Wednesday, January 25, 2012

nama moden untuk diberikan kepada anak anda

zaman sekarang ni adalah zaman dimana semua orang berusaha untuk memberikan nama yang stylo kepada anak-anak.. nama seperti ali, abu, awang, dan rafe'ah sudah dianggap kuno mungkin kerana sesetengah ibubapa menganggap nama-nama itu bakal memalukan anak mereka sekiranya anak mereka menyertai program realiti seperti akademi fantasia mahupun rajalawak.. memang tidak dinafikan, nama seseorang memainkan peranan penting dalam membentuk keyakinan diri..


jadi kepada anda yang bakal menimang cahaya mata dan masih belum ada idea untuk memberikan nama kepada anak anda, anda bolehlah mengikuti entry ini.. aku yakin, nama-nama yang disebutkan ini bakal membuatkan anda terkemuka lebih daripada bintang akademi fantasia yang sedia ada..


batman bin suparman


beckham figo zidan


chew kok : kunyah peliaq? kah kah kah


f.you


lord voldermort


man fuk


mike litoris : mike kelentit? kah kah kah


oliver loser


take shit a


the african hawkins


superman


vagina


tiny dick


jesus condom


beezow doo-doo zopittybop-bop-bop


p/s : jangan letak nama panjang-panjang kat anak.. nanti kesian kat dia sebab nak kena guna 2 kertas jawapan objektif ketika UPSR, PMR dan SPM



SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
26 Comments
Comments


26 comments:

YaYaNsMuM said...

Ish2...pelik2nye nama zaman nie.Islam tu jugak indah!(^_^)

bLaCk | maWaR said...

kah89~ hoisy lucah ngat aih nama! :p

si ngokngek said...

mak aii hang,tergeliat lidah aku baca..HAHAHA

bab nama panjang tue mmg kesian,letih munulis nama ja,karangan belum..err

Wadi AR said...

macam entri aku minggu lepas. keje cikgu sgt leceh sbb nak key in nama yg panjang dan tah hape hape tah

Affan said...

Hai, nama saya affan.

ok tak?

pena rozie said...

x mau la

Anonymous said...

Nama saya izuari

♥CIK SHA♥ said...

erk? tapi nama omputih ni memang pelik2..field la wood la ntah natang ape2 lagi..semua boleh jadi nama..(-_-")

panda bulat said...

lawak-lawak.. :D hahah..nama batman suparman tu okay la.tpi yg hat lucah2 tu lgi kesian.

laskar pelangi said...

HAHAHA.

lyza said...

hahahahahaha....lawak lucah tul nama2 nie.. klau la dorang tahu maksud nama dorang..

cewek.medusa said...

terlampau agung kn bhs inggeris.. bunyi pn jadi lucah bila translate. cuba guna bahasa ibunda msg2. mungkin bermaksud baik:
vagina =sayuran
dick =anak lelaki sulung
beezow doo-doo zopittybop-bop-bop =anak lelaki kebanggaan keluarga

Dinda Iva said...

wakakaka..haah pelik2 nama tu haih...apepontakboleh....huwaaaaa

Lea Isnawi said...

sume tak best.

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Naya je kan letak nama anak2 pelik2 macam tu kesian diorang kannn... A very nice entry indeed... btw saya baru aje undi awak di
Most Funniest Blog!!! all the best..

sudilah kiranya vote saya kembali blog saya untuk kategory THE WORST BLOG OF THE YEAR @ http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 dan undi www.bicaramakdara.com

terima kasihhhh!! =)

misa said...

pelik gila nama. mcm mls pk je nk letak nme anak. lol

Anonymous said...

tube, serius aku cakap blog ni punya lawak mmg ada class. sambil gelak otak aku terdigest baca post2 hang. sebab tu aku masih setia folo blog ni. mungkin tak ramai boleh paham otak hang. tapi aku suka. hang lagi 1/4 nk sampai genius. socialmediaweek: YOU HAVE MY VOTE

sheena said...
This comment has been removed by the author.
sheena said...

I just came across your blog and found it be really helpful in my evaluation.Hey buddy that was a gud post lot of quality stuff and essential information
Ford Fusion AC Compressor

Kakiwayang said...

haha...lawak gile...already vote u for the Funniest Blog in Social Media Awards..

hope u can vote Kakiwayang.com di Upcoming Blogger of the Year...=)

http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=38

Saffrina Ropiee said...

beezow doo-doo zopittybop-bop-bop... style nama dia..

mdprima said...

adihhh.. xtahan gelak lawak..lawak..

MatahatyCikMentega said...

hahaha..styliooo..

aiEz said...

Nama lucah...heh

assmieda_lsea said...

Huh???mcm2 name kn skng??...erm...

Aziz Yusof said...

nama yg yg sgt terbaik. haha

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk