Saturday, November 27, 2010

kisah sedih : percintaan yang menyayat hati

kisah sedih : percintaan yang menyayat hati

haha.. aku tak pernah tulis entry sedih lagi kan? selalunya lawak merapu, serius, fakta dan lain-lain kecuali sedih.. ni kali pertama aku nak buat entry sedih untuk korang semua.. sila jangan salah paham, bukannya aku suka tengok kawan-kawan atau pembaca semua sedih.. cuma kadang-kadang, memang kita perlu merasai perasaan sedih.. kalau takda perasaan sedih dalam jiwa ni, mungkin hati kita sudah mati.. sebab tu lah ada manusia yang berani buat kezaliman terhadap manusia lain.. sifat 'ihsan' tu sudah hilang dalam diri..


aku terlintas nak buat video ni atas inspirasi seseorang.. siapa individu yang menjadi inspirasi kepada aku tu? aku taknak cakap sekarang.. lepas korang tengok video ni mesti korang akan tau siapa sumber inspirasi aku.. sila tenangkan otak korang, rehatkan minda dan duduk baik-baik ya! enjoy video ni.. khas dari aku untuk korang semua :)

video : kisah sedih percintaan yang menyayat hati
Related Posts with Thumbnails
Share This

79 comments:

  1. suka ayat kanda yang ini;

    "kalau takda perasaan sedih dalam jiwa ni, mungkin hati kita sudah mati.. sebab tu lah ada manusia yang berani buat kezaliman terhadap manusia lain.. sifat 'ihsan' tu sudah hilang dalam diri.."

    taktau pasaipa takley view video.. pasai broadband ceq ka? huhu :(

    ReplyDelete
  2. tubelawak sakit..!! tubelawak sakit...!!

    ReplyDelete
  3. kalau pakai celcom, klik sini

    http://www.youtube.com/watch?v=QU9ffn1r5IA

    ahahaha.. sori.. celcom diskriminasi.. :D

    ReplyDelete
  4. dia sakit sebab dia tercalon blog lawak pilihan malaysia ni...hehehe...i vote for this blog...lalala....

    ReplyDelete
  5. sungguh ku tak sangka...macam...macam...malas aku nak sebut...

    ReplyDelete
  6. hampeh...baru nak tacing seminit dua..rupa2nya pondan yang dikejar...memang berbaloi pondan tu kena bunuh pun...haha

    ReplyDelete
  7. pffttt~
    penat aku layan feeling. dah prepare tisu pon nih.

    ReplyDelete
  8. penat bace cerita terkedek2 dengan lagu yang sangat lemah lembab!! tetibe masuk lagu disko kan??? agaknya kamu nak nasib sama ngan awek lelaki tu ke?

    ReplyDelete
  9. HAHAHAHA punya lah penat ingat last last perempuan tu mati ke apa ke. sekali pondan pulakk. hahahahahaha sengal :D

    ReplyDelete
  10. hmmmmm, mmg takley serius die niyhhh... :P

    ReplyDelete
  11. mase ckp fon pn kuar suara pompuan jgk ek? haha.

    baru nk start feeling.. hancus~

    ReplyDelete
  12. hahaha...itu sahaja yang mampu kuucapkan...

    ReplyDelete
  13. kah kah. hampeh gila. dgn lagu last2 tu takleh blah. hahah.

    *bro, amcam haritu?

    ReplyDelete
  14. Lain kali dia kena webcam sekali, setakat chatting jer tak cukup. Nasib baik Cik Pon jer, kalau jumpa rupa2nya Mat La atau Awang Hitam, lagi parah...

    ReplyDelete
  15. berjuraian air mata aku melihat video ini..
    xtau la air mata tu utk video ni..
    atau utk diri aku sndri yg.....
    haih..dah la..lupakan lupakan.

    ReplyDelete
  16. hahah... sedih3... hahah..

    semoga mng nnt..

    ReplyDelete
  17. rase mcm sweet aje ha..at the end memg screw up evrything..lawak kot!! memg leh gelak guling2!! =))

    ReplyDelete
  18. hahahahahahhahaha..penat gelak!
    tak jadi nk melayan emosi..hahahah:))

    ReplyDelete
  19. MMG..kite pakia broadband jp ni dia tak kuar..haha

    ReplyDelete
  20. sedey..da la i ngah pkai mask...pecah2 mask i menahan sedeh...hahahah

    ReplyDelete
  21. sejuto kali ganda lagi best dari 2 alam.haha!

    ReplyDelete
  22. siot. aku da agak da ending die mesti pelik2. tpi lawak ah. hahaha

    ReplyDelete
  23. ngeng gile.. ak ingt kisah die de la rupe ala2 one litre of tears ke jadah pe.. uper yer... erkkkk...

    ReplyDelete
  24. adush..baru start feeling trus tergelak..hahaha..
    smart r bro...

    ReplyDelete
  25. hadoiii terkejut den td..haha neway mmg lawak last2 tu.. ;)

    ReplyDelete
  26. hahahaaaa,, lagu yang last tu x leh belah btol,,
    terbahak bahak aku gelak . .
    terbaik laa tubelawak . .

    ReplyDelete
  27. sedihnyaa hakuuu...pondan tu terbunuh free

    ReplyDelete
  28. menunggu 5 tahun umpama menunggu video tersebut hingga ke akhir lantas kecewa kerana wakenabeb! hahaha siot je

    ReplyDelete
  29. one liter of tears tu ahh mmg seliter la klu tgk..

    try tgk More than Blue..
    ahahaha
    i bet mata u mesti lebam tgk citer ni punye...
    waaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  30. bukn setakat satu liter...ber liter2 ayaq mata meleleh kluar...kakakakaka

    ReplyDelete
  31. bhahah..
    adoi.. punye la excited nak tunggu ending story tu..
    haish..
    alih-alih bercinta dengan pondan..
    =='

    mmg sedih gile! ngeheh

    ReplyDelete
  32. ouh demmm.baru nak pilin2 pepagi neh..adehhh...muntah ijaw !

    ReplyDelete
  33. ye sgt sedih citer ini...tahniah laaaaaaaa...cittt


    oh ya...happy bufday ye enchik izuari idris..:P

    ReplyDelete
  34. Sebak aku rasa tengok kisah ni... Sob3x....
    Uhuk! Npe x berhenti2 pulak air mata nih!
    Adei~

    ReplyDelete
  35. hahaha....rasa geram pun ada..nasib lawak..relax sikit mggu2 exam ni...

    ReplyDelete
  36. ko punye idea memang aku dah agak nak prank nie . hahahahahha . :}

    ReplyDelete
  37. hahahaha....tubelawak....ni kisah nyata tubelawak ke..?????hahaha

    ReplyDelete
  38. Salam sahabat ronda2 tgh hari...saya pun turut simpati :)
    New Entry "Awas!! Risiko Berbolgger"

    ReplyDelete
  39. :):):)
    sedih yaamat.. hakhakhak

    ReplyDelete
  40. nak kerapuan mu xmau kesediahan mu

    KEMBALIKAN KERAPUAN mu itu...


    hahahaha

    ReplyDelete
  41. hahahaha
    .. memang sedih sgt2.. wahahaha

    ReplyDelete
  42. hehe kecian sungguh laki tu..........

    ReplyDelete
  43. hye2...cdih lerr...n cian kat laki tue kn..hehhe..jgn lupa follow blog sy...

    ReplyDelete
  44. aiseyman... ku tertipu lagi.. tidakkkk

    ReplyDelete
  45. haha ko ngan semua video ko memang betul2 lawak..muahaha

    ReplyDelete
  46. hidup kena ada semua rasa suka dan duka macam makanan jugak masam, manis, masin..baru bermakna dan sedap kan. =P

    Latest Entri :
    Trajik Terhebat Di Air Terjun

    ReplyDelete
  47. hahahahahah...buat kina rasa sedih dan tergelak pagi ISNIN yg bosan nie...TQ...

    ReplyDelete
  48. sengal je. hahaha bru nak feeling2

    ReplyDelete
  49. ngok ngek betoi.. hahhahhaha.....

    ReplyDelete
  50. sm btl crita ni ngan kisah org
    tp sy bukanlah pondan oke!! (penegasan,sbb tu double tanda seru)

    haha
    tp syg..
    almost 2 years
    dia minta break
    still ckp mcm ni ngan org
    "jgn cri yg lain k"
    cih!
    llki ni mmg a ssh btl utk difaham
    dah break tp xnk lepas
    apalah tu?

    ReplyDelete
  51. tubelawak best tak bercinta dengan pondan?????bongok betul

    ReplyDelete
  52. hahaha... sengal a tubelawak nih...
    punyer 5 taun tggu...
    gler a..

    ReplyDelete
  53. ble plaa mcam tu kejadiannya...ahaha...

    ReplyDelete
  54. Sangat menyayat hati...... hehehee

    ReplyDelete
  55. ha3...bangang gle..

    ReplyDelete
  56. lagunya juga bikin sedih, kalau boleh tau lagu apa ya ?
    bisa saya download

    ReplyDelete
  57. kisah sedih yg kadang2 datang dari diri sendiri

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates