Wednesday, October 20, 2010

video pasti gelak - cabaran tahan gelak

video pasti gelak - cabaran tahan gelak

hahaha.. sebenarnya kat youtube tu ada banyak cabaran-cabaran untuk menonton video tapi kena tahan gelak (try not to laugh challenge).. setakat sekarang aku tak pernah tewas lagi dengan cabaran-cabaran seperti ini sehinggalah aku ditemukan dengan video dari break.com yang agak susah untuk dimenangi kerana cabarannya ada banyak peringkat.. aku yakin korang juga akan gelak atau ketawa atau senyum ketika menonton video ini.. percayalah! kalau korang tak gelak, mungkin korang adalah manusia yang mengalami terlampau banyak masalah dalam hidup..


berdasarkan statistik video ini, dari 11,000 user yang menonton video ini telah tewas atau dalam erti kata lain telah ketawa menonton video ini.. dan 1,000 tidak ketawa (kononnya).. jadi boleh dikatakan anda pasti ketawa dengan peratusan lebih kurang 90% ketika menonton video ini.. kah kah kah.. pengiraan peratusan telah dibuat, huraian pendek telah diberi dan video pasti gelak telah dikongsi.. tubelawak nak angkat kaki, terpulang kat korang semua untuk mencaci maki.. kah kah kah.. macam pantun pulak..

video : try not to laugh challenge
Related Posts with Thumbnails
Share This

5 comments:

  1. kenapa sume video lama2 ye..sume da penah tengok..

    tp oklah...

    ReplyDelete
  2. yang paling lawak pakcik baju kuning tu gelak

    ReplyDelete
  3. aku tak gelak ponn

    ReplyDelete
  4. HIORKKK HIORKKK HIORKKKK HAHHAHAA

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates