Saturday, November 27, 2010

kisah sedih : percintaan yang menyayat hati

haha.. aku tak pernah tulis entry sedih lagi kan? selalunya lawak merapu, serius, fakta dan lain-lain kecuali sedih.. ni kali pertama aku nak buat entry sedih untuk korang semua.. sila jangan salah paham, bukannya aku suka tengok kawan-kawan atau pembaca semua sedih.. cuma kadang-kadang, memang kita perlu merasai perasaan sedih.. kalau takda perasaan sedih dalam jiwa ni, mungkin hati kita sudah mati.. sebab tu lah ada manusia yang berani buat kezaliman terhadap manusia lain.. sifat 'ihsan' tu sudah hilang dalam diri..


aku terlintas nak buat video ni atas inspirasi seseorang.. siapa individu yang menjadi inspirasi kepada aku tu? aku taknak cakap sekarang.. lepas korang tengok video ni mesti korang akan tau siapa sumber inspirasi aku.. sila tenangkan otak korang, rehatkan minda dan duduk baik-baik ya! enjoy video ni.. khas dari aku untuk korang semua :)

video : kisah sedih percintaan yang menyayat hati
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
79 Comments
Comments


79 comments:

enyheartsdiamond said...

suka ayat kanda yang ini;

"kalau takda perasaan sedih dalam jiwa ni, mungkin hati kita sudah mati.. sebab tu lah ada manusia yang berani buat kezaliman terhadap manusia lain.. sifat 'ihsan' tu sudah hilang dalam diri.."

taktau pasaipa takley view video.. pasai broadband ceq ka? huhu :(

Ain Zulaikha said...

tubelawak sakit..!! tubelawak sakit...!!

crayon said...

kalau pakai celcom, klik sini

http://www.youtube.com/watch?v=QU9ffn1r5IA

ahahaha.. sori.. celcom diskriminasi.. :D

ciK mOt ©™ said...

dia sakit sebab dia tercalon blog lawak pilihan malaysia ni...hehehe...i vote for this blog...lalala....

m.u.d.a.s.f.r.e.a.k.z said...

sungguh ku tak sangka...macam...macam...malas aku nak sebut...

Puteri Iqa Izyan said...

tubesedih. emo.

Azrul Hisham said...

hampeh...baru nak tacing seminit dua..rupa2nya pondan yang dikejar...memang berbaloi pondan tu kena bunuh pun...haha

fyoneex said...

pffttt~
penat aku layan feeling. dah prepare tisu pon nih.

Cik Miza said...

penat bace cerita terkedek2 dengan lagu yang sangat lemah lembab!! tetibe masuk lagu disko kan??? agaknya kamu nak nasib sama ngan awek lelaki tu ke?

nadrah zainuddin said...

HAHAHAHA punya lah penat ingat last last perempuan tu mati ke apa ke. sekali pondan pulakk. hahahahahaha sengal :D

fAriefArihan said...

hmmmmm, mmg takley serius die niyhhh... :P

evagurltingtong said...

mase ckp fon pn kuar suara pompuan jgk ek? haha.

baru nk start feeling.. hancus~

princeduyong said...

hahaha...itu sahaja yang mampu kuucapkan...

Affan Ruslan said...

kah kah. hampeh gila. dgn lagu last2 tu takleh blah. hahah.

*bro, amcam haritu?

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Lain kali dia kena webcam sekali, setakat chatting jer tak cukup. Nasib baik Cik Pon jer, kalau jumpa rupa2nya Mat La atau Awang Hitam, lagi parah...

Faezah Hannah Al Baj said...

kahkahkah~ sengetttt betol la.. =)

SallOLosSai said...

hahaha... memang dah agak dah..

syafiqah ezam shah said...

perghhhhh....tak baik punya...

intan said...

berjuraian air mata aku melihat video ini..
xtau la air mata tu utk video ni..
atau utk diri aku sndri yg.....
haih..dah la..lupakan lupakan.

mR.sYaH said...

hahah... sedih3... hahah..

semoga mng nnt..

Nurulbadiah Lai said...

:(

mencikkk org tu!!

wannurfazrini said...

hahaha , sgt romantik awww !

Eyn said...

rase mcm sweet aje ha..at the end memg screw up evrything..lawak kot!! memg leh gelak guling2!! =))

farahmoque said...

hahahahahahhahaha..penat gelak!
tak jadi nk melayan emosi..hahahah:))

virulent lolita tan benihime said...

MMG..kite pakia broadband jp ni dia tak kuar..haha

fana said...

sedey..da la i ngah pkai mask...pecah2 mask i menahan sedeh...hahahah

Encik MT said...

sejuto kali ganda lagi best dari 2 alam.haha!

virulent lolita tan benihime said...

hahahahhahahhahahahahahahah

_aLiaHwaFa_ said...

siot. aku da agak da ending die mesti pelik2. tpi lawak ah. hahaha

cik-terompah said...

ngeng gile.. ak ingt kisah die de la rupe ala2 one litre of tears ke jadah pe.. uper yer... erkkkk...

Kimmy Ai said...

hahahaha. gay! gay! ;D

tHesmUff said...

adush..baru start feeling trus tergelak..hahaha..
smart r bro...

.:reine:. said...

hadoiii terkejut den td..haha neway mmg lawak last2 tu.. ;)

inspirasiizra said...

hahahaaaa,, lagu yang last tu x leh belah btol,,
terbahak bahak aku gelak . .
terbaik laa tubelawak . .

Dark Half said...

sedihnyaa hakuuu...pondan tu terbunuh free

Fitrihadi said...

menunggu 5 tahun umpama menunggu video tersebut hingga ke akhir lantas kecewa kerana wakenabeb! hahaha siot je

Rosliza Roslan said...

dtg jenguk ni

Fiq said...

one liter of tears tu ahh mmg seliter la klu tgk..

try tgk More than Blue..
ahahaha
i bet mata u mesti lebam tgk citer ni punye...
waaaaaaaaaaaaaaaa

rAy jR...@...Aliff said...

bukn setakat satu liter...ber liter2 ayaq mata meleleh kluar...kakakakaka

Ikhwan said...

Wakenabeb..

Lirik terbaru : Maher Zain - For the Rest of My Life

.:Azreen:. said...

bhahah..
adoi.. punye la excited nak tunggu ending story tu..
haish..
alih-alih bercinta dengan pondan..
=='

mmg sedih gile! ngeheh

dya adriza said...

Hahahahaha! serius sangat lawak..

d_LA said...

ouh demmm.baru nak pilin2 pepagi neh..adehhh...muntah ijaw !

Wahidah said...

ye sgt sedih citer ini...tahniah laaaaaaaa...cittt


oh ya...happy bufday ye enchik izuari idris..:P

Dilema Si Tangan Basah said...

adeh. tertipu. :p

Black Winter said...

Sebak aku rasa tengok kisah ni... Sob3x....
Uhuk! Npe x berhenti2 pulak air mata nih!
Adei~

black_mel said...

hahaha....rasa geram pun ada..nasib lawak..relax sikit mggu2 exam ni...

Amir said...

ko punye idea memang aku dah agak nak prank nie . hahahahahha . :}

Anonymous said...

hahahaha....tubelawak....ni kisah nyata tubelawak ke..?????hahaha

akuanakpahang (AAP) said...

Salam sahabat ronda2 tgh hari...saya pun turut simpati :)
New Entry "Awas!! Risiko Berbolgger"

Mknace said...

:):):)
sedih yaamat.. hakhakhak

K I E R A said...

Terbaik ! :)

mr.syazwan said...

nak kerapuan mu xmau kesediahan mu

KEMBALIKAN KERAPUAN mu itu...


hahahaha

luvly mya said...

LOL. HAHAHAHAHAHHA

Fyzal said...

hahahaha
.. memang sedih sgt2.. wahahaha

Ann said...

hehe kecian sungguh laki tu..........

ieka said...

bhahahahaha!mr.cendawan

Sharfinaz & Fadzlishah said...

hye2...cdih lerr...n cian kat laki tue kn..hehhe..jgn lupa follow blog sy...

Tulip said...

wuawuawua...:(

cik tomyam said...

aiseyman... ku tertipu lagi.. tidakkkk

Cikbelog said...

haha ko ngan semua video ko memang betul2 lawak..muahaha

Faizal Fredley said...

3 KALI TGK 3 KALI NAGIS AKU..HEHEH

eiela said...

hidup kena ada semua rasa suka dan duka macam makanan jugak masam, manis, masin..baru bermakna dan sedap kan. =P

Latest Entri :
Trajik Terhebat Di Air Terjun

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

hahahahahah...buat kina rasa sedih dan tergelak pagi ISNIN yg bosan nie...TQ...

syue said...

sengal je. hahaha bru nak feeling2

mama_izz said...

ngok ngek betoi.. hahhahhaha.....

paan said...

sedih.. sgt sedih.. haha

✿ CikCimi said...

hahaha.
gile la sedeh dy.

Miss Lemon said...

sm btl crita ni ngan kisah org
tp sy bukanlah pondan oke!! (penegasan,sbb tu double tanda seru)

haha
tp syg..
almost 2 years
dia minta break
still ckp mcm ni ngan org
"jgn cri yg lain k"
cih!
llki ni mmg a ssh btl utk difaham
dah break tp xnk lepas
apalah tu?

keletahmeera said...

tubelawak best tak bercinta dengan pondan?????bongok betul

missroses!! said...

hahaha... sengal a tubelawak nih...
punyer 5 taun tggu...
gler a..

missroses!! said...

hahaha

[L.U.V.E] said...

ble plaa mcam tu kejadiannya...ahaha...

NuR 'aQiLaH said...

encek izuari oke x?

risau -_-"

awandragon said...

Sangat menyayat hati...... hehehee

Love hurt aeNnn said...

sengal je kan.. haha.

Anonymous said...

ha3...bangang gle..

Anonymous said...

lagunya juga bikin sedih, kalau boleh tau lagu apa ya ?
bisa saya download

amieyrul mieyrul said...

kisah sedih yg kadang2 datang dari diri sendiri

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk