Monday, April 19, 2010

pemain guitar yang hebat

pemain guitar yang hebat

kalau anda minat bermain gitar, anda pasti berfikir sejenak "macam mana aku nak jadi femes dengan bermain gitar?" ada yang berusaha untuk menjadi lead guitar player dengan bersungguh-sungguh, di mana jari jemari kena laju supaya baru orang pandang tinggi dan tak memperkecilkan korang.. ada jugak yang berusaha untuk menjadi bass guitar player kerana menyangka di dunia music ini, bass player tidak ramai yang menempah nama di dalam dunia..


ada juga yang memilih genre music yang sesuai agar band atau namanya meletup-meletup sehingga mereka menjadi pujaan orang ramai.. contohnya seperti music jazz.. tidak ramai yang mampu bermain music genre ini.. kebanyakan yang berjaya menempah nama bermain music jazz ini ialah mereka-mereka yang sudah bermain music sejak dari kecil.. contohnya ialah eric clapton dan andy mckee..

ada sorang mamat ni.. dia berjaya menempah nama di youtube.. jutaan orang dah menonton video mamat ni.. aku tak pasti kalau korang dah tengok video ni atau tidak.. apa-apa pun aku cuma nak share kat sini.. video guitar player yang unik.. lain dari yang lain.. kenapa bagi aku video mamat ni spesial? sebab bila korang tengok video mamat ni, korang akan rasa nak ambik guitar dia dan hempuk kat muka dia.. ahaha.. enjoy~

video : best guitar improvisation ever


Related Posts with Thumbnails
Share This

16 comments:

  1. ahaha. best tu, otomen gaia. haha

    ReplyDelete
  2. hahah itu bukan main gitar je..itu siap dengan ekspresi muka ikut muzik..mamat ni bikin kontroversi a..hahaha caya lah..sapa-sapa nak famos leh buat gitu :P

    ReplyDelete
  3. hahaha..

    ultraman rocksss..

    ppt byk raksasa skrg..2 keje diorg,

    ReplyDelete
  4. tuber....

    hukhuk..
    mencari2 superman jer
    lallalal

    ReplyDelete
  5. tak lawak ka video tu? semua macam komen kat gambar ja.. ahahaha.. ni yang nak marah ni.. grrrr

    ReplyDelete
  6. altromen tu mmg jenisan punk ea..hahaa

    ReplyDelete
  7. otromen tu lg rock..muahahahaha..

    ReplyDelete
  8. altromen 7 lagi besh! ohhoho

    ReplyDelete
  9. altromen layan muzik menganaslah raksase. tak gitu.

    ReplyDelete
  10. muka mamat tu sengat ar. but, best dia main guitar tu. ngeee^^

    ReplyDelete
  11. eloklah tu... anak suka ultraman, bapaknya main gitar... hmmm

    ReplyDelete
  12. hahah.. ini bermakna ultraman tu lbh menarik minat dari orang yang maen gitar penuh emosi tu

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates