eeeeuuu! gay! hahahah. xD

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

mcm2....huhuhu

greenhall said...

makin kurus la hang nanti. haha

areev19 said...

gay detected~ =D

Gaban said...

aik!! ko stay sana rupanya krayong.. dekat dengan pat aku tu..

meera^da cute..*_* said...

weh2...ko xde pelakon len lagi ker???
haha

zaiMi said...

tak sangka kat sana ramai suka beromen ye? dapat video real nanti jangan lupa share kat sini. wahaha

Hana's Love Nest said...

lahh..dok kat vista ke? budak UM ek?? ke dah kerja. Hana pernah duduk situ dulu.. SERRRAAAMM!!!

crayon said...

bukan budak UM laa.. saya dulu SPM lingkop.. mana buleh study kat UM.. ahahaha

Gaban : hang duduk mana? mai laa chakotiau bawah rumah aku ni..

✿ shuhada said...

eh, ada lg crite ni? aku dulu dok situ masa stadi UM (cehh sj nak highlight). aku dok blok 7 (haha bgtau lg). tp tu dulu..

dulu masa 2002-2003 gitu mmg kecoh kes vista ni. banyak video hot. klu xslh penah masuk yg tv8 tu.

sori weih, xdpt tgk video ko post la..

p/s:kim slm abg2 nasi lemak kukus kat tepi gate tu (klu ada lg)n.. hah pokcik chakuetiow wee~

Armyrule said...

cis beger tol...tp aku mmg dah agak dah..ni mesti lawaknyer...ahahahah...kan blog tube lawak kan...terbaik

crayon said...

ya.. takkan aku nak letak real porn kot.. kang kena ubah header "where mom say no" ahahaa.. tima kasih semua..

Ariff Shah said...

oo
ko duduk vista angkasa rupanya. klo aku lalu situ nnti bleh lepak

yangbaik said...

OOOO... dok kat vista angkasa yek... apa perasaan anda bila.... (ntah) nak tanya pa? hihihi

... barangyang dah sudah tu sudah laaaa.... mudah2an org yg buat kerja tu... dah bertaubat.... tak perlu la kita panjangkan citernya... sian.. :p

bh said...

patut la cat baru

blueCITY® said...

hahahha..
yg pasti maksiat dimana2
kita jangan buat
kalau mampu cegah
jangan hang p skodeng jer
n tumpang sekaki lak
lalalal..

jaga diri

siggplus said...

bawak sekali camera

rakam pastu jual

lagi untung dr bisnes MLM atau login Fb dpt duit. haha

syafeuq said...

semuanya pernah ku lihat,hahah..

aienzunnur said...

hahaha...

nak pergi jugak la lalu tangga vista..

[jari] said...

crayon,
nape aku rasa takut pas baca cite ko nih ek?
seb baek aku dok kampung,leh menyorok drp tengok bende2 yg menyeramkan nih...

gerunnya....bertudung tuh..sah2 la islam...sebabnye,org kristian yg bertudung nih salunye biarawati je..(diorang dok kat gereja)

Miss ... said...

hehe weh rajin ko ekk wat video wakaka berbayo ke x pelakon2 tu hehe

Fina Fento said...

weh, saya pun tau jugak vista angkasa tu lepas tgk kat google maps tadi :D:D [nak jugak mengaku tau tempat tu :P]

nasib baik bukan betul..tetiba seram sejuk, takut, pening kepala..semua ada..ya allah..* meremang bulu roma X_X

P/s - lepas tau ini sekadar lakonan, geli la pulak :-s

Belalang said...

oOOOoo...vista angkasa rupanya
(saje mencelah,padahal x tau nak tulis pe)
keh keh keh

siti nurkhijah said...

hehe...kisah lama tapi masih berulang lagi..
aku penah gak duduk situ 2 minggu tumpng umah shuhada (komen kat atas tu..)

ProGAds said...

Nice to drop SSSmile....

http://potire.blogspot.com
http://asikloh.blogspot.com
http://reuterfeed.blogspot.com
http://spotek.blogspot.com

SyuQ said...

syoknya
tayangan free
lepas ni aku pon nak guna tangga gak la...
he he he

DaHLia said...

cadangan bernas tu beb!!

pasni mesti dpt dikurangkan semua tu..

memang VA tu dikenali dgn tempat maksiat..dulu kan Wan Kamarudin ke apa ke nama dia (NTV7) dulu pernah dedahkan..

erk situ ramai dak UM kan??

crayon said...

at least bila penduduk vista tau kat vista ada blogger yang pervert, diorang takkan beromen kat tangga dah.. kan? ahahahaha

joegrimjow said...

terbaca komen gay
xmo tengok la

noor afzan said...

hak2..dah agak dah..
kata tube lawak..
memang nampak sangat lelaki itu..kuikui~

Rowena Chasez said...

ahahahahaa..
tergelak tgk video yg 3rd 2..
mengong!!
gay!!

budak kampung said...

nak dok sane gak r keh3

TnZ said...

mm pernah report JAIS sbb ad org laki pompuan keluar masuk...

|| A r a W a n i || said...

ah? org dok vista angkasa okeh jep..
Haip. Mintak d jauhkn dri melihat mende2 HARAM..

Amiin.

Post a Comment

Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk