Friday, December 10, 2010

budak comel menyanyi lagu anuar zain?

budak comel menyanyi lagu anuar zain?

adakah anda masih mengingati si gadis comel yang terkenal melalui rancangan "sony : detik bersama handycam"? video gadis ini meletup-letup kerana dia telah menyanyikan lagu anuar zain dengan sangat comel.. bahkan anuar zain juga telah menjadikan video gadis comel ini sebagai intro sebelum anuar zain mempersembahkan nyanyian beliau dalam konsert apa tah, aku tak ingat.. memang dahsyat impak gadis comel ni.. sampaikan kat youtube pun ada video dia dengan tajuk "cute korean girl singing".. ahahaha.. orang luar pun nak mengaku warga negara diorang..


selepas menulis entry mengenai cute korean girl yang dah besar tu, aku baru terlintas nak tulis pasal gadis comel malaysia ni pulak.. bukan apa, sekadar nak tahu khabar berita.. hahaha.. mana lah tahu tengah sakit perut ka, hanyut ketika banjir ka, atau telah diculik oleh makhluk asing ka..

aku telah membuat sedikit carian di internet.. aku ingatkan gadis ni dah menyepi begitu sahaja.. rupanya sebelum ini telah berlaku satu kontroversi kepada keluarga gadis comel ini.. ada yang mengutuk perbuatan ibu bapa gadis ini kerana mendidik anak-anak dengan cara yang salah iaitu dengan menyanyi.. erk.. salah ka bagi anak-anak kecil menyanyi? hahaha.. sampaikan si keluarga terpaksa mengeluarkan video gadis ini mengaji al-quran untuk membuktikan bahawa mereka tidak mengabaikan tanggungjawab mereka..


inilah baru yang dikatakan 'melayu' tulen.. hahaha.. benda kecik macam ni pun ada orang nak dengki.. sabar ja lah wahai keluarga si gadis comel.. asalkan gadis ni dah besar nanti dia tak abai agama sudah la.. biasa lah tu.. anak anda comel, ramai yang dengki.. cuba kalau anak anda tak comel, mesti takdak orang nak dengki.. kah kah kah.. kat bawah ni adalah link video yang aku dapat dari youtube channel asal gadis comel ni..

video : gadis comel mengaji al-quran
video : uploaded on 2007

video : uploaded on 2010
Share This

47 comments:

  1. olololo~~~comei nye! stuju ngan u~ mereka tu jeles tak da anak comei dan pintar macam dia~..:)

    ReplyDelete
  2. dah jadi anak dara da pun..huahuauaha

    ReplyDelete
  3. xde gne nye ngaji klu ajar ank menyanyi lbey dr aja ngaji,,hoho

    ReplyDelete
  4. comelkan ,mst la org tertarik . tak comel ,mmg hareeemmmm !

    ReplyDelete
  5. ala nak jadi orang pertama komen..aku nak komen dulu baru baca blog..boleh???

    ReplyDelete
  6. memang cute budak tuh nyanyi. comel gila. sebab tuh ramai yang jeles agaknya.

    Latest Entri :
    Nomborku 369, Kumpulan 10 Blog Baru Pilihan

    ReplyDelete
  7. owh yang tu.. aida tgk dah.. hehe.. cute j dia nye.. ^^

    ReplyDelete
  8. kau kena tengok aku nyanyi dulu, baru tau sape lagi comel. wahhhh.

    ReplyDelete
  9. comel nak mati budak ni. rase nak lempang lempang je. :) huahua

    ReplyDelete
  10. oh da lama ni.
    budak tu da besar ghasenya
    hiks :D

    ReplyDelete
  11. please follow me..
    http://jombuatduitsekarang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. comel gila. berbakat besar nih. :)

    ReplyDelete
  13. dia dah besar skrg kan...agak2 suara dia sedap tak...

    ReplyDelete
  14. macam kenal bro yang komen first sekali tue... heehehehe tpi comel dak kecik nie lagi... hehehe

    ReplyDelete
  15. dah besar agaknye budak nieh skunk...huhu

    ReplyDelete
  16. takde info ke pasal budak yang shumel tu skrang?? huu mst dia seggan tgk video dia.. heee

    ReplyDelete
  17. dah besar dah dia..mmg ade org suke dengki dgn kelebihan bangsa sendiri..

    ReplyDelete
  18. alalala.. cutenyaaaaaaa

    ha'ah.. aku pun teringin nak tengok budak comel tu skarang. dah berapa tahun umur dia agaknya sekarang

    Terbaru >> 1) Blog Pilihan Malaysia 2) Prank Paling Gempak 3) 3 Tips Untuk Elakkan Ditangkap Khalwat

    ReplyDelete
  19. comel comel comel
    suka tgk pipi dia
    =))

    ReplyDelete
  20. comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!
    comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!comelnyoooooo!!
    comelnyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!

    *pengsan

    ReplyDelete
  21. memang comel giler iler aksi budak comel tu,kalau tak silap awal 2001-2 tak pasti sekarang mesti dah besar dan jelitakan?

    ReplyDelete
  22. ahaa...
    I ader video nih...
    sgt chomel...
    hikhik

    ReplyDelete
  23. video budak ni juga disiarkan dalam satu program TV ,TV Israel...alamat you tube nya..ntah lupa dah.

    ReplyDelete
  24. video budak kecil pandai nyanyi kat tv yahudi klik kat sini http://besutkito.blogspot.com/2010/06/budak-kecil-pandai-nyanyi.html

    ReplyDelete
  25. hahaha.. versi yahudi pun ada? cool ah!

    ReplyDelete
  26. masih minat nyanyi lagi budak comel nie ^_^

    http://elyanas.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. mmg cOmel budak tue. naseb bek mak ayah dia ajar selarikan dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  28. ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    Salam kunjungan salam ziarah….

    sooooo cut comel..... bakat terpendam bebudak

    ReplyDelete
  29. ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    Salam kunjungan salam ziarah…. woooo bintang kecil idola cilik

    ReplyDelete
  30. budak ni mmg comel..mcm msa aku kecik2 dulu..wakaka!!!

    ReplyDelete
  31. Fotonya lucu, Genit.
    Lam kenal Sobat...

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates