Sunday, April 3, 2011

video skandal seks ketua pembangkang

video skandal seks ketua pembangkang

ramai yang marah aku bila aku banyak tulis perkara lucah ataupun perkataan-perkataan yang lucah dalam blog aku.. baiklah, aku mintak maaf.. aku tau aku bersalah sebab memberikan contoh yang tidak baik kepada adik-adik yang berkunjung di blog ini :( kini aku rasa sangat bersalah dan kalau boleh aku ingin mintak maaf kepada semua golongan ibu bapa yang merasakan aku telah mengajar anak mereka untuk berfikiran lucah dan kotor..


paling best ialah bila ada yang memarahi aku di facebook dengan mengatakan "woi! hang dok tulis benda-benda lucah ni kat facebook, hang tau kan facebook ni ramai budak-budak!".. untuk pengetahuan saudara yang memarahi aku tu, fanpage tubelawak di facebook dari dulu sampai sekarang aku hadkan cuma untuk pengguna berumur 13 tahun dan ke atas saja.. kalau ada budak-budak yang menipu umur tu.. bukan salah aku kot? dalam blog aku pun aku tak pernah menyeru manusia agar menipu.. hehehe..

tapi.. kenapa nak blame aku bila jadi kes macam ni? adakah aku mengajak anak-anak anda untuk melakukan onar? kenapa tak salahkan berita di televisyen kerana selalu sebut :

  • memasukkan kemaluan ke dalam dubur
  • liwat berkali-kali
  • tidak mencuci dubur
  • skandal seks video seks
  • air mani di luar dubur?
  • sumpah mengaku diliwat

kah kah kah kah!! aku rasa berita kat tv lagi teruk kot.. siapa ajar nak tuduh dan buktikan seseorang itu bersalah dengan bersumpah? bodoh nak mampus.. at least apa yang aku tulis dalam blog ni takda la mengajar benda tak elok.. kah kah kah.. kepada yang tak pernah tengok lagi video skandal seks ketua pembangkang, boleh tengok kat link ni.. video porn hitam putih.. kuno nak mampus.. sapa nak tengok?? kah kah kah kah!!


p/s : aku tau maksud perkataan "liwat" pada tahun 1998 (sebab kat tv banyak kali sebut perkataan liwat sana liwat sini) bila aku tanya mak aku, mak aku cakap direct ja "laki romen ngan laki".. taboo kah benda ini untuk diketahui oleh anak-anak anda?
Share This

64 comments:

  1. setuju,,, ayat diatas dah jadi lumrah..mana ada lucah dah

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. tak tahulah. mungkin sesetengah entri bro keterlaluan. tapi aku ok je. biasalah masih ada yang rigid.

    ReplyDelete
  4. best lagi baca ruangan dr thambi kat metro

    ReplyDelete
  5. owh.. dia tu la pakar pundek malaysia.. kah kah kah

    ReplyDelete
  6. anak akak tanya sebab tengok berita. Yg baca berita tu pun asik senget2 mulut kalau baca bab politik. seronok gamaknya dpt m'hentam org...

    ReplyDelete
  7. tv skrg pun lagi teruk ajar bbudak n remaja kureng asam..

    ReplyDelete
  8. kena open minded lah..benda nie dh common dh skrg nie..

    ReplyDelete
  9. open minded nanti orang kata liberal pulak :)

    ReplyDelete
  10. ahahhah......... stuju sesangat......

    ReplyDelete
  11. ntah la..segenap pelusuk negara ade je sumber2 lucah.

    semua xsenonoh.

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. kalau saya dituduh mencuri duit mak saya, kalau saya nak protect diri saya.... saya akan bersumpah demi Allah saya tak mencuri...jadi mak saya mesti percaya saya tak mencuri... sebab DEMI ALLAH s.w.t dan bersaksi kan Nya, saya tidak mencuri.kalau saya menipu maka LAKNATLAH SAYA di dunia!saya takkan berani bersumpah sewenang-wenangnya...

    ReplyDelete
  14. btul tu.. zmn skrg ni tgk tv pun boleh stim klau imaginasi power.. kah kah kah

    ReplyDelete
  15. pedulikan mereka yg memaki hamun tue...
    sekurangnye crayon ade selit nasihat sikit...
    blog sndiri,hak sndiri...xsuke jgn bace.. :)
    peace ^_^

    ReplyDelete
  16. haha ! dia da gagal nk didik anak. nak salah kan org plk.. pe kehal?? itu la dy manusia.. hahaha!

    tetibe aku mcm segan pulak nk tgk video itam ptih tu.. . HAHAH! malu~ ;)

    ReplyDelete
  17. ..aku pon tau perkataan liwat masa 1998..
    siap carik dalam kamus dewan..:p

    ReplyDelete
  18. haha.. aku SOKONG SYIMA SYAZ.. weh tubelawak ko tanye kn "siapa ajar nak tuduh dan buktikan seseorang itu bersalah dengan bersumpah? bodoh nak mampus..???" BACA JAWAPAN NI KAT SYIMA SYAZ.. kalau da slh, ngaku je, nape tkot nk wat sumpah kalau betol xslh.. kahkahkahhkah!!.. muahahahahaha!!.. da trkene pemimpin pembangkang.. kahkah!!..

    ReplyDelete
  19. erkk...no komen laaa....~~

    ReplyDelete
  20. Kalau cakap kat tv diorang tak sensor. haha. kalau kat blog, kita pula di oral-sensor. aish...

    ReplyDelete
  21. emm... tah !! apa hak kita bersuara ni... mmg la, mencarut agak2 la... yg xmencarut pon bole kena kidnap... no komen....

    ReplyDelete
  22. bg aku blog kau ni wat aku gelak je... nothng serius tp ada pgajaran :)

    ReplyDelete
  23. great post...
    kunjungan from jakarta

    kunjungi balik blog sy ya...
    http://www.catatan-hidupku.co.cc/2011/04/aset-mandiri.html

    sy follow and follow balik ya...

    syukron katsiron jazakumullah...

    wassalam...

    ReplyDelete
  24. brgantung pd hak masing2 ler... nk trima atau tidak..so mencarut nih satu seni taw... kahkah

    ReplyDelete
  25. anda brani..syabas...
    remaja leh dpt ilmu ke jika benda ni berlarutan di tv...dlm surat khabar pun sme...hampeh...nek jemu aku...hehe..
    hentam mnghentam jadi lumrah biasa plak...huhu

    ReplyDelete
  26. setuju dengan entry ko. tv lagi dasat kalo pasal pendedahan yang x sepatutnya kat budak2 bawah umo

    ReplyDelete
  27. ntahla....sjujurnya, bg aku politik malaysia ni dh x lbih dr menatang haram ni...tu jla wat pusing2 isu kalo kuar media...

    nk tanya, isu anwar ni stat dr tahun brapa?

    ReplyDelete
  28. yup2 i la adik2 tu. umo i 7taun haha:P

    ReplyDelete
  29. bukan cantik aje yg subjektif. lucah pun benda subjektif. sejauh mana org nk pk benda tu lucah or x aje. haha :b

    ReplyDelete
  30. haha.. terbaek!! kalau sumpah tu blh dijadikan bukti, mmg ramai yg akn bersumpah. hukum dlm agama bkn ikut hukum akal...

    ReplyDelete
  31. setuju sangat ngan entry kali ni.

    bab2 sumpah ni jangan main2.

    ReplyDelete
  32. biasa lah tu.. manusia mana pernah puas hati.. so.. buat tak tahu jep.. =) keep it up..

    ReplyDelete
  33. haha setuju sgt! mende2 sumpah ni kalau boleh jd bukti dah lama dah perogol sumpah die x wat. pastu? yeah..mahkamah lepaskan coz die dah sumpah. LOL. teringat masa kecik. curik duit tabung. pastu mak ayah sedar. bile kene tuduh, x tau nk defend apa, xde modal, amek quran junjung lalu besumpah x buat. n mak ayah trus pecaya. tp tgn teketar-ketar sbb takut Allah laknat time2 tu jugak.

    to anon April 4, 2011 12:58 AM, die x nak counter sumpah sbb x nak this practice (bersumpah) jadi mende biasa yg xde nilainya..bila wat salah x nak ngaku sumpah. sket2 sumpah..ok paham?? ;P

    ReplyDelete
  34. bro, betul ke uncle tu yangg dalam vid tu?? wa musykil jer. n wa rase was2. sebab wa tatahu sgt pasal benda benda alah neyh < saye tadika ok :P

    ReplyDelete
  35. pandangan masing2..kadang2 kita kena open minded jugak :)

    ReplyDelete
  36. Salam kenal...Blog ni hangat betul...baru hari ni aku terjah...Pergh!!

    ReplyDelete
  37. betul tu bro... kenapa tak salahkan media yg selalu cite sal liwat2 tuh.. ntah iya ntah tidak...

    ReplyDelete
  38. mofisyan & Anon (April 4, 2011 10:53 PM) terbaekk...!!

    saiful bersumpah diliwat, doktor cek xde kesan liwat.

    opps..tkut Syima Syaz & Anon (April 4, 2011 12:58 AM) x fhm plk, sy mudahkan. mcm ni;

    mak leha peniaga mee rebus bersumph warungnya dirompak oleh pak kasim bilal, polis (oversea police) dtg siasat, kuali ada, pinggn mngkuk ada, kerusi meja ada, tiada yg hilng, nahe! dan tiada bukti lgsung dia dirompak. boleh fhm x?

    ini bukn mcm knk2 main pasir, lepas runtuh kena ombak, boleh buat balik.

    ReplyDelete
  39. apa nk jadi ngan politik mesia ni....
    fitnah menjadi2

    ReplyDelete
  40. da byk da ayat kua kt paper dn tv..siap tulis air mani si polan atas katil disiasatla..bold dlm paper entry besar..apela..WTH?kan..jadi yg penting educate anak2 dgn cara btol,takdela org lain disalahkan..kalu cerdik brain,xde masalahla..mana2 pon remaja skg da BIJAK cari sumber haram tu..ur entry just ok for me..if it's true..slalunya sb kita bersalah tu yg kita takut..

    ReplyDelete
  41. Salam Yob, eloknya berita yg ada kes-kes seksual buat kul 12 malam, amacam?

    ReplyDelete
  42. Salam... maaf ieta takut nak baca.Hhehehehhe Apa yang penting, tepuk dada tanya diri. patut ke?

    ReplyDelete
  43. Oh, tetanggaku dari Malaysia. Anwar beberapa kali ke Indonesia. Tak nampak dia punya tampang begituan.

    ReplyDelete
  44. betul tu..aku pun ada perasan..sbnarnya surat khabar mcm metro tu adalah salah satu penyumbang kepada kegiatan tidak bermoral..tajuk pun dah lucah..

    ReplyDelete
  45. Hahahaha..tulah namanya Malaysia Boleh!!sumenye boleh..biarkan dorg mencarut puas2,dah tu yg dorg suke. org twe bukan boleh dtegor..degey nak mati!!

    ReplyDelete
  46. erm, tapi tul jgk, ye la, tapi kekadang blog ni ada jgk yg mcm TERLEBIH sikit, tapi kekadang salah tubelawak jgk la, hehe :) so sorry, sbb tube lawak selalu kunjung blog bebudak an, n then tinggalkan jejak kat shoutmix, so diaorng leh lawat tubelawak,... n then diaorng baca blog ni,.. ada jgk kawan2 fiqah benci blog ni sbb mcm keterlaluan sngt -,-

    ReplyDelete
  47. respect la lu bro!! telus dan berani!!

    ReplyDelete
  48. memang betul pun,
    sekarang ni cuba baca metro (sebagai media cetak)
    kebanyakan frontpage dia duk cerita pasal cerita 'seks'
    orang tak tahu terus jadi tahu bagi sesetengah perkara tu

    ReplyDelete
  49. Yeaahh !!! Setuju dgn kam0 !! ^_^
    Budak2 tuh yg menipu umur dia ..bukan maslaah kita pun...
    Dan lagi satu bagus gak k0t bercerita bukan mengajak membuat ...
    Isshh mmg dah bl0g hang mcm neyh ...nak wat guan0..
    Hihihih ^_^

    S0k0ng kam0 ahh !!! m0ga kembali dgn entry yg ser0n0k dan berilmu !! ^_^

    ReplyDelete
  50. berani kerana benar..sesungguhnya Allah Maha Mengetahui :)

    ReplyDelete
  51. Ko sangat terok!!
    Kita bako je..kita bako..

    hehe....

    ReplyDelete
  52. syok ah mak ang jwb cmtu, mak ceq bilang ntah taktahu, akhir2nya aku yg kene blaja sndr ape tu liwat.

    ReplyDelete
  53. ap slah sye spy awk remove sy punyee comments ? slahh kepp ap y diperkatakn olehh sy HAHH ?
    COE3 if slh !
    :(

    ReplyDelete
  54. dr 98,smpai skang tak habis2 cite benda gitu..bapak buhsannye..ntah bile nak habis xtaw..

    ReplyDelete
  55. tu la.. kalo kat tv tu asik cite sama jek...... so bored!
    baik aku layan astro ceria... ha hah ha

    ReplyDelete
  56. betul tu! perkataan tu sume bukan lagi lucah lagik.
    video lucah seks, skandal selebriti atau pemimpin bersepah-sepah. Tapi orang masih anggap tudong tu wajib wtf!
    agaknya tak pakai tudong dosa lagi besar dr seks bebas.
    dan apa pula kesalahan projek dlm video banding dgn org merakam?
    lagi, kena tangkap khalwat! pegawai pencegah maksiat salah?
    Orang Malaysia sekang dah pakai otak monyet, otak tak berfungsi, tmasok la aku hehu hehu

    ReplyDelete
  57. kat mana nak tgk real video ni . x jupa la hua hua

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates