Wednesday, July 21, 2010

NC1253HZ6? kod rahsia dari dedy corbuzier

NC1253HZ6? kod rahsia dari dedy corbuzier

sebenarnya kod ini telah lama diberikan oleh pakar mentalist ataupun psikik yang bernama dedy corbuzier sebelum bermulanya world cup 2010 sebelum ini.. beliau mengatakan kod ini adalah kunci untuk mengetahui pasukan manakah yang bakal memenangi world cup 2010.. kod ini bertujuan untuk membuktikan penyertaan masyarakat umum tidak kira muda atau tua untuk cuba memecahkan kod rahsia ini dengan cara tersendiri..


sekiranya korang membuat carian di google berdasarkan keyword kod ini "NC1253HZ6", pasti korang akan menemui blog-blog atau penulisan orang ramai yang cuba menilik apakah maksud disebalik kod yang diberikan dedy corbuzier (kebanyakannya dari indonesia).. dan dedy corbuzier juga telah meletakkan videonya di internet mengatakan bahawa beliau mengetahui terlebih dahulu pasukan manakah juara world cup (sedangkan video diupload selepas tamat world cup)..

video : dedy corbuzier dan NC1253HZ6

mungkin ramai yang masih kurang paham dengan penjelasan aku mengenai kod rahsia dan dedy corbuzier ini.. tidak mengapa.. selain menjadi pakar mentalis, dedy corbuzier juga pandai melakukan silap mata.. aku pun tak paham apa sebenarnya kemahiran atau kelebihan dedy corbuzier ini.. pertunjukkan silap mata beliau adalah gagal secara total.. kah kah kah..

video : dedy corbuzier dan magik kantoi
Related Posts with Thumbnails
Share This

8 comments:

  1. dia ni pelawak kowt..hahaha.tengok muka macam badut je..hahah

    Post Terhangat...
    Mandi(Edisi Separa Lucah)

    ReplyDelete
  2. sebab ko pakai broadband kot? broadband kan selalu takleh bukak youtube.. hurmmmm

    ReplyDelete
  3. hahahahahahahaha.... kantoi siot. :P

    ReplyDelete
  4. who's gonna believe this sh*t...
    even a simple magic he can't do it right..lol..
    for me,paul the octopus seems more reliable than him...

    ReplyDelete
  5. ingtkan krja perinsik..huhuh

    ReplyDelete
  6. aku masih blur la..tu la kod yang power: aku blur..

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates