Friday, December 10, 2010

budak comel menyanyi lagu anuar zain?

adakah anda masih mengingati si gadis comel yang terkenal melalui rancangan "sony : detik bersama handycam"? video gadis ini meletup-letup kerana dia telah menyanyikan lagu anuar zain dengan sangat comel.. bahkan anuar zain juga telah menjadikan video gadis comel ini sebagai intro sebelum anuar zain mempersembahkan nyanyian beliau dalam konsert apa tah, aku tak ingat.. memang dahsyat impak gadis comel ni.. sampaikan kat youtube pun ada video dia dengan tajuk "cute korean girl singing".. ahahaha.. orang luar pun nak mengaku warga negara diorang..


selepas menulis entry mengenai cute korean girl yang dah besar tu, aku baru terlintas nak tulis pasal gadis comel malaysia ni pulak.. bukan apa, sekadar nak tahu khabar berita.. hahaha.. mana lah tahu tengah sakit perut ka, hanyut ketika banjir ka, atau telah diculik oleh makhluk asing ka..

aku telah membuat sedikit carian di internet.. aku ingatkan gadis ni dah menyepi begitu sahaja.. rupanya sebelum ini telah berlaku satu kontroversi kepada keluarga gadis comel ini.. ada yang mengutuk perbuatan ibu bapa gadis ini kerana mendidik anak-anak dengan cara yang salah iaitu dengan menyanyi.. erk.. salah ka bagi anak-anak kecil menyanyi? hahaha.. sampaikan si keluarga terpaksa mengeluarkan video gadis ini mengaji al-quran untuk membuktikan bahawa mereka tidak mengabaikan tanggungjawab mereka..


inilah baru yang dikatakan 'melayu' tulen.. hahaha.. benda kecik macam ni pun ada orang nak dengki.. sabar ja lah wahai keluarga si gadis comel.. asalkan gadis ni dah besar nanti dia tak abai agama sudah la.. biasa lah tu.. anak anda comel, ramai yang dengki.. cuba kalau anak anda tak comel, mesti takdak orang nak dengki.. kah kah kah.. kat bawah ni adalah link video yang aku dapat dari youtube channel asal gadis comel ni..

video : gadis comel mengaji al-quran
video : uploaded on 2007

video : uploaded on 2010


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
47 Comments
Comments


47 comments:

Mknace said...

:):):)

Puteri Iqa Izyan said...

comel budak tuh nyanyi :P

NadNod said...

comel :D

Que machimelloW said...

olololo~~~comei nye! stuju ngan u~ mereka tu jeles tak da anak comei dan pintar macam dia~..:)

yann said...

dah jadi anak dara da pun..huahuauaha

fahiraferra said...

:D

Sallehudin Said said...

comel comel comel !

de_nataLie said...

xde gne nye ngaji klu ajar ank menyanyi lbey dr aja ngaji,,hoho

wannurfazrini said...

comelkan ,mst la org tertarik . tak comel ,mmg hareeemmmm !

keletahmeera said...

ala nak jadi orang pertama komen..aku nak komen dulu baru baca blog..boleh???

eiela said...

memang cute budak tuh nyanyi. comel gila. sebab tuh ramai yang jeles agaknya.

Latest Entri :
Nomborku 369, Kumpulan 10 Blog Baru Pilihan

AiDa AzRyN said...

owh yang tu.. aida tgk dah.. hehe.. cute j dia nye.. ^^

RaafikJahat said...

kau kena tengok aku nyanyi dulu, baru tau sape lagi comel. wahhhh.

anassuhada said...

comel nak mati budak ni. rase nak lempang lempang je. :) huahua

NuR 'aQiLaH said...

oh da lama ni.
budak tu da besar ghasenya
hiks :D

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Tak lama lagi masuk AFlah budak comel tu...

ainaa nadirah said...

please follow me..
http://jombuatduitsekarang.blogspot.com/

^baju kurung^ said...

cute!!!

-telordibasuh- said...

comel macam wan arip laaa hahaha

zahra pazim said...

comel gila. berbakat besar nih. :)

Afendi Othman said...

dia dah besar skrg kan...agak2 suara dia sedap tak...

akuanakpahang (AAP) said...

Kalau besor esok lagi comel kut :)
Jom Jalan-jalan ke Pahang "Coretan suka duka sebuah kehidupan - akuanakpahang"

rafiqa said...

da besar da budak nih :P

CheLi said...

macam kenal bro yang komen first sekali tue... heehehehe tpi comel dak kecik nie lagi... hehehe

miss miera said...

dah besar agaknye budak nieh skunk...huhu

syaza kelyza said...

comelnye dye nyanyi :D

Bunda Saski said...

thx dah mampir ke blogku

Bawang Goreng said...

:)

Khyeeeeeeee ^^ said...

Totally cute lahh ! :D

@Fr!^n@ said...

takde info ke pasal budak yang shumel tu skrang?? huu mst dia seggan tgk video dia.. heee

CEPET said...

dah besar dah dia..mmg ade org suke dengki dgn kelebihan bangsa sendiri..

Pensel Kontot said...

:)

phreak-id said...

alalala.. cutenyaaaaaaa

ha'ah.. aku pun teringin nak tengok budak comel tu skarang. dah berapa tahun umur dia agaknya sekarang

Terbaru >> 1) Blog Pilihan Malaysia 2) Prank Paling Gempak 3) 3 Tips Untuk Elakkan Ditangkap Khalwat

farysa said...

comel comel comel
suka tgk pipi dia
=))

Hanisah Safian said...

comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!
comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!
comelnyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!

*pengsan

sayangsayangibu said...

memang comel giler iler aksi budak comel tu,kalau tak silap awal 2001-2 tak pasti sekarang mesti dah besar dan jelitakan?

-ROCKprincess- said...

ahaa...
I ader video nih...
sgt chomel...
hikhik

Abi said...

video budak ni juga disiarkan dalam satu program TV ,TV Israel...alamat you tube nya..ntah lupa dah.

gabanMorka said...

itu sindrom PHD.haha

Abi said...

video budak kecil pandai nyanyi kat tv yahudi klik kat sini http://besutkito.blogspot.com/2010/06/budak-kecil-pandai-nyanyi.html

crayon said...

hahaha.. versi yahudi pun ada? cool ah!

qaseh elyanas said...

masih minat nyanyi lagi budak comel nie ^_^

http://elyanas.blogspot.com/

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

mmg cOmel budak tue. naseb bek mak ayah dia ajar selarikan dunia dan akhirat.

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Salam kunjungan salam ziarah….

sooooo cut comel..... bakat terpendam bebudak

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Salam kunjungan salam ziarah…. woooo bintang kecil idola cilik

aQmam JaFFar said...

budak ni mmg comel..mcm msa aku kecik2 dulu..wakaka!!!

militan said...

Fotonya lucu, Genit.
Lam kenal Sobat...

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk