Wednesday, October 20, 2010

video pasti gelak - cabaran tahan gelak

hahaha.. sebenarnya kat youtube tu ada banyak cabaran-cabaran untuk menonton video tapi kena tahan gelak (try not to laugh challenge).. setakat sekarang aku tak pernah tewas lagi dengan cabaran-cabaran seperti ini sehinggalah aku ditemukan dengan video dari break.com yang agak susah untuk dimenangi kerana cabarannya ada banyak peringkat.. aku yakin korang juga akan gelak atau ketawa atau senyum ketika menonton video ini.. percayalah! kalau korang tak gelak, mungkin korang adalah manusia yang mengalami terlampau banyak masalah dalam hidup..


berdasarkan statistik video ini, dari 11,000 user yang menonton video ini telah tewas atau dalam erti kata lain telah ketawa menonton video ini.. dan 1,000 tidak ketawa (kononnya).. jadi boleh dikatakan anda pasti ketawa dengan peratusan lebih kurang 90% ketika menonton video ini.. kah kah kah.. pengiraan peratusan telah dibuat, huraian pendek telah diberi dan video pasti gelak telah dikongsi.. tubelawak nak angkat kaki, terpulang kat korang semua untuk mencaci maki.. kah kah kah.. macam pantun pulak..

video : try not to laugh challenge
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
5 Comments
Comments


5 comments:

calf said...

kenapa sume video lama2 ye..sume da penah tengok..

tp oklah...

Affan Ruslan said...

yang paling lawak pakcik baju kuning tu gelak

sue/allya/zalya said...

hurmmmm teroknye dorg gelak..

Anonymous said...

aku tak gelak ponn

n a z m i said...

HIORKKK HIORKKK HIORKKKK HAHHAHAA

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk