Monday, March 22, 2010

vista angkasa sarang maksiat?

vista angkasa sarang maksiat?

vista angkasa? apa tu? vista angkasa ialah nama apartment dimana ada seorang mamat kacak dan mesra alam tinggal disitu.. ya! akulah orangnya.. ahahaha.. kenapa aku post tajuk mengenai apartment yang aku duduki sekarang? semalam aku jumpak kawan lama aku yg dah lama tak jumpak.. dia tanya aku tinggal kat mana sekarang? jadi aku bagitau laa aku tinggal kat vista angkasa berdekatan dengan universiti malaya dan bersebelahan dengan stesen universiti.. kawan aku senyum-senyum dan dia cakap "ooo.. yang kantoi beromen dekat tangga tu ka?" uhhh!! aku sedikit tergamam sebab tak paham..


lalu kawan aku menceritakan bahawa dekat vista angkasa ni lah berlakunya adegan kantoi beromen dekat tangga yang disiarkan dalam rancangan TV3 999.. oooo baru aku paham.. ahaha.. balik rumah terus google.. dan jumpak satu entry yang sangat sinis mengenai vista angkasa LINK.. tapi memang betul pon apa yang ditulis tu.. kat sini banyak sangat kapel keluar masok ikot sukati diorang.. jadi, aku sebagai pervert mestila ada planning baru untuk lebih happy tinggal kat vista angkasa ni.. nak tau apadia? mulai hari ini, aku tak mahu menggunakan lif lagi.. aku nak gunakan tangga ja.. mana tau dapat tengok 'tayangan free' kat tangga.. ahahahaha..

video : kantoi beromen di tangga vista angkasa


Related Posts with Thumbnails
Share This

34 comments:

  1. makin kurus la hang nanti. haha

    ReplyDelete
  2. aik!! ko stay sana rupanya krayong.. dekat dengan pat aku tu..

    ReplyDelete
  3. weh2...ko xde pelakon len lagi ker???
    haha

    ReplyDelete
  4. tak sangka kat sana ramai suka beromen ye? dapat video real nanti jangan lupa share kat sini. wahaha

    ReplyDelete
  5. lahh..dok kat vista ke? budak UM ek?? ke dah kerja. Hana pernah duduk situ dulu.. SERRRAAAMM!!!

    ReplyDelete
  6. bukan budak UM laa.. saya dulu SPM lingkop.. mana buleh study kat UM.. ahahaha

    Gaban : hang duduk mana? mai laa chakotiau bawah rumah aku ni..

    ReplyDelete
  7. eh, ada lg crite ni? aku dulu dok situ masa stadi UM (cehh sj nak highlight). aku dok blok 7 (haha bgtau lg). tp tu dulu..

    dulu masa 2002-2003 gitu mmg kecoh kes vista ni. banyak video hot. klu xslh penah masuk yg tv8 tu.

    sori weih, xdpt tgk video ko post la..

    p/s:kim slm abg2 nasi lemak kukus kat tepi gate tu (klu ada lg)n.. hah pokcik chakuetiow wee~

    ReplyDelete
  8. cis beger tol...tp aku mmg dah agak dah..ni mesti lawaknyer...ahahahah...kan blog tube lawak kan...terbaik

    ReplyDelete
  9. ya.. takkan aku nak letak real porn kot.. kang kena ubah header "where mom say no" ahahaa.. tima kasih semua..

    ReplyDelete
  10. oo
    ko duduk vista angkasa rupanya. klo aku lalu situ nnti bleh lepak

    ReplyDelete
  11. OOOO... dok kat vista angkasa yek... apa perasaan anda bila.... (ntah) nak tanya pa? hihihi

    ... barangyang dah sudah tu sudah laaaa.... mudah2an org yg buat kerja tu... dah bertaubat.... tak perlu la kita panjangkan citernya... sian.. :p

    ReplyDelete
  12. hahahha..
    yg pasti maksiat dimana2
    kita jangan buat
    kalau mampu cegah
    jangan hang p skodeng jer
    n tumpang sekaki lak
    lalalal..

    jaga diri

    ReplyDelete
  13. bawak sekali camera

    rakam pastu jual

    lagi untung dr bisnes MLM atau login Fb dpt duit. haha

    ReplyDelete
  14. semuanya pernah ku lihat,hahah..

    ReplyDelete
  15. hahaha...

    nak pergi jugak la lalu tangga vista..

    ReplyDelete
  16. crayon,
    nape aku rasa takut pas baca cite ko nih ek?
    seb baek aku dok kampung,leh menyorok drp tengok bende2 yg menyeramkan nih...

    gerunnya....bertudung tuh..sah2 la islam...sebabnye,org kristian yg bertudung nih salunye biarawati je..(diorang dok kat gereja)

    ReplyDelete
  17. hehe weh rajin ko ekk wat video wakaka berbayo ke x pelakon2 tu hehe

    ReplyDelete
  18. weh, saya pun tau jugak vista angkasa tu lepas tgk kat google maps tadi :D:D [nak jugak mengaku tau tempat tu :P]

    nasib baik bukan betul..tetiba seram sejuk, takut, pening kepala..semua ada..ya allah..* meremang bulu roma X_X

    P/s - lepas tau ini sekadar lakonan, geli la pulak :-s

    ReplyDelete
  19. oOOOoo...vista angkasa rupanya
    (saje mencelah,padahal x tau nak tulis pe)
    keh keh keh

    ReplyDelete
  20. hehe...kisah lama tapi masih berulang lagi..
    aku penah gak duduk situ 2 minggu tumpng umah shuhada (komen kat atas tu..)

    ReplyDelete
  21. Nice to drop SSSmile....

    http://potire.blogspot.com
    http://asikloh.blogspot.com
    http://reuterfeed.blogspot.com
    http://spotek.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. syoknya
    tayangan free
    lepas ni aku pon nak guna tangga gak la...
    he he he

    ReplyDelete
  23. cadangan bernas tu beb!!

    pasni mesti dpt dikurangkan semua tu..

    memang VA tu dikenali dgn tempat maksiat..dulu kan Wan Kamarudin ke apa ke nama dia (NTV7) dulu pernah dedahkan..

    erk situ ramai dak UM kan??

    ReplyDelete
  24. at least bila penduduk vista tau kat vista ada blogger yang pervert, diorang takkan beromen kat tangga dah.. kan? ahahahaha

    ReplyDelete
  25. hak2..dah agak dah..
    kata tube lawak..
    memang nampak sangat lelaki itu..kuikui~

    ReplyDelete
  26. ahahahahaa..
    tergelak tgk video yg 3rd 2..
    mengong!!
    gay!!

    ReplyDelete
  27. mm pernah report JAIS sbb ad org laki pompuan keluar masuk...

    ReplyDelete
  28. ah? org dok vista angkasa okeh jep..
    Haip. Mintak d jauhkn dri melihat mende2 HARAM..

    Amiin.

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates