Wednesday, July 21, 2010

NC1253HZ6? kod rahsia dari dedy corbuzier

sebenarnya kod ini telah lama diberikan oleh pakar mentalist ataupun psikik yang bernama dedy corbuzier sebelum bermulanya world cup 2010 sebelum ini.. beliau mengatakan kod ini adalah kunci untuk mengetahui pasukan manakah yang bakal memenangi world cup 2010.. kod ini bertujuan untuk membuktikan penyertaan masyarakat umum tidak kira muda atau tua untuk cuba memecahkan kod rahsia ini dengan cara tersendiri..


sekiranya korang membuat carian di google berdasarkan keyword kod ini "NC1253HZ6", pasti korang akan menemui blog-blog atau penulisan orang ramai yang cuba menilik apakah maksud disebalik kod yang diberikan dedy corbuzier (kebanyakannya dari indonesia).. dan dedy corbuzier juga telah meletakkan videonya di internet mengatakan bahawa beliau mengetahui terlebih dahulu pasukan manakah juara world cup (sedangkan video diupload selepas tamat world cup)..

video : dedy corbuzier dan NC1253HZ6

mungkin ramai yang masih kurang paham dengan penjelasan aku mengenai kod rahsia dan dedy corbuzier ini.. tidak mengapa.. selain menjadi pakar mentalis, dedy corbuzier juga pandai melakukan silap mata.. aku pun tak paham apa sebenarnya kemahiran atau kelebihan dedy corbuzier ini.. pertunjukkan silap mata beliau adalah gagal secara total.. kah kah kah..

video : dedy corbuzier dan magik kantoi
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
8 Comments
Comments


8 comments:

PIDUT ASiS said...

dia ni pelawak kowt..hahaha.tengok muka macam badut je..hahah

Post Terhangat...
Mandi(Edisi Separa Lucah)

eelobor said...

kenapa x dpt tgk video?

rahsia said...

sebab ko pakai broadband kot? broadband kan selalu takleh bukak youtube.. hurmmmm

Edward said...

KAMJAADDDDD

maisyara Pot! Pot! said...

hahahahahahahaha.... kantoi siot. :P

Anonymous said...

who's gonna believe this sh*t...
even a simple magic he can't do it right..lol..
for me,paul the octopus seems more reliable than him...

thyYunx said...

ingtkan krja perinsik..huhuh

Es-thinker said...

aku masih blur la..tu la kod yang power: aku blur..

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk