Wednesday, January 25, 2012

nama moden untuk diberikan kepada anak anda

nama moden untuk diberikan kepada anak anda

zaman sekarang ni adalah zaman dimana semua orang berusaha untuk memberikan nama yang stylo kepada anak-anak.. nama seperti ali, abu, awang, dan rafe'ah sudah dianggap kuno mungkin kerana sesetengah ibubapa menganggap nama-nama itu bakal memalukan anak mereka sekiranya anak mereka menyertai program realiti seperti akademi fantasia mahupun rajalawak.. memang tidak dinafikan, nama seseorang memainkan peranan penting dalam membentuk keyakinan diri..


jadi kepada anda yang bakal menimang cahaya mata dan masih belum ada idea untuk memberikan nama kepada anak anda, anda bolehlah mengikuti entry ini.. aku yakin, nama-nama yang disebutkan ini bakal membuatkan anda terkemuka lebih daripada bintang akademi fantasia yang sedia ada..


batman bin suparman


beckham figo zidan


chew kok : kunyah peliaq? kah kah kah


f.you


lord voldermort


man fuk


mike litoris : mike kelentit? kah kah kah


oliver loser


take shit a


the african hawkins


superman


vagina


tiny dick


jesus condom


beezow doo-doo zopittybop-bop-bop


p/s : jangan letak nama panjang-panjang kat anak.. nanti kesian kat dia sebab nak kena guna 2 kertas jawapan objektif ketika UPSR, PMR dan SPM

Share This

26 comments:

  1. Ish2...pelik2nye nama zaman nie.Islam tu jugak indah!(^_^)

    ReplyDelete
  2. kah89~ hoisy lucah ngat aih nama! :p

    ReplyDelete
  3. mak aii hang,tergeliat lidah aku baca..HAHAHA

    bab nama panjang tue mmg kesian,letih munulis nama ja,karangan belum..err

    ReplyDelete
  4. macam entri aku minggu lepas. keje cikgu sgt leceh sbb nak key in nama yg panjang dan tah hape hape tah

    ReplyDelete
  5. erk? tapi nama omputih ni memang pelik2..field la wood la ntah natang ape2 lagi..semua boleh jadi nama..(-_-")

    ReplyDelete
  6. lawak-lawak.. :D hahah..nama batman suparman tu okay la.tpi yg hat lucah2 tu lgi kesian.

    ReplyDelete
  7. hahahahahaha....lawak lucah tul nama2 nie.. klau la dorang tahu maksud nama dorang..

    ReplyDelete
  8. terlampau agung kn bhs inggeris.. bunyi pn jadi lucah bila translate. cuba guna bahasa ibunda msg2. mungkin bermaksud baik:
    vagina =sayuran
    dick =anak lelaki sulung
    beezow doo-doo zopittybop-bop-bop =anak lelaki kebanggaan keluarga

    ReplyDelete
  9. wakakaka..haah pelik2 nama tu haih...apepontakboleh....huwaaaaa

    ReplyDelete
  10. Naya je kan letak nama anak2 pelik2 macam tu kesian diorang kannn... A very nice entry indeed... btw saya baru aje undi awak di
    Most Funniest Blog!!! all the best..

    sudilah kiranya vote saya kembali blog saya untuk kategory THE WORST BLOG OF THE YEAR @ http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 dan undi www.bicaramakdara.com

    terima kasihhhh!! =)

    ReplyDelete
  11. pelik gila nama. mcm mls pk je nk letak nme anak. lol

    ReplyDelete
  12. tube, serius aku cakap blog ni punya lawak mmg ada class. sambil gelak otak aku terdigest baca post2 hang. sebab tu aku masih setia folo blog ni. mungkin tak ramai boleh paham otak hang. tapi aku suka. hang lagi 1/4 nk sampai genius. socialmediaweek: YOU HAVE MY VOTE

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  14. I just came across your blog and found it be really helpful in my evaluation.Hey buddy that was a gud post lot of quality stuff and essential information
    Ford Fusion AC Compressor

    ReplyDelete
  15. haha...lawak gile...already vote u for the Funniest Blog in Social Media Awards..

    hope u can vote Kakiwayang.com di Upcoming Blogger of the Year...=)

    http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=38

    ReplyDelete
  16. beezow doo-doo zopittybop-bop-bop... style nama dia..

    ReplyDelete
  17. adihhh.. xtahan gelak lawak..lawak..

    ReplyDelete
  18. Huh???mcm2 name kn skng??...erm...

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates