Monday, April 19, 2010

pemain guitar yang hebat

kalau anda minat bermain gitar, anda pasti berfikir sejenak "macam mana aku nak jadi femes dengan bermain gitar?" ada yang berusaha untuk menjadi lead guitar player dengan bersungguh-sungguh, di mana jari jemari kena laju supaya baru orang pandang tinggi dan tak memperkecilkan korang.. ada jugak yang berusaha untuk menjadi bass guitar player kerana menyangka di dunia music ini, bass player tidak ramai yang menempah nama di dalam dunia..


ada juga yang memilih genre music yang sesuai agar band atau namanya meletup-meletup sehingga mereka menjadi pujaan orang ramai.. contohnya seperti music jazz.. tidak ramai yang mampu bermain music genre ini.. kebanyakan yang berjaya menempah nama bermain music jazz ini ialah mereka-mereka yang sudah bermain music sejak dari kecil.. contohnya ialah eric clapton dan andy mckee..

ada sorang mamat ni.. dia berjaya menempah nama di youtube.. jutaan orang dah menonton video mamat ni.. aku tak pasti kalau korang dah tengok video ni atau tidak.. apa-apa pun aku cuma nak share kat sini.. video guitar player yang unik.. lain dari yang lain.. kenapa bagi aku video mamat ni spesial? sebab bila korang tengok video mamat ni, korang akan rasa nak ambik guitar dia dan hempuk kat muka dia.. ahaha.. enjoy~

video : best guitar improvisation ever


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
16 Comments
Comments


16 comments:

ika said...

ahaha. best tu, otomen gaia. haha

FITRIHADI said...

hahah itu bukan main gitar je..itu siap dengan ekspresi muka ikut muzik..mamat ni bikin kontroversi a..hahaha caya lah..sapa-sapa nak famos leh buat gitu :P

aienzunnur said...

hahaha..

ultraman rocksss..

ppt byk raksasa skrg..2 keje diorg,

blueCITY® said...

tuber....

hukhuk..
mencari2 superman jer
lallalal

.::WaNiE::. said...

bukan main lagi

crayon said...

tak lawak ka video tu? semua macam komen kat gambar ja.. ahahaha.. ni yang nak marah ni.. grrrr

hentakbelipat said...

altromen tu mmg jenisan punk ea..hahaa

din said...

otromen tu lg rock..muahahahaha..

Affan said...

it's nice band...

Ismail Noh said...

otomen a.t lagi bets..haha~

fiD said...

altromen 7 lagi besh! ohhoho

shameel Iskandar said...

altromen layan muzik menganaslah raksase. tak gitu.

maisyara Pot! Pot! said...

muka mamat tu sengat ar. but, best dia main guitar tu. ngeee^^

yangbaik said...

eloklah tu... anak suka ultraman, bapaknya main gitar... hmmm

Amalina Azizi said...

hahah.. ini bermakna ultraman tu lbh menarik minat dari orang yang maen gitar penuh emosi tu

bilis said...

suka suka..haha

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk